Jump to content

Chrysler Pacifica sertifikācija, muitošana

swifty
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki uscars cienītāji!

Gribu stāties Jūsu rindās - nopirkt Chrysler Pacifica (3.5l 2005g)

Bet nav ne mazākās jausmas cik varētu maksāt muitošana un sertifikācija (vai jāmaina lukturi un vēl kas)?

Varbūt kāds no Jums ar to nodarbojas un par samaksu varētu visu to palīdzēt nokārtot?

Liels paldies!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Sveiki uscars cienītāji!

Gribu stāties Jūsu rindās - nopirkt Chrysler Pacifica (3.5l 2005g)

Bet nav ne mazākās jausmas cik varētu maksāt muitošana un sertifikācija (vai jāmaina lukturi un vēl kas)?

Varbūt kāds no Jums ar to nodarbojas un par samaksu varētu visu to palīdzēt nokārtot?

Liels paldies!

Varbūt kādam ir kas sakāms par šo auto?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies V8

No kurienes Tu uzzināji ka 1500eur maksā?

Man viens mašīnu tirgonis teica ka to sniedz tikai Amerikasauto un par baigo ciparu, ka neesot vērts pašam mašīnu dzīt.

es ar viņiem(amerikas auto) strādāju jau ļooooooooti sen un ne jau pirmā pacifika izlaista caur - es sagatavoju (Ls 130) un nododu viņiem...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 mēnešiem...
  • Pēc 3 nedēļām...
  • Pēc 4 nedēļām...

Nu eBay.de var atrast tikai līdz 2000.g. No 2001. g. nav nekā (ir tikai priekšējie - USA).

Un tā mans Dodge Grand Caravan SXT '05 stāv garāžā vēl ar USA lukturiem. Pagaidām vēl skopums neļauj pirkt TC Motorā pa 230 ls/gab.

Varbūt kāds zin, kur var iznomāt sertifikācijai un TA? Stulbs variants, bet tad būtu gads laika meklēt pa lēto.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pirmkārt, ja tu vēlies jaunajam T&C/caravan/Voyager mainīt priekšējos lukturus no USA uz eiropas, tad tev jāmaina arī bamperis, jo lampas izliekums eiropietim ir mazliet vairāk uz sāniem. Cik esmu dzirdējis tad šiem nevajag mainīt lampas, jo tās nav savstarpēji aizvietojamas. Savam mainīju gan bamperi, gan lampas un ja nemaldos atlasā lampas nāca pa 180 gab, bet tas bija pirms pusotra gada, kad jaunās lampas tikai iznāca - tā kā iespējams tagad tur ir vēl lētāk...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

T&C no 2005.g. priekšējās lampas nav jāmaina, jo nav Eiropas analoga.

Chrysler Voyager no 2001.g. ir tikai Eiropas versija.

Dodge (Grand) Caravan no 2001.g. lampas ir jāmaina pret Eiropas Chrysler Voyager (2001.-2004.g.)

Vēl meklēju lētākus variantus savam Dodge Grand Caravan SXT '05.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...