Jump to content

ASV auto sertifikacija 2-3 nedelju laika !!! 2001-,,,,,,,,,

lapans
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Ir paversusies man tada iespeja jums un jusu kluba biedriem palidzet ar auto sertificesanu 2001-,,,,,,,, !!!! takka pats saskaros nesen ar tadu problemu ka asv auto sertificesanu bij man tada iespeja iepazities ar oficialo VACIJAS parstavi LV pa auto sertificesanu !!takka pats visu esmu nokartojis varu arri ieteikt so cilveku citiem !!! vins savu darbu izdari 3 nedelju laika un esmu ljoti apmierinats un cena arii nav no augstakajam 2000-2200 eiro jebkurai automasinai !!!taka ja nu kadam intrese tel 9554124 !!

PS: mocus arii 1700-1800 eiro !! un noteikumi tadi pasi !!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Atbildes 55
  • Uzsākts
  • Pēdējā atbilde

Aktīvākie rakstītāji

• Āris Seisums

4

• V8

21

• aldis

8

• lapans

5

Aktīvākie rakstītāji

ei, cilvēk, kur un kas ir noriec? tu uzņemies atbildību, ka 3 gadīgu auto var mierīgi atdot uz trīs nedēļām?

es zinu V8, viņam uzticos, bet te pilnīgi nepazīstams cilvēks...

Ja tas ir patiešām variants, ko klubs atbalsta, tad ieliekiet visas koordinātes, izmaksas, termiņus... tad normāli...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Koordinātes un sistēmu? Lūdzu.

Ja auto nav vecāks, par 2 gadiem un 8 mēnešiem(pēc uzlīmes datuma), man vajag apskatīt, sastādīt sagatavošanas darbu sarakstu, tālāk sazinos ar "Amerikas auto" Sāmīti, nogādājam auto pie viņa un sākam dokumentācijas sagatavošanu uz konkrēto datumu. Cena - 1500eur(+sagatavošanas darbi,eirooptika(ja vajag)).

Citos gadījumos, ja nevar Vācija, darbojamies caur Zviedriju-biki dārgāk(eur 2150 un 10 dienas), bet...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

ei, cilvēk, kur un kas ir noriec? tu uzņemies atbildību, ka 3 gadīgu auto var mierīgi atdot uz trīs nedēļām?

es zinu V8, viņam uzticos, bet te pilnīgi nepazīstams cilvēks...

Ja tas ir patiešām variants, ko klubs atbalsta, tad ieliekiet visas koordinātes, izmaksas, termiņus... tad normāli...

Kluba oficiālie paziņojumi tiek publicēti lapā. Forumā notiek diskusijas. Tev piedāvā, ja ir interese zvani noskaidro un spried pats.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Jums jau droši vien par sertifikāciju ES labāk zināms, bet pirms nedēļas te MB Club.lv viesojās bariņš vāciešu, kam saistība ar auto tirdzniecību, TUFu, apdrošināšanu utt, tā sakot, visas saistītās nozares, un viņi bija ļoti pārsteigti, ka pie mums var piereģistrēt Infinity markas automašīnas. Pie viņiem tas nekādi neesot iespējams, attiecīgi tad jau sanāk, ka ES tikai runā par kādiem vienotiem nosacījumiem, kas tik un tā nedarbojas… Ierobežo kā nu kuram patīk, bet vienotu principu, noteikumu tik un tā nav.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vācijā katra federālā zeme var noteikt savus ierobežojumus...konkrēti darbojamies ar Hamburgas centrālo TUV un prozu nav, jo viņi zin, ka tie auto Vācijā nepaliks un tāpēc ir pielaidīgāki. Ja paliktu, tad būtu vēl niknāks process...

Lietuvušie laikam ieviesuši kautkādu vietējo sertifikāciju - ieguvēji ir gala patērētāji - kapēc Latvijā tā nevarētu darīt......varētu padomāt, ka no tās "eiro" sertifikācijas kāds reāls labums kādam.......

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vācijā katra federālā zeme var noteikt savus ierobežojumus...konkrēti darbojamies ar Hamburgas centrālo TUV un prozu nav, jo viņi zin, ka tie auto Vācijā nepaliks un tāpēc ir pielaidīgāki. Ja paliktu, tad būtu vēl niknāks process...

Lietuvušie laikam ieviesuši kautkādu vietējo sertifikāciju - ieguvēji ir gala patērētāji - kapēc Latvijā tā nevarētu darīt......varētu padomāt, ka no tās "eiro" sertifikācijas kāds reāls labums kādam.......

lietuviešu vietējā nav legalizēta Eiropā un viņiem ir laiks līdz 01.01.2007....kā būs pēc tam-neviens nezin

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Sistema ir tada : pirmais ir tas ka tu man pazvani ! otrais ir tas ka tev sava masina uz konkretu datumu bus jaizdzen uz vietu kuru apmekle vaciesu sertificetaji tur vinji tavu masinu parbauda vai nav parmetinati nummuri un parejo visu kas nepieciesams! tad vinji nokope tavu pirkuma ligumu (orginals paliek pie jums)un panem automasinas dokumentus uz tam 2-3 nedelam kad jau vinji atgriezas ar sertifikatu roka un ir iespejama registracija !! masinu no tas vietas var pec vinju apmeklejuma savakt tas ir 1 dienu masina stav taja vieta !!! taka nesaskatu tur nekko nedrosu un ka kads meginatu kadu apcakaret !!protams kaut kada veida mums bus javienojas par to lai pec sertifikata izkartosanas peksni kads neatteiktos !!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tā jau gan, bet, kā sapratu no šiem (Frankfurte), Infinity nevarot legalizēt nekur Vācijā, ka tas esot vienots "noteikums" visur; nez, būs intereses pēc jāuzjautā vēlreiz… sanāks vēl, ka te dala papīriņus, ko viņu galā nemaz neatzīst…

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu, es, raug, meklēju kādu apkārtceļu šim fantastiski muļķīgajam noteikumam par lampiņu maiņu (manam mobīlim diemžēl ir Eiropas brālis). ar teh-apskati par pāris tukstošiem jau gandrīz samierinājos.

iedomājos, ka augstāk minētie vācieši varbūt uz to lietu savādāk skatās.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

viniem pilniba netrauce amerikas lampas tas vajadzigs tev pasam ja nav iespeja kaut ka savadak iziet tehnisko apskati ;) !!!
'

viņiem netraucē-tas fakts, bet man personīgi PILNĪGI(!!! )neinteresē nelegālas apskates un citi puskreisie(tb torgašu) varianti ne savās, ne klientu interesēs...ja ir tāda prasība-tātad tā jābūt...sorry, bet darbs tāds...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu nu atradis te mums viens taisnigais !!! nav tur neka kreisa un nelegala viss ir ok !!! KATRAM SERTIFICETAJAM IR SAVAS PRASIBAS !! tas nozime tikkai vienu tavs variants ir neizdevigaks !!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu nu atradis te mums viens taisnigais !!! nav tur neka kreisa un nelegala viss ir ok !!! KATRAM SERTIFICETAJAM IR SAVAS PRASIBAS !! tas nozime tikkai vienu tavs variants ir neizdevigaks !!!

nevis atradies viens, bet esam vairāki....un interesanti - kam MUMS?

es nerunāju par nelegālu sertifikāciju, bet par nelegālām apskatēm un tml. tevis piedāvātajiem variantiem...kā kluba amatpersona neesmu absolūti ieinteresēts konfliktēt ar likumu u.c. normatīvajiem aktiem...kā arī neiesaku to darīt kluba biedriem...protams, ka ir varianti, bet...likuma robežās...

par manu variantu...MAN NAV personīgo VARIANTU!!!!! Es sadarbojos ar ilggadējiem partneriem, kuriem uzticos....Pats neko neorganizēju un tas man personīgi nav vajadzīgs, jo mana prioritāte ir vecie klasiskie auto, uz ko sertifkācija neattiecas...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu, es, raug, meklēju kādu apkārtceļu šim fantastiski muļķīgajam noteikumam par lampiņu maiņu (manam mobīlim diemžēl ir Eiropas brālis). ar teh-apskati par pāris tukstošiem jau gandrīz samierinājos.

iedomājos, ka augstāk minētie vācieši varbūt uz to lietu savādāk skatās.

vāciešim pie vienas vietas, jo tas auto vācijā nepaliek, bet katru gadu apskatēs par to čakars garantēts
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Bet kāda tad ir likumiska atšķirība no Dodge ,Chrysler vai jebkura cita USA auto ņemot vērā ka tas pats modelis izgatavots 1999., 2000, vai 2001.g....bet tehniski neatšķiras.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...