Jump to content

Haynes repair manual

6000
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

man pašam ir Visa internet karte no Nord/LB, ieskaitu cik vajaga un der visur kur var norēķināties ar Visa karti. Pati karte maksāja 12 Ls uz 2 gadi, varbūt tagad lētak, janvārī būs jāmaina.

Piegāde no amazon parasti ir nedēļa vai divas, kaut viņi tur laikam solīja līdz mēnesim. Esu pircis arī citiem līdz šim viss bijis OK. tagad var sanākt droši vien ilgāk jo tūliņ Zienmassvētki un Jaunais gads. Parasti mēdz būt probēmas ar pasta sūtījumiem ....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tad par piegādi viņi ņem 8$. Tad grāmatas cena sanāk 13,57$ + 8$ = 21,57$ Viņi man piesūta grāmatu un tad es veicu maksājumu, vai kā savādāk? Neesmu neko tādu darījis, tādēļ arī nesaprotu, kas jādara. Izskaidro sīkāk, kad pats pirki, ko darīji?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Viss notiek kā jebkurā standarta interneta veikalā:

Uztaisi savu kontu kur arī visu uzprasīs, vārdu, uzvārdu adresi, ar kādu karti norēķināsies utt un arī kartes datus.

protams ka nauda jāsamaksā pirms nosūtīšanas, ti jābūt kartei un naudai kartē, jo bez kartes nevar noformēt pasūtījumu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

iespējams, pašā centrā pie vecpilsētas. par modeļiem nezinu teikt, bet kad es skatijos Chilton manuāli priekš sava Cadillac Eldorado cena tur bija ap ls42 a es no amazon dabūju sev gadu atpakaļ pa USD 40 apmēram, a te rudenī mūsu kluba biedram pasūtīju un sanāca vēl lētāk, jo amazone ir nometusi cenniku visam grāmatām un piegādei arīdzan, tā kā viņs tika cauri ar ls 18- 20 ... precīzi vairs neatceros bet kādu latu esu parādā jo nav sanācis satikt

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Kartei ir jāatbilst visiem Visa kartes standartiem kaut arī tā ir debetkarte. Sorry nezinu ko Hansabanka piedāvā, bet Maestro un tamlīdzīgas neder.

Manējā ir speciāla Visa internet, kas ir debetkarte un ieskaitu tik cik vajaga un no debetkartes jau daudz vairāk nepaņemsi. Nezinu īsti cik tur banka paķer sev, neesmu skatījies, bet tas nav daudz, jo īpaši lieku naudu tur neturu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Sveiks,

http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stor ... &langId=-1

Var paskatit linku.

Uz vietas nav.

Ja ved kad atnaaks krava, var gadities janvara viduu - beigaas. Ls15 ieskaitot pvn (parasti Ls 14, ja ir vairaki pasutijumi, bet sobriid nav).

ja vajag aatraak, leetaak var iznaak pasuutot internetaa, jo man vel japieliek pvn un transports neiznaak leetaak.

juris

Šāda man patreiz ir atbilde no Haynes oficiālā izplatītāja Latvijā.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

ieliekot e-bay trans sport 1991 man izdeva vairākas interesantas lietas, arī factory service & repair manual CD. cena $23.95 + $4 par sūtīšanu. Liekas hakeri strādā arī tajā pusē :) Bija arī dažādas grāmatas. Vienkārši vajag iet iekšā un meklēt. E-bay maksāšana lielākotiesu notiek caur Paypal, kam var piesiet arī latvijā izdotu karti

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 gada...

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...