Jump to content

Park Avenue 91


AnsisR
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Pārdevējs tāds diezgan neatsaucīgs! Iespējams tas arī ir par iemeslu ilgajai tirgošanai.  Saka, ka neesot laika braukt un vienkārši rādīt mašīnu, ka ss.lv varot redzēt bildes, ja gribas, lai ņem naudu un brauc pakaļ.  Atdošot par draudzīgu cenu. Tie 1k eur arī ir tā draudzīgā cena.  Mašīna ir izslēgta no reģistra, kas nozīmē, ka braukt kaut kur meklēt pacēlāju arī īsti nesanāks.  Pārdevējs apgalvo, ka nekas vēl nav metināts, motors un kārba darbojoties. No 15 gada apsakte nav ieta.

Baigi man tas auto neliek mieru! Varbūt jāriskē, cik var pietupjoties jāpārbauda rūsa un jāņem. Sliktākajā gadījumā būs gari ziemas vakari ar metināmo aparātu. :D

Cik papētīju US forumus, visvairāk mani biedē vietas virsbūvē, kur stiprinās klāt pusrāmis, google saka, ka daudziem tās vietas ir tā izpuvušas, ka rāmis vienkārši atdalās pats no sevis. Vai tā varētu būt standara kaite? Bet itkā jau labojama lieta! ?

Labots , laboja AnsisR
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Izvērtē kārtīgi vai tieši šis modelis un konkrētais auto ir ta vērts. Tas ka saimnieks neadekvāts vēl neliecina ka mašīna nav nopērkama. Jānoskaidro kur auto glabājies visus pēdējos gadus, ja stāvējis laukā vai zālē nekas labs tur nebūs.  Pēc zemas cenas un tā cik ilgi tas pavadījis sludinājumos, interese ir niecīga. Lai atjaunotu uzskaite, būs jāveic vin salīdzināšana. Vari jau pilsētā pieteikt izbraukuma salīdzināšanu, tad īpašuma tiesību maiņu sakārtot caur epakalpojumiem. 

Man personīgi šis buick modelis liekas neglīts. Un arī auto krāsā nav no tām smukākajam. Taču katram savs

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

  • Pēc 3 mēnešiem...

Pievienoties diskusijai

Jūs komentēsiet kā Viesis. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Dalīties

×
×
  • Pievienot...