tar980get Pievienots 21. septembris, 2006 Dalīties Pievienots 21. septembris, 2006 Sveiki! Es Šeit esmu jauniņais,bet cik redzu,mums ir daudz maz kopīgas intereses.Lieta tāda,ka gribu iegādāties auto no ASV,bet mani vēl māc šaubas..tāpēc jūsu padomi tagad būtu zelta vērtē.Ko jūs domājat par Latvijas starpniek firmām,kas piedāvā nokārtot visas formalitātes un atvešanu?Man šķiet,ka viņi diezgan lielu summu paņem par saviem pakalpojumiem..un vispār es gribētu šo pirkšanas procesu izbaudīt pats,lai cik grūti tas būtu Kādas būtu svarīgākās lietas,kas man būtu jāzina?Kuras ir jūsuprāt labākās izsoles?Ko domājat par ebuy.com motors sadaļu?Cik esmu skatījies tur ir labas cenas..Mašīnu domāju ne jaunāku pa 2003 gado ņemt,kādas formalitātes man vajadzēt kārtot Latvijā utt.Un tad galu galā vai vispār ir vērts visu pašam darīt?Es ļoti ceru uz jūsu atsaucību un sapratni! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 21. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 21. septembris, 2006 vispirms izej caur tēmām par sertifikāciju, muitu un piegādēm...nu kā piem šīhttp://www.uscars.lv/Forums/viewtopic.php?t=633kādu konkrēti auto gribi? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
tar980get Rakstīts 21. septembris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 21. septembris, 2006 Es vēlētos 2000 gada Toyota Celica GT-S!Ebay.com skatījos-var pa $8000 nopirkt..V8,paldies par linku,vakarā iepazīšos sīkāk,tagad esmu ļoti aizņemts.Varbūt vari ieteikt kādas labas izsoles,kur šamo varētu iegādāties? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 21. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 21. septembris, 2006 ar labām izsolēm tā ir kā ir...tādu auto labāk ņemt nesistu, veselu un tad paliek tikai ebay Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
tar980get Rakstīts 21. septembris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 21. septembris, 2006 Tad būs vien jāmeklē ebayā..Varbūt varētu lielos vilcienos apskaidrot, kā notiek auto sūtīšana pēc tā nopirkšanas.Cik apmēram izmaksā auto transportēšana līdz Latvijai?Kādi ir drošibas pasākumi..apdrošināšana utt?Cik daudz un kādas formalitātes man vajadzēs kārtot,par ko papildus būs jāmaksā?Kas ir jāņem vēra un no kā ir jāuzmanās?Kādas varētu būt aptuvenās kopējas izmaksasCik noprotu man sertifikācija nebūs vajadzīga,jo 2000gads.Es esmu apņēmības pilns iet tam visam cauri,bet bez jūsu palīdzības man neiztikt..Es ar prieku uzklausītu jūsu pieredzi un mācītos no tās! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
CiRX Rakstīts 21. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 21. septembris, 2006 varbuut te ir kas tev noderiigs:http://www.dsmclub.lv/content.php?content.21 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 22. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 22. septembris, 2006 ja kaut ko atrodi ebajā, tad zvani man 29207337 un savedīšu ar tie saviem cilvēkiem, kuri to lietu pārņems savās rokās. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
tar980get Rakstīts 22. septembris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 22. septembris, 2006 Paldies par palīdzību,bet visticamāk tas būs uz gada beigām..kad būšu gatavs, noteikti zvanīšu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.