Jump to content

Ziemas riepas

xray
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

http://www.atlasmotors.lv tikko skatijos sev - ir ko atrast speciāli 4x4

piedāvājums jau visur plašs, cenas dažādas, bet vairāk interesē lietotāju pieredze, kaut vai, kāds šādai džipmašīnai ir optimālākais ziemas riepu izmērs uz R16 vai likt tādas pašas kā vasarenes vai šaurākas?

Vispār jau virsū ir M+S, bet uz mūsu ceļiem ziemā neievieš drošības sajūtu ...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

hmm, m+s man tagad ir 245/70/16, uz autiņa rakstīts kaut kāds minimālais izmērs riepām, t.i. 225/75/16.

man ir doma meklēt ziemenes ar 235/70/16. Kādas Jūsu domas? Varbūt tomēr ziemenes arī vajag ņemt 245 platumā???

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Izskatot daudz un dažādus variantus beigās paņēmu 225/55R17 Bridgestone Blizzak Nordic - vakardienas ugunskristības (centrs - Ziepniekkalns (veikts ap 18iem) un Ziepniekkalns - Liepājas šoses sākums (ap 21 turp) - Ziepniekkalns (ap pus12iem atpakļ uz mājām)) izturēja godam - ceļi tīrīti nebija :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

hmm, m+s man tagad ir 245/70/16, uz autiņa rakstīts kaut kāds minimālais izmērs riepām, t.i. 225/75/16.

man ir doma meklēt ziemenes ar 235/70/16. Kādas Jūsu domas? Varbūt tomēr ziemenes arī vajag ņemt 245 platumā???

ziemenes ieteicams pēc iespējas šaurākas, tā kā skaties savu minimālo izmēru

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Iepatikās man kā tur autiņu uz ceļa, un cenas attiecība, riepām Good Year UG 500 ar radzēm. Tāpēc šoziem visus savus drapakus apāvu ar tādām riepām. :) pareizāk sakot, šodien pēdējo kāru apaušu. Psdc kaut kāds ar tiem riepukantoriem....nereālie pieraksti!:(

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Es arii, jau piecus gadus, ziemaa lietoju tikai Good Year UG 500.

Man izmaksa 170 Ls/gb ! Laikam padargi !!!

njem Dunlop Graspic DS-2 (Ls129.90 pie Freibi, gan jau ka var atrast arii leetaak). Ekselenta ziemas riepinja, iet pa sniegu un ledu taa ka prieksh.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

varu piedaavaat cooper tires. izmeru isti neatceros biet bija kautkaads 225/75 uz 16. ar baltiem burtiem uy malu rita varu iemest arii bildes ja kadam veljoprojam ir interese.

es vēl riepu meklējumos! kāda cena? jaunas? ar vai bez radzēm?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

riepas ir uzliktas uz diskiem bet nav lietotas izmeri ir 225/70 r16 un riepas nosaukums ir cooper discover ATR (uz vienu pusi ir druka ar baltiem burtiem) un tas ir m+s. cena vareetu buut ap 300ls.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

riepas ir uzliktas uz diskiem bet nav lietotas izmeri ir 225/70 r16 un riepas nosaukums ir cooper discover ATR (uz vienu pusi ir druka ar baltiem burtiem) un tas ir m+s. cena vareetu buut ap 300ls.

kaut kā padārgi izklausās :(

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

kaut kā padārgi izklausās :(

ta ir normala cena - es Goodyear prieks jippa varu meginat par kadu 100 gabala dabuut!!!!!!!!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...