Jump to content

Neskaidrība

6000
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveicināti!

Man ir radusies viena neskaidrība par Pontiac Trans Sport modeļiem. Gribētu uzzināt, ar ko atšķiras ASV versija no Eiropas versijas. Man pieder 1991.gada Pontiac Trans Sport SE ar 3.1 V6 dzinēju. Aizmugures lukturi ir ar sarkaniem pagriezieniem, aizmugures logi tonēti no rūpnīcas un priekšējā buferī ir melnas restes, bet Amerikas auto apgalvo, ka tā ir Eiropas versija. Manam auto ir ļoti divaina paskata priekšējie lukturi, kādus neesmu nekur citur manījis. Ko varat par to visu pateikt?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ja būsi vecrīgas pusē uzzvani 9512246, varam tikties un paskatīties kas tev tas ir pa zvēru. Man tieši tāds aparāts pirms vairākiem gadiem bija. Kad es viņu meklēju biju izstudējis visu iespējamo literatūru par šiem modeļiem, tā kā tiksim skaidrībā...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tas ir visparastākais amerikāņu transsports! Tie tika ražoti ASV, jauni pārdoti Vācijā un nu tiek lietoti šeit. Eiropas varianti nāk ar 3,1 vai 3,8 mototru un ar automātiskajām kārbām. Vispamanāmākā atšķirība no eiropieša ir tieši āriene, konkrēti bamperi un plastmasas aplikas visapkārt. Priekšējam bamperim ir tās melnās restes, ko tu minēji...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tas ir visparastākais amerikāņu transsports! Tie tika ražoti ASV, jauni pārdoti Vācijā un nu tiek lietoti šeit. Eiropas varianti nāk ar 3,1 vai 3,8 mototru un ar automātiskajām kārbām. Vispamanāmākā atšķirība no eiropieša ir tieši āriene, konkrēti bamperi un plastmasas aplikas visapkārt. Priekšējam bamperim ir tās melnās restes, ko tu minēji...

sorry, rakstīju eiropas, domāju amerikas

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...