Jump to content

Chrysler lietie diski

EmWe
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Heil viedie vecajie un visi paarejie!

Probleema sekojosha, viens disks laizh gaisu gar ventili, jo ventilja caurumam sanos ir mazs robinjsh, kaa arii hromeejums taisaas driiz lobiities nost. Rezerves ritenim atklaajaas maza buktiite, kuru it kaa var izvalcet. Riepu vechi saka, ka laiks saakt domaat par jauniem diskiem, vai arii ar smilshu struuklu tiiriit nost hromu un paarkraasot esoshos. Ko iesakat? Mekleet jaunus uz izmeeru 17'' skruvju caurumu attalums 114,3m (4,5"). Vai ieksh LV kaads taadus US izmeros tirgo?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Heil viedie vecajie un visi paarejie!

Probleema sekojosha, viens disks laizh gaisu gar ventili, jo ventilja caurumam sanos ir mazs robinjsh, kaa arii hromeejums taisaas driiz lobiities nost. Rezerves ritenim atklaajaas maza buktiite, kuru it kaa var izvalcet. Riepu vechi saka, ka laiks saakt domaat par jauniem diskiem, vai arii ar smilshu struuklu tiiriit nost hromu un paarkraasot esoshos. Ko iesakat? Mekleet jaunus uz izmeeru 17'' skruvju caurumu attalums 114,3m (4,5"). Vai ieksh LV kaads taadus US izmeros tirgo?

Ja tas nav tavejais ,tad vari apstities Reklamaa disku 10 lpp

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 5 mēnešiem...

Pashlaik man ir 16" origjinaalie ripuki ar M+S 215/60/16.

Teh. dokumentaacijaa ir noraadiiti 17" 7J ET43 diski un 225/55/17 riepas. Kauko taadu arii gribeetos uz vasaru.

Par riepaam buutu +/- skaidrs, bet kā ar to ET un 7J diskiem? Vai taas 225/55 normaali turaas arii uz 7.5" vai 8" platuma diskiem? Ja ir 7.5"(8"), tad vai tam ET nav jaabuut lielaakam? Vai nav kautkaadas pieljaujamaas robezhas zinaamas? Kur taadu info mekleet? Negribu nopirkt diskus, kas lien aaraa no arkaam vai striikjeejas kaukur.

Varbuut 300m iipashnieki vareetu padaliities informaacijaa kaadu izmeeru diskus un riepas lieto/iesaka/neiesaka?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu 17" 5x114,3 var kaudzeem atrast, bet ar platumiem un iznesumu kaa ir??

ja ir $... tad var visko atrast, kaut vai peec pasuutiijuma ;)

nu OK!, bet KO mekleet un pasuutiit??

Mans jautaajums bija tieshi par izmeeriem. Kaadi tiek lietoti, kaadi buutu pa lielu vai pa mazu?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Taa, esmu paaravies :)

Diski 17" J7,5 ET35, riepas 255/55 R17 Hankook K105

Biki tomeer ("uz aci") liekas, ka ET pa mazu, bet paaris dienas jaapabrauc, tad jau redzees ;)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 mēneša...
  • Pēc 2 nedēļām...
  • Pēc 6 mēnešiem...
Pashlaik man ir 16" origjinaalie ripuki ar M+S 215/60/16.

Teh. dokumentaacijaa ir noraadiiti 17" 7J ET43 diski un 225/55/17 riepas. Kauko taadu arii gribeetos uz vasaru.

Par riepaam buutu +/- skaidrs, bet kā ar to ET un 7J diskiem? Vai taas 225/55 normaali turaas arii uz 7.5" vai 8" platuma diskiem? Ja ir 7.5"(8"), tad vai tam ET nav jaabuut lielaakam? Vai nav kautkaadas pieljaujamaas robezhas zinaamas? Kur taadu info mekleet? Negribu nopirkt diskus, kas lien aaraa no arkaam vai striikjeejas kaukur.

Varbuut 300m iipashnieki vareetu padaliities informaacijaa kaadu izmeeru diskus un riepas lieto/iesaka/neiesaka?

Man arii bija saakumaa 16 colu diski savam 300M.Doma bij likt lielaakus,bet ja es lieku tad lieku peec iespeejas lielaakus.Jo arkas ir saliidzinossi lielas,nekaa citiem auto,taadeell 16 collas nepeeckaa neizkataas.Gribeeju likt 19",tomeer mums celli nav taadaa liimenii.Taapeec paliku pie 18".18 collu diskus izveeleejos taadeell ka nav nemaz tik lielas naudas atsskkiriiba starp 17 un 18 collu diskiem.Tas pats attiecas arii uz riepu cenaam.Man ir Pirelli PWG 235/50/RZ18 uz 18xJ8 ET-35,kopaa viss tas prieks izmaksaaja nepilni 1300 Ls.(tas veel ir diezgan leeti,ja saliidzina)

Ja visu veelies dariit pareizi tad ieej piem. XENON.lv,kur var atrast info par automasinas razotaaju noteiktajiem riepas izmeeriem uz konkreetaa diska diametra.Te buus priekss 300M razotaaja noteiktie riepu izmeeri...(225/60-16) (225/55-17) (235/50-18) (245/40-19)un(245/35-20)

Kad izdomaa cik collu diskus liksi,tad ieej piem. IRIEPAS.LV kur pannem RIEPAS UN DISKA ATBILSTIBA(ierakstiisi riepas parametrus un redzeesi cik lielu diska platums tev ir visoptimaalaakais.)ET 300m ir robezaas starp 35-45, bet jebkuraagadiijumaa sapraatiigaak ir pielaikot un paarliecinaaties ka viss tiessaam ir ok.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...