6000 Pievienots 12. janvāris, 2006 Dalīties Pievienots 12. janvāris, 2006 Sveicināti!Man ir radusies viena neskaidrība par Pontiac Trans Sport modeļiem. Gribētu uzzināt, ar ko atšķiras ASV versija no Eiropas versijas. Man pieder 1991.gada Pontiac Trans Sport SE ar 3.1 V6 dzinēju. Aizmugures lukturi ir ar sarkaniem pagriezieniem, aizmugures logi tonēti no rūpnīcas un priekšējā buferī ir melnas restes, bet Amerikas auto apgalvo, ka tā ir Eiropas versija. Manam auto ir ļoti divaina paskata priekšējie lukturi, kādus neesmu nekur citur manījis. Ko varat par to visu pateikt? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 12. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 12. janvāris, 2006 Kā tad īsti ir? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 12. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 12. janvāris, 2006 Vai tiešām šeit neviens nevar atbildēt? Būs jāmeklē informācija pašam, kā jau vienmēr. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 12. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 12. janvāris, 2006 Vai tiešām šeit neviens nevar atbildēt? Būs jāmeklē informācija pašam, kā jau vienmēr. vai kādam vajadzētu justies vainīgam? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Armands Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Ja būsi vecrīgas pusē uzzvani 9512246, varam tikties un paskatīties kas tev tas ir pa zvēru. Man tieši tāds aparāts pirms vairākiem gadiem bija. Kad es viņu meklēju biju izstudējis visu iespējamo literatūru par šiem modeļiem, tā kā tiksim skaidrībā... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Es nevaru piebraukt pie Vecrīgas, jo nedzīvoju Rīgā ne arī tās tuvumā. Ja nav grūti, lūdzu uzraksti forumā, kas tas ir par brīnumu. Liels paldies jau iepriekš. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 tu teici par priekšējām lampām...tev gadījumā nav balts auto?es vienu zināju, kuram bija diezgan smuki no 626 mazdas ielikta optika, pie kam tas auto bija amerikāņu komplektācijā, bet nācis no Vācijas... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Nē, mans auto ir ķiršu krāsā. Visa virsbūve līdz pat apakšai vienā krāsā. Lulturi ir tādi mazi un pa divi katrā pusē. Cik tad šādu auto vispār Latvijā ir?Redzams pašā apakšā, cena 2222 http://auto.reklama.lv/lv/data/automess ... RANS&txts= Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Sludinājumā nav redzams mans auto, bet priekšējie lukturi ir tieši tādi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Armands Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Tas ir visparastākais amerikāņu transsports! Tie tika ražoti ASV, jauni pārdoti Vācijā un nu tiek lietoti šeit. Eiropas varianti nāk ar 3,1 vai 3,8 mototru un ar automātiskajām kārbām. Vispamanāmākā atšķirība no eiropieša ir tieši āriene, konkrēti bamperi un plastmasas aplikas visapkārt. Priekšējam bamperim ir tās melnās restes, ko tu minēji... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 skaidra bilde - šitie nāca eiropā pa taisno no štatiem un Vācieši lika paši šitos lukturus - vēlāk, kad šos busus sāka komplektēt Austrijā(no 1992g vasaras), tad mainīja arī aizmugurējos Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Armands Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Tas ir visparastākais amerikāņu transsports! Tie tika ražoti ASV, jauni pārdoti Vācijā un nu tiek lietoti šeit. Eiropas varianti nāk ar 3,1 vai 3,8 mototru un ar automātiskajām kārbām. Vispamanāmākā atšķirība no eiropieša ir tieši āriene, konkrēti bamperi un plastmasas aplikas visapkārt. Priekšējam bamperim ir tās melnās restes, ko tu minēji...sorry, rakstīju eiropas, domāju amerikas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Kāda velna pēc tie vācieši maina tos priekšējos lukturus uz šitādiem? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 91-92g vēl nebija tīrās eiroversijas un tāpēc lika šitos, lai būtu eiropas liektais stars un arī apakšā tie pagriezieni ir ar baltām gabarītu sekcijām Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Tad jau sanāk, ka es varu ielikt lielos lukturus šo mazo lukturu vietā, jo šie mazie lukturi, nekur nav atrodami. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 mazie ir dabūjami Hellas bodē, sliktākā gadījumā pasūtāmi - paņem paraugu un aizbrauc - ganību dambis 25a Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Lielum lielais paldies vissiem kas atbildēja. Vēl tikai pēdējais jautājums, vai var ielikt parastos lukturus, kādi stāv lielākajam vairākumam Trans Sport? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Nedari to! Gaisma buus sliktaaka un maxaas 150Ls gab Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Fakts -jauni mazie tev izmaksās zem 100 ls viss komplekts Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 Vai ta tie nav standarta izmēra mazie lukturi? Šrotā maksā neko un jauni "lampa-fara" 9-12Ls! Vai kas savādāka izmēra? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. janvāris, 2006 nafig tas lampa-fara...jauns ir jauns un ar maināmu spuldzi!!!!! izmērs ir standarta un nomainīt nav problēmu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.