Jump to content

Amerikas filtri amerikas autiņiem !!!

CyberSergey
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Nodarbojos ar filtru tirdzniecību. Viens no brendiem - Baldwin Filters. (http://www.baldwinfilters.com/).

Mans piedāvājums ir šāds :

1. Jūs informējat par jūsu amerikas auto.

2. Es informēju par viņu filtriem un cenam INVOISA ! Nevis pārdošanas cenu šeit.

3. Jūs pasūta vajadzīgos Jūms filtrus.

4. Es (mana firma) to piegādāju , atmuitoju.

5. Pieskaitam transporta un muitošanas izdēvumus.

6. Dalam izdēvumus proporcionāli cenam.

7. Jūs saņemat filtrus un maksājiet par tiem.

Vienigais lūgums - pirkt sev, ne pārdošanāi talāk.

Visi dokumenti - invoice, transporta un muitošānas izdēvumi tiks radītī filtru saņemšānas brīdī ! Viss būs atklāti un godigi !

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Beļģija

Baldwin Filters N.V.

Phone: 32-3-328-18-88

Fax: 32-3-328-18-99

E-Mail: mailto:europe@baldwinfilter.com

Anglija, Īrija

Baldwin Filters Ltd.

Phone: 44-1702-291668

Fax: 44-1702-290846

E-Mail: mailto:uk-ireland@baldwinfilter.com

Sergej, būs grūti, ja pa vienam sūtīsi.... Tu esi strādājis auto rezerves daļu biznesā?

Man nav žēl, vienkārši izniekosi savu laiku....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Protams , ka pa vienam nesūtīšu :)))

Piedāvāju to darīt kopā !

Tas taču ir auto KLUBS , un ja ir kopīgie izbraucieni , kapēc nevar būt kopīgie iepirkumi ?

P.S. Ne Beļģija , ne Anglija un Īrija tos pirkt nav vajadzības - noliktava ir tuvak ...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

vienīgais ir tas, ka klubā no apm. 100 un vairāk auto grūti atrast vismaz 3 identiskus auto - liela daudzveidība gan izlaiduma gados, markās, modeļos, motoros.....kā šajā gadījumā? Klubs arī neveic šāda veida iepirkumus.

Te būtu interesanti kontaktēties ar lietotāju Alvis

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nesūtišu pa vienam - tas nozīme nesūtišu vienam auto ! Bet ja kopēja pasūtījuma summa bus ap 500 EIRO - tad šis pasūtījums var būt kaut no 100 dažādu filtru pa vienam ! Un cena būs tada pati , ja ņemtu 10 filtru katrā nosaukuma ! Protams , ka ap 30 - 50 katra tipa būs vel atlaidēs !

Ja kads filtrs nav noliktavā - piegādes laiks no ASV - no 2 līdz 4 nedēļam .

Моё дело - предложить , а ваше или попробовать или отказаться...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Dažas cenas :

Lincoln Continental 65g. 7.0 - eļļas - 3.57 EUR

Chevy BelAir STW 61g 3.8 (3.9 ???) - eļļas - 7.49 EUR

Chrysler Town&Country 3.8 (3.3) 1999 - eļļas - 5.02 EUR

Chrysler Town&Country 3.8 (3.3) 1999 - gaisa - 9.97 EUR

...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Noliktava tuvāk - Somija .

Cenas - par kuriem es pirkšu un arī pārdošu jums + transports + dabas resursu nodoklis.

Par šo lasiet punktus no 1 līdz 7 temas sākuma !

Ši ir draudzigais piedāvājums "amerikaņiem" !

Tālāk :

Lincoln Continental 65g. 7.0 - gaisa - 8.97 EUR

degvielas - 7.00 EUR

Chevy BelAir STW 61g 3.8 (3.9 ???) - degvielas - 3.23 EUR

Chrysler Town&Country 3.8 (3.3) 1999 - degvielas - 40.93 EUR

degvielas (variants) - 36.06 EUR

automatkarbai komp. - 15.05 EUR

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Cenas it kaa ir OK... tikai tas,ka taadas pat cenas ir daudziem.... viss jau parasti nav uz vietas... un tad saak piemekleet,ljoti daudzi filtri ir savaa starpaa ir aizvietojami... un cilveeks, kuram filtrs ir vajadziigs,to meklees uz vietas negaidot kameer atnaaks no kkurienes...

te jau bija piemineets,ka muusu klubaa pagaidaam ir daudz dazaadu auto un paaraak maz lai kko suutiitu tikai kluba vajadziibaam...

peec buutiibas man arii daudzi filtri ir uz vietas... G Voyager degv filtrs man laikam ir leetaak - ap 19Ls... :)

visu sarakstiit jau te taapat nav iespeejams - bet paldies par piedaavaajumu!!

Alv.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

a kapec tikai filtrus? amerikanuauto tikai uz ielam paliek vairak un vairak bet autodalu veikalu skaits nepalielinas. domaju ka butu tikai apsveicami uztaisit draudzigu konkurenci amerikas auto un atlas motoram. bet ja par filtriem tad labak pieturesos pie k&n un ik pa laikam to izmazgasu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Taadi veikali top un paliek vairaak... man arii driiz jau buus veikals Jeep un US auto rez daljaam... un LV nav tikai Atlas Motors un AA... ir veel vairaaki veikali.... mees pie taa straadaajam... :)) buus OK!

mjaaa... un K&N arii ir laba izveele... protams ja auto tiek lietots vairaak nekaa 1,5 gadu...

Alv.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Kad iepirku Wrangler, vispirms devos pie Amerikas Auto un TC motors. Kad sapratu, ka visu to pašu varu dabūt citādāk, sāku to darīt pats. Tagad jau varu teikt, ka lielu daļu Jeep rezerves daļas un tjūninga daļas varu dabūt par stipri labākiem $$ kā AA un TC un Atlas. Reiz sūtīju pat logu slotiņas, jo LV tik īsas kā Wrangler nekur nespēju atrast. Cena protams ir atkarīga arī no tā cik ātri to mantu vajag šeit.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...