archi Pievienots 26. februāris, 2006 Dalīties Pievienots 26. februāris, 2006 Sveiki!Es plānoju ievest 2003 gada Crysler 300M no ASV,bet man ir radušies pāris jautājumi.Vai kāds varētu paskaidrot sīkāk par sertifikāciju?Vai tas attiecas uz visiem auto,kas tiek ievesti LV no US(vai vecuma,masas ierobezojumi)?Ievedmuita tiek rēķinātas no auto cenas, ja jā tad cik % no tās?Pagaidām man nav nemāzāks nojausmas cik daudz un ilgi man bus jāpārvietojas pa birokratiskajiem gaiteņiem,ceru,ka viesīsiet man kaut nelielu skaidrību!p.s.Paldies jau iepriekš! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 26. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 26. februāris, 2006 attiecībā uz sertifikāciju - tikai viena kompolekta 300M ir saņēmis indidviduālo prtokolu, tāpēc var būt problēmas, jo tikai ar sertifikāciju neviens kantoris nenodarbojas-tie, kas importē, tie arī paši cīnās. Pieskaiti vēl izdevumue visu lukturu maiņai, lai tie būtu marķēti ar E zīmēm, nevis DOT, kā ASV. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
archi Rakstīts 20. marts, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 20. marts, 2006 Gads to tam 300M bus 1999.Vai tad arii man ir nepieciesama sertifikacija?Kadas prasibas?!Cik varretu izmaksat lukturu nomaina!?PALDIES! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 20. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 20. marts, 2006 Sveiki!Es plānoju ievest 2003 gada Crysler 300M no ASV,bet man ir radušies pāris jautājumi....Gads to tam 300M bus 1999....varbūt no sākuma izdomā tā kārtīgi, kura gada auto būs? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Rikardo Rakstīts 20. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 20. marts, 2006 99.gada autiņam sertifikācija nav nepieciešama - tāda ir sākot no 2001.gada mašīnām. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
archi Rakstīts 20. marts, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 20. marts, 2006 Sakotneji biju planojis iegadaties 2003 gada 300M,bet tomer tas sertifikacija sagadas parak lielas galvassapes,tadel par oriententejos uz 1999 gadu!Ta ari neesmu sanemis atbildi par tam lampa!Vai ari 1999 gada auto tas bus jamaina!? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 21. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 21. marts, 2006 Jaamaina tiem, kam nepieciešama sertifikācija.Šķiet, ka tā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 22. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 22. marts, 2006 Jaamaina tiem, kam nepieciešama sertifikācija.Šķiet, ka tā.Tieši tā!99.g. 300M jāiebūvē tikai priekšā balti gabarīti. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MartinsT Rakstīts 23. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 23. marts, 2006 http://www.autoplius.lt biezā slānī tirgo no ASV vestos auto, arī jaunākus par 2000.g un cenas ir krietni zemākas kā Latvijā.Vai tiešām viņi visi tiek vesti sertificēt uz Vāciju? spriežot pēc cenām - neticās.Vai varētu būt kādas problēmas ar TA Latvijā ja Lietuvā viss ir kārtībā?Izskatās jau ļoti kārdinoši Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Rikardo Rakstīts 23. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 23. marts, 2006 Leišos autiņi tiešām ir labāki un cik es redzēju, pārsvarā ir sertifikāti, tā kā šajā ziņā no problem, bet, protams, uz vietas ir jāskatās. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 23. marts, 2006 Dalīties Rakstīts 23. marts, 2006 Leišos autiņi tiešām ir labāki un cik es redzēju, pārsvarā ir sertifikāti, tā kā šajā ziņā no problem, bet, protams, uz vietas ir jāskatās.lietuvā līdz 01.01.2007 ir sava reģistrācijas sistēma un vietējais sertifikāts neizplatās uz citām ES valstīm. ne viens vien tā ir iegrābies....paprasīt vajag!!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vetal Rakstīts 25. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 25. augusts, 2006 Iespejams pirkshu 95' mashinu Lietuvaa - kas man jazin par sertifikaciju? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MarisK Rakstīts 25. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 25. augusts, 2006 Sertifikaats, ja nekljuudos ir vajadziigs tikai 2001. gadam un uz augshu Taa kaa par sertifikaacijas atrakcijaam vari neiespringt Iespejams pirkshu 95' mashinu Lietuvaa - kas man jazin par sertifikaciju? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vetal Rakstīts 25. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 25. augusts, 2006 Un ja bus LT tehpase, nebus jamaksa PVN? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 25. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 25. augusts, 2006 kāda saistība tehpasei ar nodokļiem?par īpašniekiem - juridiskā, fiziskā.... tur nodokļi mainās... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vetal Rakstīts 28. augusts, 2006 Dalīties Rakstīts 28. augusts, 2006 kāda saistība tehpasei ar nodokļiem?par īpašniekiem - juridiskā, fiziskā.... tur nodokļi mainās...LT tehpase liecinatu par to, ka mashina ir pieregistreta => nodokli samaksati. Vai ne? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MarisK Rakstīts 11. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 11. septembris, 2006 Jautaajums mazliet ne pa teemu, bet nu taa kaa paceelaas jautaajums par sertifikaaciju... Kaa ir gadiijumaa, ja ieved US kaaru, kas vispaar nav taisiits EU tirgum jaunaaku par 2001. gadu (piemeeram tas pats Lincoln LS) no Vaacijas, kur vinjsh jau ir bijis regjistreets? Vajag iet to sertifikaaciju un taisiit lampu paarbuuvi vai nee? Kas ir interesanti, tad paariitim, ko esmu mobilee maniijis aizmuguree veel ir sarkanie pagriezieni, lai arii virsuu ir vaacu numuri... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 12. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 12. septembris, 2006 Jautaajums mazliet ne pa teemu, bet nu taa kaa paceelaas jautaajums par sertifikaaciju... Kaa ir gadiijumaa, ja ieved US kaaru, kas vispaar nav taisiits EU tirgum jaunaaku par 2001. gadu (piemeeram tas pats Lincoln LS) no Vaacijas, kur vinjsh jau ir bijis regjistreets? Vajag iet to sertifikaaciju un taisiit lampu paarbuuvi vai nee? Kas ir interesanti, tad paariitim, ko esmu mobilee maniijis aizmuguree veel ir sarkanie pagriezieni, lai arii virsuu ir vaacu numuri...ja ir jau bijisreģistrēts vācijā, tad nekādas papildus procedūras nevajagkas attiecas uz lukturu krāsu, tad Vācija dažās federālajās zemēs neprasa dzeltemos aizmugures virzienrādītājus, bet tikai baltos gabarītus priekšā un miglas lukturi aizmugurē-vēl papildus obligāts ir sānu virzienrādītājs un atstarotāli aizmugurē ar ES marķējumu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MarisK Rakstīts 12. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 12. septembris, 2006 Starp citu, cik vispaar izmaxaa US autinja sertifikaacija, cik ilgaa laikaa to izveic un kur to izveic? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
good_lava Rakstīts 2. decembris, 2006 Dalīties Rakstīts 2. decembris, 2006 Leišos autiņi tiešām ir labāki un cik es redzēju, pārsvarā ir sertifikāti, tā kā šajā ziņā no problem, bet, protams, uz vietas ir jāskatās.Es varu pateikt nopietni, jo pats daudz reiz perk no Leišiem - Mašinas viņiem na Sertificētas, jo viniem tas vispar nav vajadzigs. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Krists Rakstīts 21. decembris, 2006 Dalīties Rakstīts 21. decembris, 2006 ta sertifikacija ir totala naudas kasana! labak jau noperku auto LT un braucu ar vinju numuriem,nevis maksaju par neko (lasi sertifikaciju) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 22. decembris, 2006 Dalīties Rakstīts 22. decembris, 2006 pirkt auto LT ir risks....ja nu vienīgi saņemt no kuģa Klaipēdā.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 22. decembris, 2006 Dalīties Rakstīts 22. decembris, 2006 Kristam ir daļēja taisnība. Sertificēt Latvijā, tas ir pakalpojums, bet pieprasīt sertifikāciju tā ir naudas kāšana. Tam nav nekāda sakara ne ar auto, nedz satiksmes drošību. Vienīgais sakars ir ar eiropas tirgus aizsardzību, par ko ir jāmaksā iedzīvotājiem. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 22. decembris, 2006 Dalīties Rakstīts 22. decembris, 2006 Kristam ir daļēja taisnība. Sertificēt Latvijā, tas ir pakalpojums, bet pieprasīt sertifikāciju tā ir naudas kāšana. Tam nav nekāda sakara ne ar auto, nedz satiksmes drošību. Vienīgais sakars ir ar eiropas tirgus aizsardzību, par ko ir jāmaksā iedzīvotājiem.agrāk bija PSRS ar saviem likumiem, tagad ES ar saviem, bet pamatideja tā pati un kopīgas tēmas var daudz atrast Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Krists Rakstīts 22. decembris, 2006 Dalīties Rakstīts 22. decembris, 2006 sertifikacija ir obligati perkams pakalpojums ,nevis izveles,ja gribi legali lietot spekratu LV teritorija.. + ka jau teica - tam nav nekada sakara ne ar auto, nedz satiksmes drosibu (kas mans butu pilnigi vienaldzigi,piemeram,ja partaisa tos pasus orandzos gabaritus pret baltajiem,man no ta ne silts ne auksts)..LT ir labs auto tirgus ,tapec tas cenas tur ir zemekas neka LV, un dazkart ari GER un iegrabties var dajebkur! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.