lapans Pievienots 8. maijs, 2006 Dalīties Pievienots 8. maijs, 2006 Ir paversusies man tada iespeja jums un jusu kluba biedriem palidzet ar auto sertificesanu 2001-,,,,,,,, !!!! takka pats saskaros nesen ar tadu problemu ka asv auto sertificesanu bij man tada iespeja iepazities ar oficialo VACIJAS parstavi LV pa auto sertificesanu !!takka pats visu esmu nokartojis varu arri ieteikt so cilveku citiem !!! vins savu darbu izdari 3 nedelju laika un esmu ljoti apmierinats un cena arii nav no augstakajam 2000-2200 eiro jebkurai automasinai !!!taka ja nu kadam intrese tel 9554124 !!PS: mocus arii 1700-1800 eiro !! un noteikumi tadi pasi !! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 8. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 cena augsta...tagad jēga ir skatīt līdz 3 gadus vecus auto, un tas sanāk 1500-1600 eur tieši tur pat kur tu....sorry bet cenas krīt...pie kam tur viss ir saskaņots ar mūsu CSDD un nepastāv nekādi kreisie varianti Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 8. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 nu, nu... cilvēks no Vācijas... tu arī svaigi reģistrējies... V8, ko Tu par to saki? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 8. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 nez...mums sistēma strādā un galva nesāp...vairs nesāp tb Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 8. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 manis uzrādītajā cenā neietilpst sagatavošanas izmaksas(gaismas, optika utt..), jo tas katram auto ir stipri individuāli....nākošais piegājiens 27.maijs...ja kādam vajag - zvaniet Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
lapans Rakstīts 8. maijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 Jaaa V8 kaut kur dzirdets datums !!!! nav jau jaspriez kad registrejies bet gan ko piedava un parejais jau ir runajams!!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 8. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 Ja cilvēks piedāvā savu variantu, tas nav uzreiz jānorej, it sevišķi, ja neviens neko analogu te nav piedāvājis! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 8. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 8. maijs, 2006 ei, cilvēk, kur un kas ir noriec? tu uzņemies atbildību, ka 3 gadīgu auto var mierīgi atdot uz trīs nedēļām?es zinu V8, viņam uzticos, bet te pilnīgi nepazīstams cilvēks... Ja tas ir patiešām variants, ko klubs atbalsta, tad ieliekiet visas koordinātes, izmaksas, termiņus... tad normāli... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 Koordinātes un sistēmu? Lūdzu.Ja auto nav vecāks, par 2 gadiem un 8 mēnešiem(pēc uzlīmes datuma), man vajag apskatīt, sastādīt sagatavošanas darbu sarakstu, tālāk sazinos ar "Amerikas auto" Sāmīti, nogādājam auto pie viņa un sākam dokumentācijas sagatavošanu uz konkrēto datumu. Cena - 1500eur(+sagatavošanas darbi,eirooptika(ja vajag)).Citos gadījumos, ja nevar Vācija, darbojamies caur Zviedriju-biki dārgāk(eur 2150 un 10 dienas), bet... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 9. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 ei, cilvēk, kur un kas ir noriec? tu uzņemies atbildību, ka 3 gadīgu auto var mierīgi atdot uz trīs nedēļām?es zinu V8, viņam uzticos, bet te pilnīgi nepazīstams cilvēks... Ja tas ir patiešām variants, ko klubs atbalsta, tad ieliekiet visas koordinātes, izmaksas, termiņus... tad normāli...Kluba oficiālie paziņojumi tiek publicēti lapā. Forumā notiek diskusijas. Tev piedāvā, ja ir interese zvani noskaidro un spried pats. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mizx Rakstīts 9. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 Jums jau droši vien par sertifikāciju ES labāk zināms, bet pirms nedēļas te MB Club.lv viesojās bariņš vāciešu, kam saistība ar auto tirdzniecību, TUFu, apdrošināšanu utt, tā sakot, visas saistītās nozares, un viņi bija ļoti pārsteigti, ka pie mums var piereģistrēt Infinity markas automašīnas. Pie viņiem tas nekādi neesot iespējams, attiecīgi tad jau sanāk, ka ES tikai runā par kādiem vienotiem nosacījumiem, kas tik un tā nedarbojas… Ierobežo kā nu kuram patīk, bet vienotu principu, noteikumu tik un tā nav. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 Vācijā katra federālā zeme var noteikt savus ierobežojumus...konkrēti darbojamies ar Hamburgas centrālo TUV un prozu nav, jo viņi zin, ka tie auto Vācijā nepaliks un tāpēc ir pielaidīgāki. Ja paliktu, tad būtu vēl niknāks process... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MartinsT Rakstīts 9. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 Vācijā katra federālā zeme var noteikt savus ierobežojumus...konkrēti darbojamies ar Hamburgas centrālo TUV un prozu nav, jo viņi zin, ka tie auto Vācijā nepaliks un tāpēc ir pielaidīgāki. Ja paliktu, tad būtu vēl niknāks process...Lietuvušie laikam ieviesuši kautkādu vietējo sertifikāciju - ieguvēji ir gala patērētāji - kapēc Latvijā tā nevarētu darīt......varētu padomāt, ka no tās "eiro" sertifikācijas kāds reāls labums kādam....... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 Vācijā katra federālā zeme var noteikt savus ierobežojumus...konkrēti darbojamies ar Hamburgas centrālo TUV un prozu nav, jo viņi zin, ka tie auto Vācijā nepaliks un tāpēc ir pielaidīgāki. Ja paliktu, tad būtu vēl niknāks process...Lietuvušie laikam ieviesuši kautkādu vietējo sertifikāciju - ieguvēji ir gala patērētāji - kapēc Latvijā tā nevarētu darīt......varētu padomāt, ka no tās "eiro" sertifikācijas kāds reāls labums kādam.......lietuviešu vietējā nav legalizēta Eiropā un viņiem ir laiks līdz 01.01.2007....kā būs pēc tam-neviens nezin Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
lapans Rakstīts 9. maijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 9. maijs, 2006 Sistema ir tada : pirmais ir tas ka tu man pazvani ! otrais ir tas ka tev sava masina uz konkretu datumu bus jaizdzen uz vietu kuru apmekle vaciesu sertificetaji tur vinji tavu masinu parbauda vai nav parmetinati nummuri un parejo visu kas nepieciesams! tad vinji nokope tavu pirkuma ligumu (orginals paliek pie jums)un panem automasinas dokumentus uz tam 2-3 nedelam kad jau vinji atgriezas ar sertifikatu roka un ir iespejama registracija !! masinu no tas vietas var pec vinju apmeklejuma savakt tas ir 1 dienu masina stav taja vieta !!! taka nesaskatu tur nekko nedrosu un ka kads meginatu kadu apcakaret !!protams kaut kada veida mums bus javienojas par to lai pec sertifikata izkartosanas peksni kads neatteiktos !!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mizx Rakstīts 10. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 10. maijs, 2006 Vācijā katra federālā zeme var noteikt savus ierobežojumus...konkrēti darbojamies ar Hamburgas centrālo TUV un prozu nav, jo viņi zin, ka tie auto Vācijā nepaliks un tāpēc ir pielaidīgāki. Ja paliktu, tad būtu vēl niknāks process...Tā jau gan, bet, kā sapratu no šiem (Frankfurte), Infinity nevarot legalizēt nekur Vācijā, ka tas esot vienots "noteikums" visur; nez, būs intereses pēc jāuzjautā vēlreiz… sanāks vēl, ka te dala papīriņus, ko viņu galā nemaz neatzīst… Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
maša Rakstīts 10. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 10. maijs, 2006 lapans,bet lampas takš anyway jāmaina, ko? jeb šiem vāciešiem netraucē, ka vienā stūrī ir uzraxc USA? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 10. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 10. maijs, 2006 lapans,bet lampas takš anyway jāmaina, ko? jeb šiem vāciešiem netraucē, ka vienā stūrī ir uzraxc USA?tiem, kam ir Eiropas analogs-noteikti, bet tā nav Vācijas prasība, bet kopējā ES.....lētāk sanāk tādi, kuriem nav RS analoga Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
lapans Rakstīts 10. maijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 10. maijs, 2006 viniem pilniba netrauce amerikas lampas tas vajadzigs tev pasam ja nav iespeja kaut ka savadak iziet tehnisko apskati !!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
maša Rakstīts 10. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 10. maijs, 2006 nu, es, raug, meklēju kādu apkārtceļu šim fantastiski muļķīgajam noteikumam par lampiņu maiņu (manam mobīlim diemžēl ir Eiropas brālis). ar teh-apskati par pāris tukstošiem jau gandrīz samierinājos.iedomājos, ka augstāk minētie vācieši varbūt uz to lietu savādāk skatās. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 10. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 10. maijs, 2006 viniem pilniba netrauce amerikas lampas tas vajadzigs tev pasam ja nav iespeja kaut ka savadak iziet tehnisko apskati !!! 'viņiem netraucē-tas fakts, bet man personīgi PILNĪGI(!!! )neinteresē nelegālas apskates un citi puskreisie(tb torgašu) varianti ne savās, ne klientu interesēs...ja ir tāda prasība-tātad tā jābūt...sorry, bet darbs tāds... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
lapans Rakstīts 15. maijs, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 15. maijs, 2006 nu nu atradis te mums viens taisnigais !!! nav tur neka kreisa un nelegala viss ir ok !!! KATRAM SERTIFICETAJAM IR SAVAS PRASIBAS !! tas nozime tikkai vienu tavs variants ir neizdevigaks !!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 15. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 15. maijs, 2006 nu nu atradis te mums viens taisnigais !!! nav tur neka kreisa un nelegala viss ir ok !!! KATRAM SERTIFICETAJAM IR SAVAS PRASIBAS !! tas nozime tikkai vienu tavs variants ir neizdevigaks !!!nevis atradies viens, bet esam vairāki....un interesanti - kam MUMS?es nerunāju par nelegālu sertifikāciju, bet par nelegālām apskatēm un tml. tevis piedāvātajiem variantiem...kā kluba amatpersona neesmu absolūti ieinteresēts konfliktēt ar likumu u.c. normatīvajiem aktiem...kā arī neiesaku to darīt kluba biedriem...protams, ka ir varianti, bet...likuma robežās...par manu variantu...MAN NAV personīgo VARIANTU!!!!! Es sadarbojos ar ilggadējiem partneriem, kuriem uzticos....Pats neko neorganizēju un tas man personīgi nav vajadzīgs, jo mana prioritāte ir vecie klasiskie auto, uz ko sertifkācija neattiecas... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 15. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 15. maijs, 2006 nu, es, raug, meklēju kādu apkārtceļu šim fantastiski muļķīgajam noteikumam par lampiņu maiņu (manam mobīlim diemžēl ir Eiropas brālis). ar teh-apskati par pāris tukstošiem jau gandrīz samierinājos.iedomājos, ka augstāk minētie vācieši varbūt uz to lietu savādāk skatās. vāciešim pie vienas vietas, jo tas auto vācijā nepaliek, bet katru gadu apskatēs par to čakars garantēts Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
aldis Rakstīts 15. maijs, 2006 Dalīties Rakstīts 15. maijs, 2006 Bet kāda tad ir likumiska atšķirība no Dodge ,Chrysler vai jebkura cita USA auto ņemot vērā ka tas pats modelis izgatavots 1999., 2000, vai 2001.g....bet tehniski neatšķiras. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.