Janis Jurmalnieks Pievienots 1. jūnijs, 2014 Dalīties Pievienots 1. jūnijs, 2014 Vēl līdz šodienai man neviens netiek galā ar to defektu. Man ir tā, ka braucot ik pa laikam "izkrīt" automašīna slodzes režīmā. Dzinējs forši rūc tukšgaitā, bet tā liekās kad es būtu braucot ar manuālo kārbu izspiedis sajūgu (kaut gan man ir automāts). Spiežu uz droseli un pilnīgi nekāda reakcija dzinējam. Bet pēc 1-2 sekundēm atkal (bez kādiem mehāniskiem sitieniem vai defektiem) dzinējs strādā slodzē un autiņš iet kā nekas nebūtu bijis. Agrāk tas bija reizi mēnesī, tagad dienā 20 reizes. Jo dzinējs aukstāks, jo biežāk. Un ir saprotams kad tas nav mehānisks defekts, bet diagnostika. Ne Atlasmotorā, ne arī dīlercentrā TC Motors pagaidām neko nevar noteikt. Ā, un vēl kas, man visu laiku deg uz paneļa ABS un Break un neviens kompis to nevar noņemt.Varbūt kādam tā jau ir bijis ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 2. jūnijs, 2014 Dalīties Rakstīts 2. jūnijs, 2014 Sazvanīju TC. Kaut ko dara. Mainītais kompis gļukojot. 1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.