Jump to content

Chrysler Stratus

psychoscum
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas.

Paldies.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ko teiksiet par šo mazo mašīnīti? Šobrīd izskatu to ka backup variantu, ja neatradīšu LH platformas auto sev pa prātam. Interesē piekares konstukcija, vājās vietas un rezerves daļu aptuvenas cenas.

Paldies.

VAITAD NEVAR ATRAST LH MAŠĪNU?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies.

Var jau, bet ne tip-top stāvoklī. Esmu apskatījis jau 3, visos gadījumos ir jātaisa remonts. Un man nav laika un vēlēšanas ņemties ar to, it īpaši ziemā...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies.

Par mazo gan jau tikai Neonu var saukt. :)

Bet - man dzirdetaas vaajaas vietas - automaatiskaas AK solenoiidu bloks.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies.

Var jau, bet ne tip-top stāvoklī. Esmu apskatījis jau 3, visos gadījumos ir jātaisa remonts. Un man nav laika un vēlēšanas ņemties ar to, it īpaši ziemā...

njem manu 300M, janomaina tikai priekshejo amortinju atbalsta gultnji un jaapiekraaso skraapeejumi, paareejais viss chiki piki

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies.

njem manu 300M, janomaina tikai priekshejo amortinju atbalsta gultnji un jaapiekraaso skraapeejumi, paareejais viss chiki piki

Paldies, noteikti padomashu... Apskaties savus Private Messages.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 5 mēnešiem...

1. Kur Stratusam ir salona filtrs un kā viņu nomainīt? Protams, ja tāds vispār ir. Bet pēc smakas liekas, ka jābūt :> Tb kaut kā "neelpo" tas salons, sevišķi mitrā laikā.

2. Grabažniekā lietus laikā tiek ūdens (līst kaut kur no aukšas un salīst tīri manāmi). Nav ideju, kas pa štelli? Kādas klasiskās vainas vai kas tāds?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 4 nedēļām...

Filtra neesot, bet konstrukcija viņiem esot stulba - tāds U burts, kur viskautkas sakrājas un mitrā laikā dodot tādu puvuma smaku (nu man kas līdzīgs arī ir). Jājauc ārā un jāmaina vai arī par dārgu naudu jāmēģina izskalot/iztīrīt ar spaciālajām ķīmijām.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 gada...

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...