Korishs Pievienots 23. maijs, 2007 Dalīties Pievienots 23. maijs, 2007 Gribu pajautāt vei kādam gadījumā no pieredzes nav zināma kāda transporta firma, kura nodarbojas ar auto TRANSPORTĒŠANU no ASV uz Rīgu.Pameklējot tajā pašā zl.lv atrodu daudz, bet nav nekādas iepriekšējas pieredzes ar pieredzes ar šīm firmām (Varbūt Jums ir). Kā noprotu pēc foruma tad auto imports no ASV šeit ir diezgan aktuāla tēma.Varbūt ja kādam no Jums ir zināms varētu uzrakstīt sik apmēram varētu maksāt Dodge Magnum (2006) R/T AWD sertifikācija.Ko vajadzētu nopirkt, kamēr esmu ASV.(Izņemot auto) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Korishs Rakstīts 24. maijs, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 24. maijs, 2007 Vel gribēju pajautāt, kā šitam auto ar pārbūves izmaksām lai atbilstu EU standartiem. Respektīvi kas ir jāmaina no gaismām.....? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 24. maijs, 2007 Dalīties Rakstīts 24. maijs, 2007 ja ņem pēc noteikumiem, tad sānu pagriezienus vajag - vienkārši kādreiz paveicas....es tos parasti uzreiz ielieku, lai sertifikācijā un pēc tam nav jautājumu...Magnuma pārbūve izmaksā 100-130 Ls robežās - atkarībā no miglas luktura cenas un uzstādīšanas vietas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 24. maijs, 2007 Dalīties Rakstīts 24. maijs, 2007 da tur apskatēs pilns ar durikiem...ta nepiesienas, tad pēkšņi ne par ko piesienas... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Korishs Rakstīts 25. maijs, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 25. maijs, 2007 Cik es saprotu no visa šitā - par cik nav eiropas analoga priekšējā optika NAV jāmaina(Jo principā nav pret ko), bet tikai vajag lai būtu gabarīti.Līdz ar to jautājums vai ar šitādām lampām tā gabarītu likšana neatkrīt:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-06-07-MAGNUM-JDM-BLACK-HALO-LED-PROJECTOR-HEAD-LIGHT_W0QQitemZ160120142171QQihZ006QQcategoryZ33710QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohostingNu baigi nepatīk kā citām mašīnām ir izurbts tas caurums fārās(vēl var būt problēmas ar hermētiskumu) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Korishs Rakstīts 25. maijs, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 25. maijs, 2007 Cik es skatījos šim auto ebay.com priekšējās fāras tā arī maksā, cenas starpība starp dārgāko un lētāko ir apmēram 20-30$Starpcitu paskatījos http://www.ebay.de tādi aizmugurējie lukturi, kas ebay.com maksā 120$ http://www.ebay.de maksā 299EUR(Viens pret viens).I nezini o domāt.. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MN12 Rakstīts 25. jūlijs, 2007 Dalīties Rakstīts 25. jūlijs, 2007 oho, smuki lukturi... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.