mario1 Pievienots 29. septembris, 2006 Dalīties Pievienots 29. septembris, 2006 vēlos nomainīt kārbā eļļu , liekas ka nekad tā nav mainīta . Kādu eļļu labāk lietot un kāds tilpums jālej? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 29. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 29. septembris, 2006 http://www.uscars.lv/Forums/viewtopic.php?t=878 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Explo Rakstīts 1. oktobris, 2006 Dalīties Rakstīts 1. oktobris, 2006 es dariiju taa - aizbraucu uz staoil, nopirku 1 litriigo ATF kaarbas ellju, skatoties ik pa laikam liimeni, leeju iekshaa!cik taa ellja ir normaala, nezinu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 1. oktobris, 2006 Dalīties Rakstīts 1. oktobris, 2006 Tev viņa tek laukā,ka lej klāt? Ja tā,tad nah mainīt, jau būsi to izdarīis,tik sataisi,lai netek! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Explo Rakstīts 1. oktobris, 2006 Dalīties Rakstīts 1. oktobris, 2006 vienkaashi bij kaads laicins nobraukts, kaadi vairaaki gadi, un skatos ka kaarbas elljas liimenis vairs nav! tad pieleeju klaat! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 4. oktobris, 2006 Dalīties Rakstīts 4. oktobris, 2006 Nu vispar jau automatiskajai atrumkarbai ella ir jamaina - savadak atri var auzas iebraukt ar to taupiiguma rezzimu! ja pareizi atceros ik par 30 000 km! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 4. oktobris, 2006 Dalīties Rakstīts 4. oktobris, 2006 Nu vispar jau automatiskajai atrumkarbai ella ir jamaina - savadak atri var auzas iebraukt ar to taupiiguma rezzimu! ja pareizi atceros ik par 30 000 km!Nu dikti jau nu atšķiras tie intervāli. Tam pašam neonam ir 2-vi mai;nas intervāli atkarībā no pielietojuma. Viens 50 000 km, otrs 30 000. Atšķirība - otrais ir braucot sliktaakos ekspluatācijas apstākļos (tikai pilsēra, kravu vilkšana u.t.t.)Un Audi A6 kārbas pildījums skaitās LIFETIME ... Kas mūsu kārbu remontētājiem regulārus klientus nodrošina.. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 9. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2007 kaadam auto ir domaata taa ellja?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
nikijs Rakstīts 9. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2007 Es savējam lēju CASTROL AUTOMATIC TQ DEXRON III Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 10. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2007 Es savējam lēju CASTROL AUTOMATIC TQ DEXRON IIIVot te arii rodas jautaajums. Papiiros amerikaanjiem parasti ir pieteikts lietot ATF +3 vai ATF +4 elljas. Tad iisti cik un klaada ir stapiiba starp ATF +3, +4 elljaam un DEXRONIEM un vai tie ir savstarpeeji jaucami un aizvietojami ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 10. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2007 viss ir pareizi - papiiros raksta vai nu ATF +3 vai +4... shiis abas ATM eljas ir sastarpeeji aizvietojamas.... liidz 2005 gadam tika razota +3,tagad razo pamataa tikai +4 un iesaka aizvietot +3... vismaz taa raksta TSB.Dexron III nav veelams lietot +3 vai +4 vietaa... kaa arii nav veelams jaukt... par starpiibu issti nemaaku teikt,jo aprakstos neesmu sastapies ar informaaciju kaada tieshi ir kjiimiskaa atshkiriiba starp eljaam... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 11. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 11. janvāris, 2007 viss ir pareizi - papiiros raksta vai nu ATF +3 vai +4... shiis abas ATM eljas ir sastarpeeji aizvietojamas.... liidz 2005 gadam tika razota +3,tagad razo pamataa tikai +4 un iesaka aizvietot +3... vismaz taa raksta TSB.Dexron III nav veelams lietot +3 vai +4 vietaa... kaa arii nav veelams jaukt... par starpiibu issti nemaaku teikt,jo aprakstos neesmu sastapies ar informaaciju kaada tieshi ir kjiimiskaa atshkiriiba starp eljaam...Redz - ja viss pareizi, tad arii tam iepriekshmineetajam BUICK arii buutu atf +3 JAALEJ. Pagaajushgad, kad NEONAm noraava vienu no transmisijas shljaukaam un elja aizgaaja pa gaisu tai pashaa RAAP-aa pie kaarba palikushaas +3 tika pieliets Dexrons un uz jautaajumu kaapeec - atbildeets, ka +3 jau tas pats vien esot, tika ar papildus piedevaam slodzes izturiibai un nelielaas viskozitaates atskiriibaas. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 11. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 11. janvāris, 2007 Tieshi taas nelielaas viskozitaates atshkiriibas mani nedaudz mulsina... starp citu - Raap var teikt daudz ko.... bet tas nav viedoklis,kam vareetu ticeet viennoziimiigi....es te meeginu Wikipedia.com kko atrast un saprast... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
GTO Rakstīts 13. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2007 Šodien pārbaudīju motora un kārbas eļļu līmeni! Ar motora eļļas līmeni man viss ir skaidrs! Tur bija OK! Bet jautājums ir par kārbas eļļas līmeni: līdz kurai atzīmei uz stienīša jābūt eļļai?? Tur visādi uzraksti, kuros es pagaidām neiedziļinājos... Eļļa bija mazliet vairāk par tā stienīša savērpumu.Varbūt varat mani izglītot sajā jautājumā? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 14. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 14. janvāris, 2007 Šodien pārbaudīju motora un kārbas eļļu līmeni! Ar motora eļļas līmeni man viss ir skaidrs! Tur bija OK! Bet jautājums ir par kārbas eļļas līmeni: līdz kurai atzīmei uz stienīša jābūt eļļai?? Tur visādi uzraksti, kuros es pagaidām neiedziļinājos... Eļļa bija mazliet vairāk par tā stienīša savērpumu.Varbūt varat mani izglītot sajā jautājumā? Tad pastaasti, kas Tev tur raxtiits uz taa stieniisha Un jaa augstaak par saveerpumu - isskataas, ka pie izsleegta dzineeja esi meeriijis..Parasti - tur rax ta Min - max liimeni auxtai karbai un min - max darbtemperatuuraa. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.