6000 Pievienots 14. decembris, 2005 Dalīties Pievienots 14. decembris, 2005 Sveicināti. Vai nepateiktu, kur var iegādāties Haynes Repair Manual priekš Pontiac Trans Sport 3.1. 1991.g. un kāda ir cena? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Pats tādas lietas pērku amazon.com. Ar visu piegādi sanāk ievērojami lētāk kā pirkt Latvijā!!! links te, ko atradu par šo tēmu.http://www.amazon.com/exec/obidos/searc ... .y=8&Go=Go Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
egils19 Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 arī e-bay ir ļoti laba vieta, kur lietas kādreiz var sameklēt lētāk kā amazon Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 14. decembris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Kā iegādāties? Cena tur minēta 13,57$, cik tad sanāk Latvijā? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Nēsmu pārbaudījis. Un kā ar piegādēm un samaksu ?Amazon 100% garantija un piegāde bija kādi 8USD kad pirku Cadim grāmatu . Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Rīt būs informācija par šā Haynes manuāļa oficiālu pieejamību Latvijā.Tikmēr var paskatīties te: http://www.uscars.lv/Forums/viewtopic.php?t=506CID 538 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 man pašam ir Visa internet karte no Nord/LB, ieskaitu cik vajaga un der visur kur var norēķināties ar Visa karti. Pati karte maksāja 12 Ls uz 2 gadi, varbūt tagad lētak, janvārī būs jāmaina.Piegāde no amazon parasti ir nedēļa vai divas, kaut viņi tur laikam solīja līdz mēnesim. Esu pircis arī citiem līdz šim viss bijis OK. tagad var sanākt droši vien ilgāk jo tūliņ Zienmassvētki un Jaunais gads. Parasti mēdz būt probēmas ar pasta sūtījumiem .... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 14. decembris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Tad par piegādi viņi ņem 8$. Tad grāmatas cena sanāk 13,57$ + 8$ = 21,57$ Viņi man piesūta grāmatu un tad es veicu maksājumu, vai kā savādāk? Neesmu neko tādu darījis, tādēļ arī nesaprotu, kas jādara. Izskaidro sīkāk, kad pats pirki, ko darīji? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Latvijā ja no rokas tad viss OK, grāmatnīcās amazon cenu pareizini turpat vai ar divi (( Skatījos Rīgā centrā, bet neatceros kā saucās tas iestādījums pretī viesnīcai. Man tā Rīga pasveša- reti sanāk tur būt Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 14. decembris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Tu domā to grāmatnīcu Valters un Rapa? Es arī esmu skatījis tur grāmatas , bet viņiem nekad nav par to, kas intresē mani. Visādi modeļi, kurus nevienam nevajag Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Viss notiek kā jebkurā standarta interneta veikalā:Uztaisi savu kontu kur arī visu uzprasīs, vārdu, uzvārdu adresi, ar kādu karti norēķināsies utt un arī kartes datus.protams ka nauda jāsamaksā pirms nosūtīšanas, ti jābūt kartei un naudai kartē, jo bez kartes nevar noformēt pasūtījumu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 14. decembris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Karte man ir Hansabankas, tad jau problēmām nevajadzētu būt. Cerams, ka nebūs tā, ka naudu novilks, bet preci nepiesūtīs. Viņi piesūta uz pasta nodaļu, vai uz mājām? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 iespējams, pašā centrā pie vecpilsētas. par modeļiem nezinu teikt, bet kad es skatijos Chilton manuāli priekš sava Cadillac Eldorado cena tur bija ap ls42 a es no amazon dabūju sev gadu atpakaļ pa USD 40 apmēram, a te rudenī mūsu kluba biedram pasūtīju un sanāca vēl lētāk, jo amazone ir nometusi cenniku visam grāmatām un piegādei arīdzan, tā kā viņs tika cauri ar ls 18- 20 ... precīzi vairs neatceros bet kādu latu esu parādā jo nav sanācis satikt Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Kartei ir jāatbilst visiem Visa kartes standartiem kaut arī tā ir debetkarte. Sorry nezinu ko Hansabanka piedāvā, bet Maestro un tamlīdzīgas neder.Manējā ir speciāla Visa internet, kas ir debetkarte un ieskaitu tik cik vajaga un no debetkartes jau daudz vairāk nepaņemsi. Nezinu īsti cik tur banka paķer sev, neesmu skatījies, bet tas nav daudz, jo īpaši lieku naudu tur neturu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Romans Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Viss pienāk uz pasūtījumā norādīto adresi.Kad izsūta preci, nosūta arī infu uz emailu tipa interneta pavadzīmi ... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Sveiks,http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stor ... &langId=-1Var paskatit linku.Uz vietas nav.Ja ved kad atnaaks krava, var gadities janvara viduu - beigaas. Ls15 ieskaitot pvn (parasti Ls 14, ja ir vairaki pasutijumi, bet sobriid nav).ja vajag aatraak, leetaak var iznaak pasuutot internetaa, jo man vel japieliek pvn un transports neiznaak leetaak.jurisŠāda man patreiz ir atbilde no Haynes oficiālā izplatītāja Latvijā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
6000 Rakstīts 14. decembris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 Skaidrs. Mēģināsu, tad jau manīs, kas man tur sanāks. Palies viesiem par atbildēm. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
egils19 Rakstīts 14. decembris, 2005 Dalīties Rakstīts 14. decembris, 2005 ieliekot e-bay trans sport 1991 man izdeva vairākas interesantas lietas, arī factory service & repair manual CD. cena $23.95 + $4 par sūtīšanu. Liekas hakeri strādā arī tajā pusē Bija arī dažādas grāmatas. Vienkārši vajag iet iekšā un meklēt. E-bay maksāšana lielākotiesu notiek caur Paypal, kam var piesiet arī latvijā izdotu karti Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vilx Rakstīts 5. janvāris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. janvāris, 2007 Sveiki!Es kaukad iegaadaajos Haynes manuaali savam Mercury pa tieso no tiem, kas siis graamatas piegaadaa Valteram un Rapai, cena bija OK un piegaadi ar iipasi nebija jaagaida, vieniigi pats aizbraucu uz Mezaparka pusi pakalj tai graamatai.Vairaak info sheit: http://omega.rtu.lv/auto/Autodati.htm Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.