6000 Pievienots 16. janvāris, 2006 Dalīties Pievienots 16. janvāris, 2006 Sveicināti! Vai nevarētu man pateikt, kā izlaist gāzi no kondicionētāja sistēmas, man ir nepieciešamība noņemt kondicionētāja sūkni. Tā noņemšana ir saistīta ar trubu atvienošanu, bet ir uzlīme, ka sistēmā ir spiediens, ko darīt? Automašīna ir Pontiac Trans Sport 3.1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Muulis Rakstīts 16. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 16. janvāris, 2006 Meklē pirms kondicioniera radiatora uz caurulēm atzaru, kam iekšā ieskrūvēts tāds pats nipelis kā riepām. Uzspied un freons`nāks šņākdams laukā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mizx Rakstīts 17. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Vēl tik jāpiebilst, ka gudri cilvēki neiesaka to sistēmu turēt vaļēju un bez freona -- ilgāk nostāvējušu izjauktā veidā ne vienēr varot atdzīvināt, tāpēc remontus labāk veikt ātri un daudz negaidot sapildīt vietā arī freonu. Tā kondicionieris kalpos ilgāk un labāk, arī freons labāk turēšoties iekšā... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 17. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Sveicināti! Vai nevarētu man pateikt, kā izlaist gāzi no kondicionētāja sistēmas, man ir nepieciešamība noņemt kondicionētāja sūkni. Tā noņemšana ir saistīta ar trubu atvienošanu, bet ir uzlīme, ka sistēmā ir spiediens, ko darīt? Automašīna ir Pontiac Trans Sport 3.1Ja nnemsi nost suukni - tad liekot kopaa buus jaliek jaunas blives obligati - Freonu vari izlaist gaisa pats - vienkarsi atskruuvejot ventilu , bet tad Tu piesarnnosi apkartejo vidi un bendeesi ozona slani atmosfeeraa. Ir speciali aparati ar ko atsuukne Freonu no sistemas , bet vinni ir speccukiem kas nodarbojas ar aukstumiekartu remontu - vinu atsuuknee , izdara remontu un tad to pasu freonu atkal var pumpeet ieksaa.Lai veicaas darbos:))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 17. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Ventīlu atradu, vienkārši skrūvēt ārā, bet es taču varu saelpoties un ja viņš tiek uz ādas tas neskādē? Vienkārši neesmu iepriekš ar ko tādu saskāries, tādēļ arī jautāju. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 17. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Ventīlu atradu, vienkārši skrūvēt ārā, bet es taču varu saelpoties un ja viņš tiek uz ādas tas neskādē? Vienkārši neesmu iepriekš ar ko tādu saskāries, tādēļ arī jautāju.Nu tik traki jau nebus ka pekas atstiepsi!!!)))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 17. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Cerams )) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mizx Rakstīts 17. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Bet, ja blakus ir kāds, kas to freonu nosūknē, tad pasākums izmaksās lētāk, nu, minēšu, ka ~15 Ls ietaupītos droši... Ir jau kas to dara privāti! Tiesa, ja kopējie remontizdevumi mērāmi jau 3 zīmēm, tad laikām tā nav būtiska atšķirība... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 17. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 Skaidrs ar to freonu. Es vienkārši paša spēkiem cenšos noņemt dzinēja galvu, bet lai to izdarītu ir jānoņem viens kronšteins, kas tur motoru pie priekšējās kuzavas daļas, bet to nevar noņemt, jo skrūves ir aiz sūkņa. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Muulis Rakstīts 17. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 17. janvāris, 2006 man vajadzēja tikt klāt degvielas sūkņa apaksai (dīzelim), atvienoja kondicioniera kompresoru, tā kad tas caurulēs karājās un nekādu freonu laukā nevajadzēja laist. Varbūt tev arī var to izdarīt, liels čakars jau ir bet var izdarīt Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.