Jump to content

Cadillac pēckara vēsture

Vilx
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki!

Peedeejaa laikaa esmu uzsaacis mekleet kaadu ~1958 liidz ~1975 Cadillac ko atvest no ASV un esmu nonācis pie secinājuma, ka dažādās auto modifikācijas un modeļu klasifikāciju grūti izprast, lai noteiktu, kas labāks un arī vispusīgu info internetā nevaru atrast.

Vārdusakot vai kādam nav gadījumā kāda laba grāmata par Cadillac šā posma vēsturi, kurā gadā mainījās kāds modelis, kādi motori utt. Varbūt ir idejas kur tādu var iegādāt, bet varbūt kādam ir izdevies ko tādu atrast netā!?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vinja ir vairaak bilzu graamata ar skaistiem stastiem par veesturi vai jau sasaistiita ar reaaliem modeliem, motoriem, tehniskiem datiem utml.?

Vai Tu vinju esi ar mieru paardot? Ja nepaardod, varbuut ir iespeejams aizdot vai kaut vai paarkopeet kaadas daljas!?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 3 nedēļām...

Zem caddydaddy.com reiz bija sadaļa technical information service, kura tagad vairs nav atrodama, vai arī es to nemāku. Bet, par laimi, es vienu lielu daļu no tās nokopēju atmiņā. Tur ir info, kas sakārtota pa gadiem, modeļiem ,tehniskajiem aprakstiem un diezgan daudzām fotogrāfijām sākot no 1902.gada līdz mūsdienām.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vinja ir vairaak bilzu graamata ar skaistiem stastiem par veesturi vai jau sasaistiita ar reaaliem modeliem, motoriem, tehniskiem datiem utml.?

Vai Tu vinju esi ar mieru paardot? Ja nepaardod, varbuut ir iespeejams aizdot vai kaut vai paarkopeet kaadas daljas!?

grāmatu atradu - ir pie manis - skaistas bildes ar vēsturiskiem faktiem

zvani 29207337...pārdot gan netaisos...man sava biblioteka

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

grāmatu atradu - ir pie manis - skaistas bildes ar vēsturiskiem faktiem

zvani 29207337...pārdot gan netaisos...man sava biblioteka

erpt... mani pieraxti nākošo ;)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...