Vigants Pievienots 16. marts, 2005 Dalīties Pievienots 16. marts, 2005 Sveiki! Ir dažas detaļas nepieciešams no USA priekš mana auto... tākā tās detaļas (un aksesuāri) nav ļoti steidzamas un ne obligāti jaunas nepieciešamas tad iegādāties oficiāli ir kaut kā padārgi... Vai kādam ir sakari USA, kas varētu man šis daļas sameklēt, piekraut pie sava sūtījuma un pa reasonablu samaksu atvest? Mani interesē '97 Chrysler Sebring Convertible 2.5 V6: 1. Boot Cover (tan), jeb pārklājs salocītajam jumtam brūnā ādas krāsā. 2. Left Headlight, jeb kreisās puses lukturis, lietots, bet ar dzidru stiklu... (ar laiku viņiem iznēsājas tie stiki un kļūst tādi matēti) 3. Priekšējo durvju orģinālo tumbu pārsegi (infinity) (gaiši brūnā krāsā, no plastmasas). šiem autiņiem viņi ir nepateicīgā vietā izvietoti un praktiski visiem ir bojāti... es savējos sabojāju pats... Varbūt ir dabonami? 4. Labs (ļoti mazlietots) priekšējais šofera puses paklājiņš (gaiši brūns) ar auduma virsmu. 5. atpakaļskata spogulis ar aptumšošanas funkciju un iebūvētām salona gaismām (!!!speciāli kabrioletiem!!!) Pagaidām viss. Ja ir kāds, kas varētu palīdzēt šajā sakarā... lūdzu dodiet ziņu! size matters! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 Ir atrastas internetā 60-tā gada chevrolet riepas ar balto malu un durvju gumijas.Kurš būtu ar mieru piegādāt?Visas detaļas ir jaunas. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.