Jump to content

Iegāde

M12
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Ir vēlme iegādāties Explorer 2001g< no ASV un vēlējos uzzināt, vai tad, ja tieši tāds auto ir jau reģistrēts Latvijā vai kādā no ES valstīm, man šā vai tā ir jāveic atbilstības apstiprinājuma procedūra Vācijā?

Paldies!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

tikai viens ar Latvijas pastāvīgo reģistrāciju un tas pats formēts caur Vāciju. ja tu tādu atved, tad auto nav jāved uz Vāciju - tur notiek tikai dokumentu noformēšana - sagatavošana, testēšana un tehnikais apraksts notiek tepat uz vietas. Nacionālie individuālie sertifikāti uz šo modeli nav.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Un kur var uzzināt kāds tieši modelis ir jau Latvijā, lai es varētu iegādāties identiski tādu pašu (kā es sapratu, tad nav jādzen uz Vāciju)?

nav nekāda starpība - ņem kāds patīk, bet ne vecāku par 2004g - vecāku nav jēga un grūtāk noformēt...uz Vāciju nav jādzen

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 6 mēnešiem...

Ieinteresēja kāds eksemplārs. Bet viņš atrodas Estijā. Kādas ir procedūras lai man viņš būtu jau ar Lv numuriem? Vai ir kādi maksājami nodokļi? Vai tie ārprāta nodokļi attiecas tikai uz ārpus ES robežām?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 mēneša...

Sveiki! Kādi auto pavadošie dokumenti nepieciešami no ASV, lai te uzreiz jau nesāktos problēmas!? Piemēram ja es izsolē esmu to iegādājies par smieklīgu cenu, vai tad man uzreiz uzliks nodokli pēc kataloga?!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...