Jump to content

kārbas eļla

mario1
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Nu vispar jau automatiskajai atrumkarbai ella ir jamaina - savadak atri var auzas iebraukt ar to taupiiguma rezzimu! ja pareizi atceros ik par 30 000 km!

Nu dikti jau nu atšķiras tie intervāli. Tam pašam neonam ir 2-vi mai;nas intervāli atkarībā no pielietojuma. Viens 50 000 km, otrs 30 000. Atšķirība - otrais ir braucot sliktaakos ekspluatācijas apstākļos (tikai pilsēra, kravu vilkšana u.t.t.)

Un Audi A6 kārbas pildījums skaitās LIFETIME ... :) Kas mūsu kārbu remontētājiem regulārus klientus nodrošina..:)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 3 mēnešiem...
Es savējam lēju CASTROL AUTOMATIC TQ DEXRON III

Vot te arii rodas jautaajums. Papiiros amerikaanjiem parasti ir pieteikts lietot ATF +3 vai ATF +4 elljas. Tad iisti cik un klaada ir stapiiba starp ATF +3, +4 elljaam un DEXRONIEM un vai tie ir savstarpeeji jaucami un aizvietojami ?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

viss ir pareizi - papiiros raksta vai nu ATF +3 vai +4... shiis abas ATM eljas ir sastarpeeji aizvietojamas.... liidz 2005 gadam tika razota +3,tagad razo pamataa tikai +4 un iesaka aizvietot +3... vismaz taa raksta TSB.

Dexron III nav veelams lietot +3 vai +4 vietaa... kaa arii nav veelams jaukt...

par starpiibu issti nemaaku teikt,jo aprakstos neesmu sastapies ar informaaciju kaada tieshi ir kjiimiskaa atshkiriiba starp eljaam...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

viss ir pareizi - papiiros raksta vai nu ATF +3 vai +4... shiis abas ATM eljas ir sastarpeeji aizvietojamas.... liidz 2005 gadam tika razota +3,tagad razo pamataa tikai +4 un iesaka aizvietot +3... vismaz taa raksta TSB.

Dexron III nav veelams lietot +3 vai +4 vietaa... kaa arii nav veelams jaukt...

par starpiibu issti nemaaku teikt,jo aprakstos neesmu sastapies ar informaaciju kaada tieshi ir kjiimiskaa atshkiriiba starp eljaam...

Redz - ja viss pareizi, tad arii tam iepriekshmineetajam BUICK arii buutu atf +3 JAALEJ. :)

Pagaajushgad, kad NEONAm noraava vienu no transmisijas shljaukaam un elja aizgaaja pa gaisu tai pashaa RAAP-aa pie kaarba palikushaas +3 tika pieliets Dexrons un uz jautaajumu kaapeec - atbildeets, ka +3 jau tas pats vien esot, tika ar papildus piedevaam slodzes izturiibai un nelielaas viskozitaates atskiriibaas.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tieshi taas nelielaas viskozitaates atshkiriibas mani nedaudz mulsina...

starp citu - Raap var teikt daudz ko.... bet tas nav viedoklis,kam vareetu ticeet viennoziimiigi....

es te meeginu Wikipedia.com kko atrast un saprast...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Šodien pārbaudīju motora un kārbas eļļu līmeni! Ar motora eļļas līmeni man viss ir skaidrs! Tur bija OK! :)

Bet jautājums ir par kārbas eļļas līmeni: līdz kurai atzīmei uz stienīša jābūt eļļai?? Tur visādi uzraksti, kuros es pagaidām neiedziļinājos... Eļļa bija mazliet vairāk par tā stienīša savērpumu.

Varbūt varat mani izglītot sajā jautājumā? :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Šodien pārbaudīju motora un kārbas eļļu līmeni! Ar motora eļļas līmeni man viss ir skaidrs! Tur bija OK! :)

Bet jautājums ir par kārbas eļļas līmeni: līdz kurai atzīmei uz stienīša jābūt eļļai?? Tur visādi uzraksti, kuros es pagaidām neiedziļinājos... Eļļa bija mazliet vairāk par tā stienīša savērpumu.

Varbūt varat mani izglītot sajā jautājumā? :)

Tad pastaasti, kas Tev tur raxtiits uz taa stieniisha :) Un jaa augstaak par saveerpumu - isskataas, ka pie izsleegta dzineeja esi meeriijis..

Parasti - tur rax ta Min - max liimeni auxtai karbai un min - max darbtemperatuuraa.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...