rudens Pievienots 3. jūlijs, 2006 Dalīties Pievienots 3. jūlijs, 2006 Labrīt.Kā US auto ar rūsu ? Vai 90-o gadu US auto ir cinkoti,kuras markas ir un kuras nav ,esmu dzirdējis par Ford problēmām šajā jomā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 3. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 3. jūlijs, 2006 kā kuram...vecie rūsē paši par sevi, bet no jaunajiem grūti ko izcelt, jo pārsvarā tie ienāk apsisti un tiek pārkrāsoti-tas jau vien veicina rūsēšanu... bet vispār tie auto rūsē - it sevišķi no apakšas.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ritvars Rakstīts 3. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 3. jūlijs, 2006 nav un ari tik driz nebus. bet pie mums uz servisu piebrauka viens chevy kavalieris tam gan ir no jumta lidz izputejam bet ir spaktela karta visur virsu utt taka tas ir saprotams. varetu but kada 90 vai 91 gada. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
rudens Rakstīts 4. jūlijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 4. jūlijs, 2006 .........................nav un ari tik driz nebus..................... Priekš 1994 gada auto nav slikti . Vispār mani atbilde no V8 drusku apbēdina , it sevišķi beigas................bet vispār tie auto rūsē - it sevišķi no apakšas............................................. Man pašlaik ir "adoptētais amerikānis", kuram uz motora lepni gozējas GM emblēma , ir liela vēlme pēc īsta amīša , nu tā rūsa manam pašrizējam maķenit piegriezusies(negribētu uz to pašu iegrābties) ,nu ,bet ja godīgi ==es jau paņēmu sistu,pats uzliku vāku ,kaimiņš durvis sasita . Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Maaris Rakstīts 4. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 4. jūlijs, 2006 Vispar jau V8 ir pilniga taisniba . Pirma rusa paradisies tur , kur ir veikti kadi remontdarbi . Vismaz manejam ta ir . Ko gan varetu teikt par 90 gadiem ? Bija ari tads . Kad bij tikko no arvalstim nebij ne vainas , cetras ziemas salis paveica savu . Taka manuprat ir atkarigs no ta cik sis autins ir micijis sali ! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 4. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 4. jūlijs, 2006 Tā, nenokārt degunus!Viss būs labi!Dzelzs rūsē un tas process nav nekāds noslēpums.Ja ir vēlme cīnities, lūdzu,... bet nevajadzētu krist depresijā dēļ kaut kādas rūūūūsas...jomajo! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 4. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 4. jūlijs, 2006 un cik nav izcīnītas uzvaras par rūsu tādiem, kuriem jau pāri par 35 gadi?.....fuflo, tovarišķi...... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 7. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 7. jūlijs, 2006 it īpaši mūsdienās, kad ir pieejamas visdažādākās ķīmijas!sākot no rūsas pārveidotājiem līdz pūšamajiem cinka flakoniem.. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 10. jūlijs, 2006 Dalīties Rakstīts 10. jūlijs, 2006 Protams - autini ir un vinni ruses vienalga ko Jus tur liksiet virsuu un kadas aizsargkartas , tas viss buus agri vai velu . Ja sak pardities ssi rusa neem un piestrada pie tas lai neiet talak un autins Jums kalpos tiri labi . AUto nekad nebus muuzigs. Autinnam var uztaisit aizsardzibu lai vins tik atri nerusee, bet nevar sso lietinu novert pa visam - ar to ir jarekkinas un nevajag sapnot ka es noperku jaunu auto un vins man neruses visu muuzzu!P.s.- Jaunu autinu pardeveji dod 12 gadu garantiju pret virsbuves caurrusessanu -nevis pret ruusesanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.