serijs4 Pievienots 27. maijs, 2006 Dalīties Pievienots 27. maijs, 2006 varbūt kāds zina kur var dabut cd- maģi priekš dodge stratus.man stāv kasetnieks.gribēju ielikt standarta cd-maģi ,bet tas caurums ir par lielu.varbūt ir kādas pārejas. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 28. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 28. maijs, 2006 varbūt kāds zina kur var dabut cd- maģi priekš dodge stratus.man stāv kasetnieks.gribēju ielikt standarta cd-maģi ,bet tas caurums ir par lielu.varbūt ir kādas pārejas.TC motors tirgo pārejas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
serijs4 Rakstīts 2. jūnijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 2. jūnijs, 2006 paldies par info,bet diemžēl dodge stratusam nav. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 4. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 4. jūnijs, 2006 paldies par info,bet diemžēl dodge stratusam nav.a pielāgot nevar? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
J.P. Rakstīts 4. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 4. jūnijs, 2006 Nesen reklama redzeju ka bija viens originalais no chryslera ar CD pa 100 ls tikai nezinu vai vel ir dabonams. vispar ir pieejami ari originalie platie magi tikai diemzel salidzinosi visai padargi (ap 300 - 400 ls jauni), bet vai tev nav iespejams pieslegt CD chaingeri protams ja tas ir risinajums prieks tevis? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
serijs4 Rakstīts 4. jūnijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 4. jūnijs, 2006 nevar čendzeri pieslegt.es izdomaju citu variantu ,vacija nopirku pareju nu kaseti vinu ieliek ka parastu kaseti magi bet skana nak no plejera mana gadijuma no mp3 plejera viss notiekas! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ritvars Rakstīts 4. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 4. jūnijs, 2006 nu tas jau tads islaicigs. Bet ir jau ari iespeja saslegt abas magnetolas paraleli vienu otrai ja priekseja paneli ir velviena vieta magnetolai kautkurnebut. ari doma par cd-mainitaju nav slikta. tad ies gan kasetes gan diski un tas prieks nebus ipasi dargaks neka tu pasutisi parveidotaju. 10cd mainitajs lietots varetu but ap 30 ls vadi lidz 5 ls max. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Krists Rakstīts 5. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 5. jūnijs, 2006 mekleju cd changer kaseti-12cd prieks cadillac seville sts cd changer -delco,galva Bose.viss originalsmailto:km222@inbox.lv Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Maaris Rakstīts 9. jūnijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2006 varbūt kāds zina kur var dabut cd- maģi priekš dodge stratus.man stāv kasetnieks.gribēju ielikt standarta cd-maģi ,bet tas caurums ir par lielu.varbūt ir kādas pārejas.Man ir no manas concordes originalais cd (lielais) . Neder ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.