Jump to content

Vai Jūs pirktu pontiac Bonneville?

ferre
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Viens dēls jau gadu pusotru mēģina pārdot Bonneville, tādu zaļu, gan jau esat sludinajumos manījuši. Ko Jūs ziniet par to autiņu, neesat dzirdējuši kādas baumas vai šausmu stāstu? Moš viņš ir klapēts uz nebēdu vai kautkas tamlīdzīgs?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Auto bija un mbe arii ir normaala staavoklii... vnk taadam auto vajag labu saimnieku... muusdienaas daudzi tikushi pie darba auto un taadus retus un interesantus auto vairs neskataas...

bet auto man personiski patiik! .. un paareejais ir tikai pasha izveeles jautaajums...

Alv.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

bet par tadu bonneville vispar pirmoreizi dzirdu un latvija ar laikam nav parak populara suga. vares nojugties ar detalam, un remontiem, pluss vel tam ieksa taa supermega turbina, ja skist tad man liekas ka es tris tadas bonnevillas varesu par to naudu nopirkt :)

mana gudriba saucas - guglē ierakstiju bonneville :D nekritizēt ...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Miers mājā!

Zinu to visu padarīšanu!

Ja gribi, ņem! Tagad, cik zinu auto stāv,jo tiek lietots cits!

Kompresors sataisīts, kārba sataisīta, tuvāko laiku nekādu problēmu nebūs!!!

Ar motoriem nekādu problēmu!

Zinu,jo pašam bija Bonneville reiz! Super mašīna,ja patīk pēc skata!

Kādas problēmas ar detaļām gan nesaprotu? Stikli un virsbūvē kā jebkuram eiropietim - nebūs uz vietas,bet ritošā un kur nu vēl kluči, filtri utt. vispār maksā kapeikas! Nu labi, ne kapeikas,bet kā visiem modeļiem! Kapēc cilvēki domā,ka amerikānis=dārgi?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

ka jau Sejejs teica - autinjam nav ne vainas.. var dzit uz jebkuru servisu baudit..

skate bija aizradijumi,kurus noversu - toneti logi, bremzes, pilnjiks , palika tikai rokas bremzes trosite,kura neatnaca menesa laika lidz ar ko slimibas lapa beidzas un ZB ta visa padarisana.

par detaljam - nekas dargs nav! virsbuves daljas var salasit paris srotos ;)

mana lietosana nav bijis ne sists, ne parkrasots!

kompresors un karba pec kapitalkam.

isteniba zel noskatities,ka autins pust nost,bet par kapeikam nepardosu..,jo sie kompresorea un karbas remonti tik daudz ari izmaksaja tik cik prasu par autinju kopuma....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

tam es ticu ka sitie globalie remonti dargi maksa, bet vel jau ir jūra citu lorinu kas plist veciem autiniem un ja plist tad gribas lai var iemest servi un uzreiz sačiņīt, nevis nedelu va divas gaidit detalas no US, jo prieks manis lietotas detalas nav alternativa.

Veixmi pardosana.

DISKUSIJA SLĒGTA, paldies Jums un google.lv :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

pardevi laikam vecenei,kas bija ar dzeku skatities? vinji ari boni skatijas,bet vecene teica,ka bremzes par svaku vinjai ...

man ir viens ,kas grib nemt uz nomaksu (resp. maksa man 100ls.men) ,bet negribas kepaties ar vinju...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nacas viniem atteikt, jo tajā pašā diena uzradas viens cits pircejs, atdevu vinam. bet kautko par bremzem man vins stastija, bet gan neatceros ka vins butu pieminejis bonneville!

nafig tev nemties ar nomaksam, lai nem kreditu kada kreditiestade, ka mazu ezi savadak vel tevi ...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Bonneville kā autiņam naff ne vainas...pati izskatīju šito opciju, pirms uz sava tagadējā uzgāju...tas, ka amis=dārgi, tas nu gan ir apšaubāms apgalvojums, pagaidām lielākās izmaksas saistās ar zobsiksnas un spriegotāja maiņu.;o)

detaļas gan jāgaida....manējam toč nedēļu, bet, ja zin, kas būs jāmaina, tad laicīgi arī pasūtu. (sanāca slavas dziesma amjiem ;o))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...