Jump to content

service engine soon

ralfs
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Peec tam kad ir dots kaartiigi mizaa kaadas paaris minuutes 'service engine soon' izlien (laikam aizmugureejo riepu temperatuuras datchiks uzkaaraas:)))), tachu naakamajaa riitaa atkal viss ir ok. Vai kods kompii tik un taa saglabaajas vai man jaajozh uz servi kameer uzraksts deg?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Es te bišķi palasījos par 96 Z28, tad pēc rakstītā ir viss tāpat kā Eldo, Kodi glabājas kā History + ir iespeja kontrolēt cik bieži parādās kurš kods, kā gan neiedziļinājos, un aktīvie kodi parādās kā Current kodi, protams tas viss var izbeigties ja norauj aķi un ja pārprogrammē kompi, plus nezkāpēc ieteikts saglabāt kodus skanerī ja tos dzēš no kompa, var jau būt ka var izdzēst tikai visus kodus uzreiz ne pa grupām, nav bijusi darīšana ar Camaro, viens gan ir skaidrs kodus diemžēl var nolasīt un dzēst tikai ar speciālu testeri. Nekur nav rakstīts ka kompis paC likvidētu kādu infu ...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

hmm, palasiiju owners manual un izskataas ka tie kodi attiecas uz visu, kas saistiits ar emission control sisteemu un neko city. taa ir?

varētu būt...iedevi mizā un kompis uzkārās...labi, ka nav mercedes...pats bez servisa vietā nestājas-laikam tam ir windows...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Jautājums saistībā ar šo pašu servisa lampiņu,šad un tad man viņa mēdz iedegties,bet diezgan reti tas notiek,ko viņa īsti simbolizē,cik saprotu tad galvenokārt signazlizē,ka kaut kas ar motoru nav riktīgi vai arī citu iemeslu dēļ!?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 9 mēnešiem...

Man vina iedegas tikai tad kad tikko pielaizu masinu un uzreiz nodziest, tas varetu but ka visam masinam ka sledz aizdedzi ta visas kompja lapinas iedegas???Bet pec tam vina man neiedegas tad jadoma ka man vis kartiba ar autinu???

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 4 nedēļām...
  • Pēc 1 mēneša...

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...