Godunov Pievienots 20. augusts, 2006 Dalīties Pievienots 20. augusts, 2006 Sveiki visapkārt.Gribu Buick Rivieru 3.8L 1996-99 izl. gads un man ir daži jautājumi.1) kam ir bijusi pieredze pasūtīšanai caur jouker.lv?Šeit bija rakstīts,ka ilgi jāgaida... Vai ir citas firmas,caur kurām var droši pasūtīt auto no USA?2)Esmu dzirdējis,ka Riviera ir ļoti dārga ekspluatācijā.Cik viņa dārga,salīdzinot piem. ar BMW 5. seriju vai Mercedes E-klasu arī 97-99 gg. vai ar citiem amerikāņiem?3)Vai Rīgā vispār ir Riv. īpašnieki?Es nekad neredzēju Rivieru mūsu pilsētā.Kāpēc? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RIVIERA Rakstīts 20. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 20. augusts, 2006 Nu, man ir 1996.gada zaļa Buick Riviera . Pārvietojos maršrutā Sigulda-Rīga-Sigulda ļoti bieži un regulāri.Tā jau ir, ka to ko tik ļoti gaidi ieraudzīt, parasti ieraugi pašā visnegaidītākā brīdī. Par tehniskām lietām-khm..khm..tā, kā esmu sieviete:).. neko daudz sīkumos pastāstīt nevarēšu. Pagaidām jau arī nekādas lielās ķibeles nav bijušas. Vot tikai bremžu šļauciņu dabūju gaidīt 2ned. no US, jo nokļūdījās amerikānīši un atsūtīja nepareizo. Nu, 9mēnešu laikā, kopš man ir Riviera, braucot diendienā(šoseja+Rīga)- tikai tekošie remonti.Protams, jāņem vērā mūsu ceļu ziemas apsaimniekošanas tradīcijas un jārēķiņas, ka mašīna pamazām maina krāsu un tās virsbūves paliek arvien mazāk:)Lai labi ripo! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
EmWe Rakstīts 21. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 21. augusts, 2006 laikam te redzeetam tipinjam Karlsonam ir RIVIERA, vinjsh vareetu ko pateikt. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Krists Rakstīts 22. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 22. augusts, 2006 oldsa auroras hadene un GM 3.8 motors un kārba ka pontiac bonneville-nav darga,par hadeni nezinu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 22. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 22. augusts, 2006 Jaasaka kaa ir - auto ir rets pie mums... detaljas jautaa reti,bet kaa jau US auto,luuzt reti... bet daargi (kas nu kuram daargi)... pateisiibaa daargi ir tikai gultnji;protams labas kvalitaates,leetie gutnji savukaart muusu celjus iztur apt 3-6 meeneshus... bukses un sailentblokus reti kad jautaa,bet cenas nav kosmiskas... ljoti specifiskas ir bremzu shljaukas,un taas parasti ir tikai uz pasuutiijumu... taas 1 ned laikaa ir iespeejams sagaadaat no US... bet peec nomainjas neviens veel peedeejo 2 gadu laikaa nav jautaajis atkaartoti... dzineejs izturiigs,ATM beidzas ljoti reti.... bet prasa uzmaniibu,nav veelams liet iekshaa ko pagadaas,citaadi tas var beigties ar ATM remontu...citu defektu tikpat kaa nav... ja kkas interesee no rez dalju cenaam - jautaa....Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Godunov Rakstīts 5. septembris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 5. septembris, 2006 Labi.Liels paldies visiem,kuri atbildeja. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Karlsons Rakstīts 2. novembris, 2006 Dalīties Rakstīts 2. novembris, 2006 Taa iet ka regulaari nepakjemmee visu foruma saturu. Man ir riviera, 2 gadus, patreiz gan staav uz stekjiem, pasuutiiju leetaak detaljas tallinas ielaa un nu gaidu divus meeneshus..., bet taa kaa ir ar ko braukt, tad taa drausmiigi nesastresoju. Maneejaa ir 95.g modelis, taada pati kaa kungs intereseejas, dazhas esmu redzeejis braukaajam, arii zaljas kraasas:) es gan iegaadaaju ne sevishkji taupiitu, taapee hadeni uzreiz paarlasiija visu, arii pie motora kas dariits ir un uudens suuknis mainiits. gultnji toch daargi un suudiigi pieejami, tagad nobrucis kondishkas kompresors- nav leeti. taa jau auto gan izskataas, gan iet exelenti:)p.s. esi iegaadaajis rivieru? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Godunov Rakstīts 7. novembris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 7. novembris, 2006 Nē,vēl nenopirku,tāpēc ka nevaru aukcionos atrast Rivieru normālā stāvoklī un nevaru pārdod savu C2...Tak chto gaidu momentu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RIVIERA Rakstīts 11. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 11. janvāris, 2007 Varu piedāvāt savu mīļo Rivieriņu - 1996.gada zaļa toņmaiņas. Sīkāks info pa e-pastu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 11. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 11. janvāris, 2007 Varu piedāvāt savu mīļo Rivieriņu - 1996.gada zaļa toņmaiņas. Sīkāks info pa e-pastu.tev tak tāds smukucis...ko nolēmi pārdot? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Krists Rakstīts 12. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 12. janvāris, 2007 vai tik nav taaa,kas tirgojas pag.ruden pa kaut kadiem 3K eur? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Godunov Rakstīts 18. janvāris, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 18. janvāris, 2007 Es pasūtīju melno Rivieru no USA...Gribu jautāt, kur to labāk remontēt, kur ātrāk nāk detaļas, un kur ir vislētāk un visdārgāk to var izdarīt?Protams, ka tie jautajumi attiecas tikai uz Rivieru...Zaranee blagodarju.Gaidu atbildes. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Godunov Rakstīts 18. marts, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 18. marts, 2007 Sveiki!Tuuliit atnaks Riviera.Gribeetos precizeet-kur tomeer labak vinju paskatiit un diagnosticeet?Palasot forumus-izveleejos Ameiro un Amerikas Auto.Kur Rivieru labaak zin? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 18. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 18. marts, 2007 vismaz Ameirā Auroru jau nu toč izkoduši līdz galam...daži te no foruma zina kas par lietu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Karlsons Rakstīts 16. maijs, 2007 Dalīties Rakstīts 16. maijs, 2007 Redzeeju, redzeeju melno ameiraa, braucot peec saveejaas pakalj:) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.