ralfs Pievienots 16. maijs, 2006 Dalīties Pievienots 16. maijs, 2006 Peec tam kad ir dots kaartiigi mizaa kaadas paaris minuutes 'service engine soon' izlien (laikam aizmugureejo riepu temperatuuras datchiks uzkaaraas:)))), tachu naakamajaa riitaa atkal viss ir ok. Vai kods kompii tik un taa saglabaajas vai man jaajozh uz servi kameer uzraksts deg? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 16. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 16. maijs, 2006 labāk kamēr deg, jo pat katalizatora aizsērējuma gadījumā kompī infa ilgi neglabājas... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 17. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 17. maijs, 2006 Man Eldo visi kodi glabājas kompī kamēr pats tos nodzēšu ... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ralfs Rakstīts 18. maijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 18. maijs, 2006 Nu tad kaa tomeer ir? Glabaajas tie kodi vai neglabaajas? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 18. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 18. maijs, 2006 Es te bišķi palasījos par 96 Z28, tad pēc rakstītā ir viss tāpat kā Eldo, Kodi glabājas kā History + ir iespeja kontrolēt cik bieži parādās kurš kods, kā gan neiedziļinājos, un aktīvie kodi parādās kā Current kodi, protams tas viss var izbeigties ja norauj aķi un ja pārprogrammē kompi, plus nezkāpēc ieteikts saglabāt kodus skanerī ja tos dzēš no kompa, var jau būt ka var izdzēst tikai visus kodus uzreiz ne pa grupām, nav bijusi darīšana ar Camaro, viens gan ir skaidrs kodus diemžēl var nolasīt un dzēst tikai ar speciālu testeri. Nekur nav rakstīts ka kompis paC likvidētu kādu infu ... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 19. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 19. maijs, 2006 katalizatora cheku man kompis pats nodzēsa....TC 99g limited Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ralfs Rakstīts 24. maijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 24. maijs, 2006 hmm, palasiiju owners manual un izskataas ka tie kodi attiecas uz visu, kas saistiits ar emission control sisteemu un neko city. taa ir? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 24. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 24. maijs, 2006 hmm, palasiiju owners manual un izskataas ka tie kodi attiecas uz visu, kas saistiits ar emission control sisteemu un neko city. taa ir?varētu būt...iedevi mizā un kompis uzkārās...labi, ka nav mercedes...pats bez servisa vietā nestājas-laikam tam ir windows... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
nikijs Rakstīts 25. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 25. maijs, 2006 Jautājums saistībā ar šo pašu servisa lampiņu,šad un tad man viņa mēdz iedegties,bet diezgan reti tas notiek,ko viņa īsti simbolizē,cik saprotu tad galvenokārt signazlizē,ka kaut kas ar motoru nav riktīgi vai arī citu iemeslu dēļ!? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 26. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2006 jebko, kas nepatīk motora, kārbas vai centrālajam kompim... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
nikijs Rakstīts 26. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2006 Tad sanāk,ja man ir probas ar kārbu,tad viņš to varētu rādīt Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 26. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2006 Tad sanāk,ja man ir probas ar kārbu,tad viņš to varētu rādītarī...protams Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Robchiks Rakstīts 1. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 1. marts, 2007 Man vina iedegas tikai tad kad tikko pielaizu masinu un uzreiz nodziest, tas varetu but ka visam masinam ka sledz aizdedzi ta visas kompja lapinas iedegas???Bet pec tam vina man neiedegas tad jadoma ka man vis kartiba ar autinu??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Maaris Rakstīts 2. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 2. marts, 2007 Kādā secībā viņas pazūd? Man pēdējā pazūd ABS. Domājams, ja pēdējā dziest "CHECK ENGINE", tad kkas naf riktīgi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Robchiks Rakstīts 3. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 3. marts, 2007 A man tikai divas ir pirmais nodziest engine soon un tad nodziest bremzes Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
GTO Rakstīts 3. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 3. marts, 2007 Man mašīnā pēdējā lampiņa, kas nodziest, ir Airbag. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MITJA Rakstīts 29. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 29. marts, 2007 A man..a man deg visu laiku... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Elfinjsh Rakstīts 29. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 29. marts, 2007 Man mašīnā pēdējā lampiņa, kas nodziest, ir Airbag.Man ar Pie kam- ar skaņu. Nez vai tā tam jābūt... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sersfilimons Rakstīts 30. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 30. marts, 2007 Manam iedegas service engine soon,kad ir braukts tā ātrāk pa šoseju,bet,pēc pārstartēšanas vairs nedeg. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 30. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 30. marts, 2007 Manam iedegas service engine soon,kad ir braukts tā ātrāk pa šoseju,bet,pēc pārstartēšanas vairs nedeg.iespējams, ka ziņo par katalizatora beigām....pēc krietnas atvilkšanas tā parasti ir, ja katiņš drīz mirs Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sersfilimons Rakstīts 30. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 30. marts, 2007 Katalizators ir svarīga detaļa šim vāģim?Atgāzes TA rādīja normā,bet,ja jāmaina,tad cik tas prieks izmaksā? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 30. marts, 2007 Dalīties Rakstīts 30. marts, 2007 vispirms jānoķer tā kļūda - pieslēgt pie kopja kamēr deg Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
snow Rakstīts 28. maijs, 2007 Dalīties Rakstīts 28. maijs, 2007 ko nozime ka iedegas CHECK GAGES ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 28. maijs, 2007 Dalīties Rakstīts 28. maijs, 2007 ko nozime ka iedegas CHECK GAGES ?tas pats, kas check engine vai engine service soon....kā nu kurš ražotājs izdomā Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
snow Rakstīts 28. maijs, 2007 Dalīties Rakstīts 28. maijs, 2007 a ka Tahoe ari var kauka tas kludas nokjert atslegu pagriezhot tik un tik reizes? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.