chrysler 300m Pievienots 3. februāris, 2007 Dalīties Pievienots 3. februāris, 2007 kas vareetu buut pa sstelli ka kruiizes kontrole atsakaas ssanceet??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 3. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 3. februāris, 2007 iespējams ka gumija saplīsa,man tā bij Voyagerim! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Magnum Rakstīts 3. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 3. februāris, 2007 Man pie vainas bija stūres spole. Bet man dega arī AIR BAG lampiņa. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
chrysler 300m Rakstīts 3. februāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 3. februāris, 2007 iespējams ka gumija saplīsa,man tā bij Voyagerim!ssiniis lietaas neesmu specs,kas taa ir pa gumiju?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 3. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 3. februāris, 2007 zem motora pārsega ,kaut kur priekšā atroda kruizs-tāds pričendals ar trosi galā. Vins itkā nejaucas ,bet ja papūlas tad var dabūt vaļā -iekšā ir gumijas membrāna ar atsperi ,visdrīzāk tā ir nolietojusies un saplīsusi.Bet diez vai izdosies salīmēt ,jāmeklē šrotos ,nav dārgs apm 10 Ls. Nu vismaz man tā bij! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
chrysler 300m Rakstīts 3. februāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 3. februāris, 2007 zem motora pārsega ,kaut kur priekšā atroda kruizs-tāds pričendals ar trosi galā. Vins itkā nejaucas ,bet ja papūlas tad var dabūt vaļā -iekšā ir gumijas membrāna ar atsperi ,visdrīzāk tā ir nolietojusies un saplīsusi.Bet diez vai izdosies salīmēt ,jāmeklē šrotos ,nav dārgs apm 10 Ls. Nu vismaz man tā bij!paldies ,paskatiissos Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
chrysler LHS Rakstīts 3. februāris, 2007 Dalīties Rakstīts 3. februāris, 2007 varbuut cruiiza trubinja caura, vai vispaar nogaajusi nost! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 10. augusts, 2010 Dalīties Rakstīts 10. augusts, 2010 Vai kāds var pastāstīt, kur Chrysler Stratus (kaut vai teorētiski) būtu jāvienojas vakuumtrubiņas otrajam galam, ja pirmais ir savienots ar tādu kā nelielu vakuumsūkni (?), kas savukārt rausta gāzes trosi. Meklēja Eksperti, kas viņu bija norāvuši nost, neatrodot, kur uzlikt, man arī nesanāca. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 16. augusts, 2010 Dalīties Rakstīts 16. augusts, 2010 Atradu - apmēram pa vidu, nedaudz vadītāja pusē, pie pašas motora aizmugures. Knapi var sataustīt tādu kantainu plastmasas kasti, kas ir vakuuma rezervuārs. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.