sicc Pievienots 11. augusts, 2006 Dalīties Pievienots 11. augusts, 2006 Sveiki,gribētu uzzināt kam būtu jāpievērš īpaša uzmanība pērkot Stratusu?Un arī kādi ir plusi vai mīnusi šim auto.Paldies. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 4. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 4. septembris, 2006 Mīnusi - rūsa (man nopuva bākas kakls vari pameklēt forumā, bildes arī bija, bet rūsē citas vietas), kā arī siltam motoram (kad zem haubes karsts) var gadīties kārbas vadības bloka defekts - iemetīsies dežūrrežīmā (2trajā ātrumā un neslēgsies). Parādas, stāvot korķos. Chrysler.lv atbildēja, ka šāds defekts esot citām līdzīgām 96.g mašīnām (iekšas tās pašas), Stratusam tipa nav Kārbas eljljas shupu var izvilkt ārā un paostīt, vai neož pēc deguma. Plusi - laba hadene, diezgan ērts, aprīkojums pietiekams (man trūkst tikai kļima), arī lēts. Cena tagad vispār pusotra gada laikā par pusotru eiro nokritusies :> Mainīju stūres pirkstu - ļoti vienkārša procedūra, tik pat ilgi, cik noskrūvēt/uzskrūvēt ratu, taisnu stūri arī piedzīt uz ceļa var izgriežot riteni tikai, uz savirzi nav jātērē laiks/nauda Atskaitot dažus sīkumus (grabažniekā nez no kurienes ūdens satek), tīri ok. Sānslīdē pa krustojumu arī jau esmu iemanījies, braukt diezgan patīkami. Vienīgi varbūt salīdzinoši nīkulīgs liekas no vietas. Vairāk paredzēts mierīgai kruīzēšanai. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.