Armands Pievienots 30. septembris, 2005 Dalīties Pievienots 30. septembris, 2005 Rakājoties inetā atradu interesantu poļu saitu ar amīšu autiņiem. Daži eksemplāri ievērības vērti. Kā mums ar draudzēšanos ar tuvējiem kaimiņiem - izskatās pēc kluba lapas???http://www.desoto58.com/shotzone/index.html Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 30. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 30. septembris, 2005 Rakājoties inetā atradu interesantu poļu saitu ar amīšu autiņiem. Daži eksemplāri ievērības vērti. Kā mums ar draudzēšanos ar tuvējiem kaimiņiem - izskatās pēc kluba lapas???http://www.desoto58.com/shotzone/index.htmlNu vieniigais diemzzel ka cins ir tikai Pollu valodaa - ta pasvaki ar to saprasanu!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 30. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 30. septembris, 2005 man iepatikaas jau pirmaa rindinja "amerykańskich furek " baigi labi izklausaas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 30. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 30. septembris, 2005 man iepatikaas jau pirmaa rindinja "amerykańskich furek " baigi labi izklausaas Ja ja - palasi veel talak - tur ir veel labakas ZONAS!!!)))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 30. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 30. septembris, 2005 no turienes jau sen man uz meilu nāk visāda infa...varbūt šo paaicināt ciemos nākošgad? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 30. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 30. septembris, 2005 no turienes jau sen man uz meilu nāk visāda infa...varbūt šo paaicināt ciemos nākošgad?Paaicini jau šogad! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
NIGHTTRAIN Rakstīts 2. oktobris, 2005 Dalīties Rakstīts 2. oktobris, 2005 parunajos es te ar vienu muzikji no Varshavas, tas mums ari strada te par pianistu,shamejs teica ka ja,ir tada kustiba viniem, tik ar celju nodokliem milzigiem apliek tos lielas litrazhas auto tapee lieta pamazam apklust Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 3. oktobris, 2005 Dalīties Rakstīts 3. oktobris, 2005 tikai uz antīkajiem gan viņiem atlaides gan ievedot, gan ikdienā... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.