Viesis ZedWolf Pievienots 29. janvāris, 2006 Dalīties Pievienots 29. janvāris, 2006 Sveiki! Esmu Cavalier Coupe iipashnieks kaadu pusgadu un shinii laikaa man uzradaas jau daudz jautaajumu par Amerikas Auto un protams esmu saacis cieniit shiis automashiinas. Uz doto briidi man ir shaadi jautaajumi: 1. Kur ir labaak iegaadaaties rezerves daljas iznjemot Amerikas Auto un ATLAS Motors? Tur taa kaa nedaudz ir par daargu. Piemeeram Auto Plus prieksheejie bremzhu diski maksaa 20 Ls gabalaa, kad Atlas M ir 44 Ls. Protams Auto Pluss cena pievilina, bet kljuust ljoti aizdomiiga. Un man uz doto briidi ir jaamaina prieksheejie bremzhu diski un kaa arii kluchi un es veelos zinaat, kur to var izdariit leetaak! Piemeeram, Amerikas Auto man prasiija 42 Ls par prieksheejo aizmugureejaa plaukta sailinbloku nomainju un tas prasiitu vinjiem 3 stundas(sorry pa triis stundaam var dzineeju izcelt un ielikt), kad sailinbloki maksaa 14 Ls gabalaa, Atlas Motors prasiija 24 Ls, bet aizbraucu uz Laneks un tur puishi nomainiija pa 8 Ls 2. Vai tas ir normaali amerikaanju auto, kad paarsleedzot automaatisko kaarbu no P uz D vai no P uz R ir neliels sitiens? Man tas liecina par to, ka ir kaada briivgaita kaarbaa. Vai tas ir normaali? Kaa to var noveerst? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 29. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 29. janvāris, 2006 1. AutoPlus cenai un kvalitātei nav ne vainas - tas pats ir arī ar I.I.S.(Tallinas 62) cenām.2. Sitiens var būt no kārbas, bet tikpat labi var būt no motora spilveniem Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis ZedWolf Rakstīts 29. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 29. janvāris, 2006 2. Sitiens var būt no kārbas, bet tikpat labi var būt no motora spilveniemAmerikas Auto teica, ka spilveni esot kaartiibaa. Tad veel ir viens jautaajums:Parasti automatiem ir taa: nospied bremzes, paarsleedz uz D, atlaid bremzes un auto ripo. Bet man ne vienmeer auto ripo kameer gaazi nenospied. Tas var buut no taa, ka katalizators ir piebaazsts pilns ar meesliem? Jo ja staavosham auto uzspiezh nedaudz kaartiigaak gaazi, tad tas kauktaa saak dumpoties un met apgriezienus nost itkaa tam kartupeli trubaa iebaaztu... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 29. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 29. janvāris, 2006 vainas var būt dažādas, arī kārbas nodilums, bet ja met nost apgriezienus, tad vispirms jāpaskatās gaisa patēriņa devējs(melna kārba ar vadiem pie gaisa ieplūdes. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis ZedWolf Rakstīts 29. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 29. janvāris, 2006 vainas var būt dažādas, arī kārbas nodilums, bet ja met nost apgriezienus, tad vispirms jāpaskatās gaisa patēriņa devējs(melna kārba ar vadiem pie gaisa ieplūdes.Paldies par padomu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Arthur Rakstīts 27. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 27. februāris, 2006 Kas varētu būt, kas slapjā (slidenā) laikā nedaudz straujāk bremzējot, auzmugurējās bremzes sit tā itkā kāds ieskrietu auzmugurē? Tāda sajūta, ka aimugure palecas. Un piespiežot bremzes ir tāds tā kā sities, t.i. var dzirdēt kā kluči sit - piespiežas pie barabāniem. Jā aizmugurējās bremzes ir barabāni. Varbūt barabānus ir jāmaina?Un kādas labāk sveces šim aparātam ielikt? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 28. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 28. februāris, 2006 Kas varētu būt, kas slapjā (slidenā) laikā nedaudz straujāk bremzējot, auzmugurējās bremzes sit tā itkā kāds ieskrietu auzmugurē? Tāda sajūta, ka aimugure palecas. Un piespiežot bremzes ir tāds tā kā sities, t.i. var dzirdēt kā kluči sit - piespiežas pie barabāniem. Jā aizmugurējās bremzes ir barabāni. Varbūt barabānus ir jāmaina?Un kādas labāk sveces šim aparātam ielikt?izskatās, ka nestrādā bremžu cilindra viena puse - to var redzēt, kad noņem trumuļus.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.