psychoscum Pievienots 8. februāris, 2007 Dalīties Pievienots 8. februāris, 2007 Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas. Paldies. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
LHS22 Rakstīts 9. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2007 Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas. Paldies.VAITAD NEVAR ATRAST LH MAŠĪNU? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
psychoscum Rakstīts 9. februāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2007 Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas. Paldies.VAITAD NEVAR ATRAST LH MAŠĪNU?Var jau, bet ne tip-top stāvoklī. Esmu apskatījis jau 3, visos gadījumos ir jātaisa remonts. Un man nav laika un vēlēšanas ņemties ar to, it īpaši ziemā... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 10. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 10. februāris, 2007 Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas. Paldies.Par mazo gan jau tikai Neonu var saukt. Bet - man dzirdetaas vaajaas vietas - automaatiskaas AK solenoiidu bloks. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
EmWe Rakstīts 11. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 11. februāris, 2007 Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas. Paldies.VAITAD NEVAR ATRAST LH MAŠĪNU?Var jau, bet ne tip-top stāvoklī. Esmu apskatījis jau 3, visos gadījumos ir jātaisa remonts. Un man nav laika un vēlēšanas ņemties ar to, it īpaši ziemā...njem manu 300M, janomaina tikai priekshejo amortinju atbalsta gultnji un jaapiekraaso skraapeejumi, paareejais viss chiki piki Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
psychoscum Rakstīts 12. februāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 12. februāris, 2007 Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas. Paldies.VAITAD NEVAR ATRAST LH MAŠĪNU?Var jau, bet ne tip-top stāvoklī. Esmu apskatījis jau 3, visos gadījumos ir jātaisa remonts. Un man nav laika un vēlēšanas ņemties ar to, it īpaši ziemā...njem manu 300M, janomaina tikai priekshejo amortinju atbalsta gultnji un jaapiekraaso skraapeejumi, paareejais viss chiki pikiPaldies, noteikti padomashu... Apskaties savus Private Messages. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mar4ello Rakstīts 12. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 12. februāris, 2007 Braucu ar Stratusu 96. 3 nedēļu, pagaidām bez problēmām.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 27. jūlijs, 2007 Dalīties Rakstīts 27. jūlijs, 2007 1. Kur Stratusam ir salona filtrs un kā viņu nomainīt? Protams, ja tāds vispār ir. Bet pēc smakas liekas, ka jābūt :> Tb kaut kā "neelpo" tas salons, sevišķi mitrā laikā.2. Grabažniekā lietus laikā tiek ūdens (līst kaut kur no aukšas un salīst tīri manāmi). Nav ideju, kas pa štelli? Kādas klasiskās vainas vai kas tāds? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 1. augusts, 2007 Dalīties Rakstīts 1. augusts, 2007 Tiešām nevienam nav poņas vai tāds salona gaisa filtrs viņam vispār ir? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 28. augusts, 2007 Dalīties Rakstīts 28. augusts, 2007 Filtra neesot, bet konstrukcija viņiem esot stulba - tāds U burts, kur viskautkas sakrājas un mitrā laikā dodot tādu puvuma smaku (nu man kas līdzīgs arī ir). Jājauc ārā un jāmaina vai arī par dārgu naudu jāmēģina izskalot/iztīrīt ar spaciālajām ķīmijām. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Antons Rakstīts 18. decembris, 2008 Dalīties Rakstīts 18. decembris, 2008 Atvainojos par izteicienu...Ja no dupša neaug rokas,tad naudas šeit pa visam nevajaga,sataisīt,iztīrīt var pats...pavisam cita lieta runājot par laiku! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.