Jump to content

Chevrolet automātiskās kārbas

Vetal
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

TH350 un TH400 nav problēmu un arī saremontēt nav problēmu!
Ja teiksim RIT man sagribetos dabut TH350 vai 400 karbu, kur un pa cik varetu to dabut?

Cik maksa karbas parlasishana (shoreiz vairak interese 4L60E karba) ?

Kārbu dabūtu,bet cena atkarīga no stāvokļa! Ir ka sprasa 100Ls.bet ir arī tādi,kas prasa 300 un pat 400Ls! :D:D:D:D

Darbs no 100Ls par pārlasīšanu un plus detaļas no 200-400Ls, skatoties uz ko tēmē! :) Man sanāca 260Ls detaļās! Nu tāds, nekas super komplekts!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

noteikt varētu pēc apakšējās eļļas pannas (formas, skrūvju skaita)... jebkurā US servisā vajadzētu būt plakātam...

kautkad jau biju šos linkus metis, bet atkārtošana - zināšanu māte ;)

http://www.nastyz28.com/transid.html

http://www.maliburacing.com/auto_tranny_id.htm

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

pag pag... Kaa var viss remontkomplekts izmaksat < 100$ ?

Vai tad automatiem nekas nopietns nedilst?

Salidzinot ar mehanisko transmissiju kur sajugs vien var 300$ maksat, tas ir kapeikas...

nē tas kits vairāk kā apkopes komplekts ejošai kārbai, kas piem slēdzas ar sitieniem, diski pasvilināti.... gumijas riņķīši, blīves, sajūga diski...

kārbā vēl ir kādi 6 solenoīdi kur katrs maksā kādu 100$, hidromufta kas sākas ar kādiem 700$, gultņi, zobrati...

P.s.

es neremontēju kārbas...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vetal.

Es vēl nēesmu remontējis kārbu,tikai visu iepircis (gandrīz),jo vajadzētu vēl tomēr jaunu hidromuftu,jo tā ir svarīga jaudas nodošanas sastāvdaļa līdz riteņiem! Darba izmaksas jau minēju,bet tas gan NAV servisā,bet privāti! Servisa cenu labāk pats pajautā RAAP uz Artilērija ielas! ;)

Viss ir dabonams un nav nemaz tik dārgi,ja zin kur meklēt!

Pietiekamais kārbas pārlasīšanas komplekts,ja kārba nev noķīlējusi vai kas salauzsts, ir jau manis minētajā cenā,kas man!

Ar konverteriem ir diezgan jāpadomā ko darīt, ko gribi un ko vari atļauties! Ir daudz dažādi varianti,kādām slodzēm, apgriezieniem un vajadzībām domāti! Arī pārnesuma attiecību vajadzētu zināt kādu vēlies,bet tas atkarīgs no kārbas izvēles! Viss ir jāsaskaņo!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...