Vilx Pievienots 5. janvāris, 2007 Dalīties Pievienots 5. janvāris, 2007 Sveiki!Peedeejaa laikaa esmu uzsaacis mekleet kaadu ~1958 liidz ~1975 Cadillac ko atvest no ASV un esmu nonācis pie secinājuma, ka dažādās auto modifikācijas un modeļu klasifikāciju grūti izprast, lai noteiktu, kas labāks un arī vispusīgu info internetā nevaru atrast.Vārdusakot vai kādam nav gadījumā kāda laba grāmata par Cadillac šā posma vēsturi, kurā gadā mainījās kāds modelis, kādi motori utt. Varbūt ir idejas kur tādu var iegādāt, bet varbūt kādam ir izdevies ko tādu atrast netā!? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 5. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. janvāris, 2007 man ir grāmata angliski-Cadillac history.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vilx Rakstīts 5. janvāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 5. janvāris, 2007 Vinja ir vairaak bilzu graamata ar skaistiem stastiem par veesturi vai jau sasaistiita ar reaaliem modeliem, motoriem, tehniskiem datiem utml.?Vai Tu vinju esi ar mieru paardot? Ja nepaardod, varbuut ir iespeejams aizdot vai kaut vai paarkopeet kaadas daljas!? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 5. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. janvāris, 2007 Pa brīvdienām paskatīšos kas un kā - sen nav cilāta Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 5. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. janvāris, 2007 kura gada tev tā ir? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vilx Rakstīts 22. janvāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 22. janvāris, 2007 Sveiki veelreiz!Cik noprotu V8 taas briivdienas ievilkusaas Kaa ir ar to graamatu? Varbuut kaadam citam kaut kas taads ir.. ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vilnis Rakstīts 22. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 22. janvāris, 2007 Zem caddydaddy.com reiz bija sadaļa technical information service, kura tagad vairs nav atrodama, vai arī es to nemāku. Bet, par laimi, es vienu lielu daļu no tās nokopēju atmiņā. Tur ir info, kas sakārtota pa gadiem, modeļiem ,tehniskajiem aprakstiem un diezgan daudzām fotogrāfijām sākot no 1902.gada līdz mūsdienām. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 23. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 23. janvāris, 2007 Sveiki veelreiz!Cik noprotu V8 taas briivdienas ievilkusaas Kaa ir ar to graamatu? Varbuut kaadam citam kaut kas taads ir.. ?nav ievilkušās, tikai neesmu bijis vecajā dzīvokli....kaut kad šonedēļ Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 26. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 26. janvāris, 2007 Vinja ir vairaak bilzu graamata ar skaistiem stastiem par veesturi vai jau sasaistiita ar reaaliem modeliem, motoriem, tehniskiem datiem utml.?Vai Tu vinju esi ar mieru paardot? Ja nepaardod, varbuut ir iespeejams aizdot vai kaut vai paarkopeet kaadas daljas!?grāmatu atradu - ir pie manis - skaistas bildes ar vēsturiskiem faktiemzvani 29207337...pārdot gan netaisos...man sava biblioteka Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
uga Rakstīts 26. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 26. janvāris, 2007 Vinja ir vairaak bilzu graamata ar skaistiem stastiem par veesturi vai jau sasaistiita ar reaaliem modeliem, motoriem, tehniskiem datiem utml.?Vai Tu vinju esi ar mieru paardot? Ja nepaardod, varbuut ir iespeejams aizdot vai kaut vai paarkopeet kaadas daljas!?grāmatu atradu - ir pie manis - skaistas bildes ar vēsturiskiem faktiemzvani 29207337...pārdot gan netaisos...man sava bibliotekaerpt... mani pieraxti nākošo Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.