Jump to content

katalizators

diizis
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

sveiki,ir problēma.Dodge stratus 98.g2.4l.,kur var dabūt šim auto katalizatoru un kas ar tiem nodarbojas.tracina tā graboņa.esmu dzirdējis ka esot firmas kas izgatavo tos pa saprātīgām cenām,bet varbūt izsist ārā viņu tāpat jau ir sabiris.paldies iepriekš.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Berģos sia NOVUM izgatavo pēc parauga aizvietotājus-rezonatorus un saglabā lambda zondu izvietojumu. darbnīca ir blakus būvmateriālu centram Berģu nams Vidzemes šosejā Rīgas virzienā - personīgi iesaku....pārbaudīts praksē.

mmm tas vareetu noziimeet, ka vinji var adopteet rezonatoru ieprieksheejaa katalizatora izskataa ar bikinj "labaaku" skanju?:))))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

ne visiem var aizstāt ar rezonatoru,gribētos uzzināt vai stratusam var,jo vieni saka ka ir 2 lamd zondes,citi atkal saka viena man ir 98.gada.,2.4l.daži iesaka vispār izņemt laukā,bet tad deg panelī lampiņa chek engine.ko no tā iegūst auto izņemot.kur var dabūt info par dodge stratus katalizatoriem.pirmo reizi pa autovadīšanas 13 gadiem ir šitāda herņa,ir bijuši visādi auto gan jauni gan veci.bet amerikanis patīk,tikai jaatrisina problēmas.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 nedēļām...

Ja sanāk paskaties/aizbrauc http://www.autonet.lv/eg/

Un netici tiem kas saka ka var mierīgi izraut (lai arī man tā teica nezkapēc pat Chrysler centrā un vēl dažos servisos) un viss būšot oki.

Man pašam Intrepidam itkā čakarējas viens no katalizatoriem - pīkst pašdiagnostika. Jauns 300Ls galīgi garām un tad paņēmu aizbraucu uz Valmieru. Džeki paskatījās teica ka rezonatoru īsti nevar ielikt jo par maz vietas, otrs tākā ir 4 lambda zondes var sanākt problēmas .. labāk esot likt universālo katalizatoru kas šķiet bija kaut kadi 50-70Ls.

Bet nu vispirms labāk padarbināt uz stenda.. pieslēdza pagrieza uz maksimālajiem apgriezieniem / pamerija zondes lasījumus un teica ka itkā nekādu problēmu neesot, nodzēsa kļūdu un itkā kādu laiku bija ok. Tagad gan pīkst atkal bet nekādas īpašas problēmas nejūtu.. No ww palasot citus forumus sanāca saprast ka reizēm var būt gļuki dēl sensoriem kaut vai laikapstakļu dēļ ..

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...