TKO Pievienots 9. janvāris, 2006 Dalīties Pievienots 9. janvāris, 2006 Chau visiem, kas iemet aci!Ir baigi labi braukt, kad aaraa snieg un ir liels sals, redzot gaajeeju zilos degunus. Bet, kad apkures saloonaa praktiski nav? Karoche, probljemka - pechka cip straadaa, bet siltums maz naak!!?? jomajo... Braucu no McJaanja saadzhas uz maajaas - vnk nosalu. Ko dariit un nedariit?Personiigaa aizdoma ir gaisu sisteemaa...varbuut veel ir idejas? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2006 ja būtu gaiss, tad pastāvētu iespēja, ka motora temperatūra arī nebūtu nekāda mazā, bet tavā gadījumā jāsāk ar:-pārbaudi kāda temperatūra ir uz abām šļaukām(abas karstas);-ja abas karstas, tad vai nu aizaudzis pečkas radiators vai neveras karstā gaisa klape, kas aizveras pie ieslēgta kondicioniera. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 9. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2006 gaisa it kaa nav, abas trubas karstas. Kondishkas klape veraas labi..uzaudzis ar nedaudz ir..dzeseeshanas shkjidrums ir indiigisalaatzaljdzeltenaa kraasaa..man reiz Audi bij taa, kad trosiite, ar ko regulee karstaa gaisa padevi no panelja, bija nedaudz saliekusies un pechkas klapi neveera pilniigi valjaa, bet tikai daljeeji un gluzhi tada pati situaacija bij, kad silts naaca gaiss nevis karsts:( Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2006 nu tad skalošanai jāpalīdz Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 10. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2006 V8, es pats kaadreiz skalojis ar noluuku "atdziivinaat" pechku?Ja es tad ar ko? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Muulis Rakstīts 10. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2006 Aizbrauc uz kādu kantori lai izdara, citādi sanāks kā man pagājušo gadu. Mazgāju sistēmu pats ar kaut ko niknu (kau kas līdzīgs KROTAm), bet nebiju izskalojis kārtīgi (cik tad var ziemā, mājas apstākļos). Rezultātā nopuva lumīnija caurulītes, kas iet iekšā pečkas radiatorā. Labi ka pie mājas, bet ne patīkama sajūta, kad vienā mirklī kājas sāk palikt slapjas un stipri siltas, logi momentāli aizsvīda ciet. Labi kad 2. dienu laikā dabūju lietotās, bet tās arī izrādās bija 3 dažādos diametros pieejamas. Vasarā dabūju jaukt visu salonu laukā, ņēmu grīdas tapsējumu nost, jo vēl viss tosols nebija izžuvis, pilēja no paklāja kā no mačalkas. Mazgāju, pucēju, 3. nedēlās braukāju bleķa buņdžā bez tapsējuma. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 10. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2006 Mister TKO! Sazinies ar misteru Andri, kura Nr. iedevu Tev sakarā ar Blazer remontu, viņš Tev visu populāri izstāstīs, kas, ko un kā jādara... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 10. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2006 Mūkusalas ielā blakus Trodex veikalam M5-motors sia (laikam tā)-viņiem ir skalošanas sistēma... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 10. janvāris, 2006 Autors Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2006 Paldies!maajienu sapratu..cip kaut kas jaadara, tikai ne pasham:D Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Muulis Rakstīts 10. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 10. janvāris, 2006 Pareizi dari, mācies no citu kļudām, nevis no savām.... ja man tik daudz teiktu priekšā cik es citiem... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Knauzer Rakstīts 6. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 6. septembris, 2006 Man te tādi brīnumi sākās,nāk salonā karsts gaiss vienalga vai ir ieslēgts kondicionieris, vai gaisu nem no āras bez kondicioniera. Labi ka drīz ziema nenosalšu, bet tomēr vai zināms kur meklēt vainu? Braucu ar Bleizeri 2 mēnešus nekāda vaina nebija, pēctam pamanīju ka dzesēšanas šķidrums pazūd, tad arī sākās tas karstais gaiss. Sistēma ir uzpildīta ar dzesēšanas sķidrumu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 7. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 7. septembris, 2006 Hm, nezinu. Kad manam Blazerim sāka zust dzeses zupa, tad pēc pāris mēnešiem tā uzradās...salonā! Pečkas remonts man izmaksāja 35.-Ls radiators+20.-Ls darbs. Toties tagad viss rullz... Nezinu kā jaunajiem, bet vecajiem Blazeriem liela daļa loriņu darbinās uz vakuuma, varbūt tur ar kāda vaina? Ja manam nosprūk gaisa trubiņa, tad ar nekas nepārslēgsies no pečkas uz AC... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Knauzer Rakstīts 12. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 12. septembris, 2006 Vēl tāda lieta reizēm palaižot dzinēju aizsvīst logi un iedarbinot ventilātoru uzreiz atnāk vaļā. Vai tas neliecina arī par šķidruma noplūdi caur krāsniņas radiātoru? Gribās max informāciju par iespējamiem bojājumiem pirms kādam atdod remontā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 12. septembris, 2006 Dalīties Rakstīts 12. septembris, 2006 Nezinu kamdēļ neesi vēl pie spečuka aizbraucis, bet izskatās gan, ka pečkas radiators laiž zupu garām, ja jau logi ar aizsvīst... :/ Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.