KIPOS Pievienots 1. februāris, 2005 Dalīties Pievienots 1. februāris, 2005 Cik ir neliela samaksa par orginalo radzinju? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 1. februāris, 2005 Dalīties Rakstīts 1. februāris, 2005 Parasti paardeveejs prasa savu cenu un pirceejs vai nu peerk vai nee!Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
KIPOS Rakstīts 1. februāris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 1. februāris, 2005 Ok!Orginalais Ford radzins maksa 30 latviesu naudinjas - gribi perc gribi neperc. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 4. februāris, 2005 Dalīties Rakstīts 4. februāris, 2005 kipos! - kura gada tas Forda radio tev ir? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
KIPOS Rakstīts 9. februāris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2005 Rino, man ir 1988 gada radzins. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 10. februāris, 2005 Dalīties Rakstīts 10. februāris, 2005 Rino, man ir 1988 gada radzins. PANJEM LIDZI UZ KADU SAPULCI! - bet man liekas ka 88g radzhinjsh 95g Lincolnaa vareetu nedereet Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
KIPOS Rakstīts 10. februāris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 10. februāris, 2005 Rino, man ir 1988 gada radzins. PANJEM LIDZI UZ KADU SAPULCI! - bet man liekas ka 88g radzhinjsh 95g Lincolnaa vareetu nedereet Bet vai tavam Lincolnam gadijuma nav augstais US stantarta radzins, manejais ir saurais ta ka eiropas autinjiem. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 14. februāris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. februāris, 2005 Rino, man ir 1988 gada radzins. PANJEM LIDZI UZ KADU SAPULCI! - bet man liekas ka 88g radzhinjsh 95g Lincolnaa vareetu nedereet Bet vai tavam Lincolnam gadijuma nav augstais US stantarta radzins, manejais ir saurais ta ka eiropas autinjiem.Man interesee tikai fulsize radio Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 16. februāris, 2005 Dalīties Rakstīts 16. februāris, 2005 Varbuut ir veel kaads radio? Negribas ticeet ka taadu lietu nevar atrast.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
KIPOS Rakstīts 16. februāris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 16. februāris, 2005 Varbuut ir veel kaads radio? Negribas ticeet ka taadu lietu nevar atrast.Alv.Nu ja gribas pa lēto tad jāiet uz uteni un jaoērk lētie zagtie krāmi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 16. februāris, 2005 Dalīties Rakstīts 16. februāris, 2005 Neoriginaalo skandaalkasti negribeejaas likt. Taadi kraami man ir 3 gb.Bija veelme tieshi taadu,kads tur bijis! Bet 30Ls neparko nemaksaaashu.Bija doma par 15Ls,par 20 domaatu veel,bet..Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
KIPOS Rakstīts 16. februāris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 16. februāris, 2005 Neoriginaalo skandaalkasti negribeejaas likt. Taadi kraami man ir 3 gb.Bija veelme tieshi taadu,kads tur bijis! Bet 30Ls neparko nemaksaaashu.Bija doma par 15Ls,par 20 domaatu veel,bet..Alv.Nu nezinu nezinu vai orģinālo rādžiņu varētu nosaukt par "neparko",it īpaši ja vis tam strādā OK. Cik esmu novērojis ka par 15-20 Ls var nopirkt tikai "neparko",un ja cenjiks ir vēl zemāks, tad tie jau ir tikai riekstu dauzāmie āmurīši. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.