Jump to content

Мануалы , информация по разборке-сборке, обслуживанию ...

CyberSergey
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

• Pēc 2 mēnešiem...

там к сожалению нет информации о дизельных двигателях vojager.

Мне нужна инструкция по сборке CRD движка, что ставятся с 2001 года. Подсажите пожалуйста, где поискать?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 gadiem...

Sveicināti, varbūt kāds var izlīdzēt ar CHEVROLET(OLDSMOBILE) ALERO 2,4L 99gada repair manuāli vai viņu var kautkur nopumpēt vai paskatīt internetā???

Gribu saremontēt, bet nevaru atrast nosaukumus angliski attiecīgajām detaļām ...

Liels paldies!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Varbūt kāds zin tāda veida manuālī, ir ievietotas shēmas, bildes kā jaukt/salikt teiksim piekari no kā sastāv dzesēšanas sistēma kas pie kā skrūvējas un kas pēc kā nāk?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Varbūt kāds zin tāda veida manuālī, ir ievietotas shēmas, bildes kā jaukt/salikt teiksim piekari no kā sastāv dzesēšanas sistēma kas pie kā skrūvējas un kas pēc kā nāk?

Torentos peec Alldata jaameklee. Prieksh Chrysler, Ford, GM auto - buus tas viss tur.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Visiem pateicos, tā adrese kur man devāt no ebaya to grāmatu man liekas neizdosies par 5$ nopirkt tiko izrādiju interesi sāka mani pārsolīt, smieklīgi, pirms tam nevienam to grāmatu nevajadzēja!..

Paprovēšu arī torentos pameklēt, gribētu zināt vai var meklēt visos torentos tipa vai ir kautkas līdzīgs torrentu gūglei vai jāreģistrējas visos zināmajos un caur viņu meklētāju tad jameklē? :)

pateicos jau iepriekš!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Visiem pateicos, tā adrese kur man devāt no ebaya to grāmatu man liekas neizdosies par 5$ nopirkt tiko izrādiju interesi sāka mani pārsolīt, smieklīgi, pirms tam nevienam to grāmatu nevajadzēja!..

Paprovēšu arī torentos pameklēt, gribētu zināt vai var meklēt visos torentos tipa vai ir kautkas līdzīgs torrentu gūglei vai jāreģistrējas visos zināmajos un caur viņu meklētāju tad jameklē? :)

pateicos jau iepriekš!

Izmanto torrentu mekleetaaju torrents.to

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 3 nedēļām...
  • Pēc 1 mēneša...

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...