sicc Pievienots 31. augusts, 2006 Dalīties Pievienots 31. augusts, 2006 ko varat pastāstīt par šo auto,ir iepaticies šis auto un vēlos viņu pirkt,kādas ir atsauksmes par viņu,varbūt kādam tāds ir?Paldies jau iepriekš Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Insekc Rakstīts 1. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 1. septembris, 2006 Ja grib nedārgu, nelielu 2000.g. auto ar automātu, tad faktiski neredzu altrnatīvu. Man sieva brauc ar tādu. Īpašu problēmu nav. Kā jau lietots auto = lotereja. Ja kas interesē, zvani 29342646 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 1. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 1. septembris, 2006 Par 99-2000g modeļiem dzirdētas vislabākās atsauksmes - vecākie nu gan nebija tie labākiealternatīvu tiešām maz-ja nu vienīgi Ford focus (USA versija), bet....vecums, cena, aprīkojums.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sicc Rakstīts 1. septembris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 1. septembris, 2006 Ja grib nedārgu, nelielu 2000.g. auto ar automātu, tad faktiski neredzu altrnatīvu. Man sieva brauc ar tādu. Īpašu problēmu nav. Kā jau lietots auto = lotereja. Ja kas interesē, zvani 29342646kā ar benzīna patēriņu? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
CiRX Rakstīts 4. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 4. septembris, 2006 kā ar benzīna patēriņu?trase - nedaudz zem 8Litripilseeta - 11.5-Litrivideejais - 10.5maksimaalais 13,5 (bet jaaspiez kaartiigi)man paliist zem 10 ir pagruutu, bet nav neiespeejami.Lietoju gandriiz gadu. esmu ljoti apmierinaats. mans subjektiivais viedoklis ka jaanem Crysler nevis Dodge, kaut kas tam Dodge nav +nenormaali jaudiigs kondicionieris vasaraa var aizsaldeet logu!!!-saakumaa likaas ka pateerinsh paliels bet veelaak pieradu kaa nekaa 2 litri automaats:) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 26. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 26. septembris, 2006 Braucu ar Dodge NEON no pagājuša gada decembra.Sakrātie +Patīkams vizulālais priekš salīdzinoši maza auto Pietiekami dinamisksSakrātie -Skaņas izolācija - pašvakaAkumulators (48AH) - par mazu Latvijas ziemai. Un lielāku arī atrast & ielikt grūti (orģināla vieta maza)Dīvaini īss amortizatoru gājiens - līdz ar to bedrēs viegli caursist var. Ne + ne - ar benziinpateeriņu. Normāls priekš 2 l automāta Pa šo gadu - mainītas dažas bukses Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
arvisons Rakstīts 26. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 26. septembris, 2006 Braucam ar kundzi 2004.g(pirkts jauns) Chrysler Neon 2,0l automāts.Jāmaina jau bukses un priekšējie amīši.Par pārējo pagaidām...sūdzību nav. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.