firebird Pievienots 11. marts, 2006 Dalīties Pievienots 11. marts, 2006 Es tagad jums nelikšu mieru, jo vēlos iegādāties vienu vecu mašīnu! Pasakiet savas domas par šo? Cena ir 3600 http://foto.inbox.lv/andrisziema/PontiacGrand-Prix77 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 11. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 11. marts, 2006 iipashs...daudz laika buus jaapavada ap sho:)) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 11. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 11. marts, 2006 mjā...biki darbs jāiegulda....rūsa tizlās vietās, kas zin kas vēl zem tepiķa atrodas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 11. marts, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 11. marts, 2006 mjā...biki darbs jāiegulda....rūsa tizlās vietās, kas zin kas vēl zem tepiķa atrodasSkatījos, ar savu aci neredzēju!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 12. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 12. marts, 2006 Izskataas, ka te , veciit, vajag apnjeemiibu un naudu... taas ir 2 veertiibas, kas man nav:DDD Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 12. marts, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 12. marts, 2006 Izskataas, ka te , veciit, vajag apnjeemiibu un naudu... taas ir 2 veertiibas, kas man nav:DDDAr otro vēl varētu iztikt, bet tās pirmās man arī nav, esmu slinks pēc velna:) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 12. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 12. marts, 2006 3600, domāju, ir par daudz prasīts! Jo rūsa ir redzama jau bildēs un mega daudz,tad apakšā būs 10x vairāk! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 13. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 13. marts, 2006 Nu cenniks stingri pa lielu - nu tas mana skatijumaa! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.