Jump to content

Paliga. (Ford Crown Victoria)

NEC
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Saksu ar to ka es esmu jauns cilveks, bet vienmer esmu interesejis ar amerikanu auto, tiem ir savs sarms (Esmu parliecinats ka to jut katrs uscars.lv dalibnieks ).

Gribu iegadaties Ford Crown Victoria 4.6 1996 gada.

Atradis to ASV.

Ja Jus varat - ludzu atbildiet man uz nakamiem jautajumiem:

1) Ka ta masina ir vispar dzive ( Degvielas paterins, remonts, cenas detalam, cik biezi jaremonte u.t.t. ).

2) Cik man bus jamaksa par auto piegadi uz Rigu ( Es neko nezinu par sito lietu - kadie ir nodokli u t.t. )?

3) Vai man bus javeic EURO sertifikaciju ( Stulba sertifikacija - par papiru 2000 Euro ... )???

Paldies par atbildem!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

1.Detaļas nav dārgas-ne vairā, kā citiem.Degvielas patēriņš-līdz 15 l pilsētā(gan arī kā brauc-var vairāk).Diezgan izturīgs.

2. Izmaksas skat sadaļā "Iegādes..)"

3.Sertifikācija nav, jo gads par vecu, bet gaismu sistēma būs jāpielāgo EU prasībām. Priekša lielu problēmu nav, bet aizmugurē gan šim modelim bez dažām proeblēmām oranžo pagriezienu neizveidot-nāksies iegriezt citas krāsas sektoru lukturī.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ir mums klubaa viens shitads briinums - ipashnieks ar gaazu braukaa :) - pluss tas ka shinii autinjaa gazes balonu var pazaudeet :) - proti bagazhniekaa ieliekot zem aizmugurejaa stikla palodzes pat pamaniit vinju nevar :) un bagazhnieks ipashi daudz tilpumu nezaudee :)))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Saksu ar to ka es esmu jauns cilveks, bet vienmer esmu interesejis ar amerikanu auto, tiem ir savs sarms (Esmu parliecinats ka to jut katrs uscars.lv dalibnieks ).

Gribu iegadaties Ford Crown Victoria 4.6 1996 gada.

Atradis to ASV.

Ja Jus varat - ludzu atbildiet man uz nakamiem jautajumiem:

1) Ka ta masina ir vispar dzive ( Degvielas paterins, remonts, cenas detalam, cik biezi jaremonte u.t.t. ).

2) Cik man bus jamaksa par auto piegadi uz Rigu ( Es neko nezinu par sito lietu - kadie ir nodokli u t.t. )?

3) Vai man bus javeic EURO sertifikaciju ( Stulba sertifikacija - par papiru 2000 Euro ... )???

Paldies par atbildem!

Auto nogada liidz ostai maksaa 1-1.5 $ par juudzi, vieta konteineraa 800-1000$, muita ir 10% no auto vertiibas , ssitaa visa summa apliekas ar PVN - nu ar ssim izmaksaam Tev ir jarekkinas!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Esmu mazliet pasedies ar kalkulatoru, padomajis ...

A ko Jus man teiktu par Chrysler Concorde 1999-2001 3.2i automats?

Man Crown Victoria izies dargak par sito Chrysler.

Tagad - gribu dzirdet atsauksmes par Chrysleri.

Nakama nedela ceru ka bus nauda, aptuveni 5k Euro...

Tagad domaju par Auto, teiksu kurus es uzskatu par kondidatiem:

1) Mercedes C220 - C200 Automats no 1994 gada.

http://ss.lv/msg/ru/32/1571/62831/VHwNHU1hRA==.html

2) Mitsubishi Galant 2.4i Amerikanu versija, no 1999 gada.

http://ss.lv/msg/ru/32/1559/62342/VHwIG0hlQw==.html

3) Volvo S40 2.0 automats, ja atradisu tad 1997 gads.

4) Audi A4 2.8i automats, no 5500 Euro.

5) Nissan Maxima QX 3.0i V6

http://ss.lv/msg/ru/32/1569/62753/VHwKG05mQQ==.html

6) Nu tagad - ari Chrysler Concorde 1999 - 2000 gads, 3.2 vai 2.7.

http://ss.lv/msg/ru/32/1574/62958/VHwNG0BkSQ==.html

Par visiem masinam ( iznemot Kraisleri ) esmu uzzinajis info...

Audi un Volvo atpaliek.

Seciba ir tada.

1. Pirma vieta - Mitsubishi.

2. Mercedes.

3. Nissan.

4. Varbut Concorde.

tagad velos no Jus maximali iespejami dzirdet par cincordu ...

Gaidu !

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 mēnešiem...

Ceru mani sadzirdēs,jo gribētos uzzināt vai var un kā šim auto ar pašdiagnostiku?

93.g., 4.6i Gribētos uzzināt Service engine soon iemeslu!

Protams ceru uz LOMA nenovērtējamo palīdzību un resursu atrašanas mākslu! :)

Pēc svētkiem protams,ja nu kas! :D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Šodien netīšām uzzināju,ka manis izraudzītais auto,kurš atrodas Ogrē,kuram SES deg, iespējams ir ar kārbas defektu(ja tas ir tieši tas auto proatms)! Šai sakarā jautājums sekojošs - vai SES deg arī,ja kārba gļuko? :)

Auto ir 93.g., balts, ar 4.6i motoru un pieder Ogres Brīvo uzgunsdzēsēju biedrībai! Moš kāds zin,kas ir kas? :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Man vispār garzaa meetajas Ford diagnostikas verkis. Kadreiz bija Ford Probe 94, US variants, kuram vel Chicago esot iepirku diagnostiku. Liekas klaat pie kompja stepsela. Lidzi nak ari visu kodu atsifrejums. Ja nemaldos, tad der jebkuram US Ford (varbut ari EU) sakot no 90 gada. Ta ka Ford tuvaka laika netiek planots, tad varetu sho verki notirgot.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Man vispār garzaa meetajas Ford diagnostikas verkis. Kadreiz bija Ford Probe 94, US variants, kuram vel Chicago esot iepirku diagnostiku. Liekas klaat pie kompja stepsela. Lidzi nak ari visu kodu atsifrejums. Ja nemaldos, tad der jebkuram US Ford (varbut ari EU) sakot no 90 gada. Ta ka Ford tuvaka laika netiek planots, tad varetu sho verki notirgot.

Vispār tas būtu labs scenārijs, kā paņemt uz izbrīnu mašīnas pārdevēju. Aizbrauc ar savu laptopiņu, pieslēdz to pričendāli un notestē autiņu uz vietas... Un nebūs nekāds - "negribu uz Rīgu, negribu uz diagnostiku"

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Mazs papildinājums. Tas diagnostikas verķis ir apmēram 2x cigarešu paciņas izmērā, virsuu lampiņu virkne. Kas pats labākais - nosaka problēmu labāk kā Bosch diagnostika. Vismaz dazus gadus atpakal Probe rīstijās, Rolis ar savu diagnostiku neko nesaprata, bet tas mazais verķis pateica priekšā kur meklēt.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...