eidis Pievienots 1. jūnijs, 2006 Dalīties Pievienots 1. jūnijs, 2006 Sveiki,Ir ta gadijies, ka esmu iegadajies Chrysler Sebring..... cabrio.Auto loti jauks un interesants, tomer tam ir kosmetisks defekts - ir salauzta ta reste, kas zem logtiritajiem ira. Pilnigam dzives skaistumam vajadzetu iemainit pret jaunuParrokot reklama.lv (ta pavirsi gan) neizdevas atrast pilnigi neko, pat ieteikumus.Ir sajuta, ka mekleju kautka pilnigi ne tur.Vai jusu pieredze nevaretu noradit man kadu gaisminu tunela gala? Gribas tak skaisti pabraukt. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 1. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2006 variants ir tikai pasūtīt jaunu, jo lietotas nebūs....diemžēl... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
eidis Rakstīts 1. jūnijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2006 variants ir tikai pasūtīt jaunu, jo lietotas nebūs....diemžēl...Viss jau atduras pret cenu. Sauc cenu tad ari izdomasim. Man nav parak lielu iebildumu pret jaunu resti par lielisku cenu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 1. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2006 ap 130.- $ '96ap 180.- $ '97-'99iekš LV tas varētu būt latos... ja ne vairāk... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
eidis Rakstīts 1. jūnijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2006 ap 130.- $ '96ap 180.- $ '97-'99iekš LV tas varētu būt latos... ja ne vairāk...Ash elpa aizravas: par tadu naudu es labak bez glituma braucu. Un tas aparats man 2000. A leishmale varbut pameklet?Kautka tak var tikt gala ar sho neparvaramo problemu? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 1. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2006 aizetīšu meilu uz leišmali...varbūt.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
eidis Rakstīts 7. jūnijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 7. jūnijs, 2006 aizetīšu meilu uz leišmali...varbūt....Ka ira ar to redeliti? Varbut kas jauns dzirdams/ lasams? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Masers Rakstīts 7. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 7. jūnijs, 2006 atver autoplius.lt un paskaties detalu sadalu. lietuva sebringi ir pa pilno un cenas divreiz mazakas neka pie mums. pats sonedel brauksu uz lietuvu gultni lincolnam mainit. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Masers Rakstīts 7. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 7. jūnijs, 2006 ja rit atrodi vari piezvanit man un ja bus saulu pusee varu pakert. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
eidis Rakstīts 8. jūnijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 8. jūnijs, 2006 ja rit atrodi vari piezvanit man un ja bus saulu pusee varu pakert. Baigais paldies par piedavajumu. Atradu vienu (tikai vienu) uz izjauksanu, bet tam pasam restes jau nebija. Kautkada bedu leja. Ir kadi citi i-net resursi kur var parakaties? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Masers Rakstīts 8. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. jūnijs, 2006 vairak ari nekas nav, mekle vien tur ik pa laikam. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.