Jump to content

Intresē atsauksmes par Sebring 2.5 V6

MartinsT
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

ir radusies intrese par 97-00 gada Sebringu (Dodge tas laikam saucās Avanger, vai ne?).

intresē potenciālās remontizmaksas, gaitas īpašības, plusi un mīnusi.

vēl izskatu domu par Stratus/Cirrus alternatīvu.

Paldies jau iepriekš par atsuksmēm:)

Martins, pagaidām ar Audi 90....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

agrāk braucu ar tādu Sebring Cabrio, 2.5... cik man teica, tad parastās problēmas esot:

1. dzinēja spilveni

2. Priekšējie gultņi

Bet ja tev mašīna ir bijusi daudzīta un jāmaina stūres iekārta, jo ir brīvgaita par lielu, tad var nākties šķirties no ļoti lielas summas...

JA elektronika ir kārtībā un dzinējs darbojas nevainojami tad ņemt var un brauksi ilgi un skaisti!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 4 mēnešiem...

Baigi interesanti. Es arii esmu ljot ieintereseets Chrysler Sebring 2.5 L V6 99-2000 iegaadee. Baigi patiik shis auto, tachu aptruukaas nedaudz naudas un naacaas njemt Chevy Cavalier 1998. Daudz saka, ka tas ir sievieshu auto, bet es taa nedomaaju gan, tomeer agraak tas bija populaaraakais ASV dragreisu auto.

Par taam Mitsubishi detaljaam arii esmu dzirdeejis un tas ka Chrysleriem biezhi nobirst kaads prieksheejais sailinbloks. Laikam, ka muusu celjiem vajag pirkt tanku, tad gan nekas nebirs. :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 nedēļām...

Stratusu un līdzīgos vairāk laikam ka nepirktu.

Izplatīta problēma - kārbas pārkaršana un tad iziet no ierindas solenoīdu bloks un/vai kompis. Pie tam bieži vien nav iespējams pateikt, kas īsti - konkrētas kļūdas neuzrāda. Un daži mainot kompi ik pa gadam, piemēram. Iespējams, ka palīdz papildus radiatora uzstādīšana kārbas dzesēšanai, to laikam izveikšu, jo pārsvarā braukāju pa korķiem. Kārba slēdzas labi (nav lēna un domīga), bet diez ko ņiprs tas auto priekš 2.5 nav, toties rijīgs gan. Hadene puslīdz izturīga, vadās tīri ok. Ir dažas lietas, kas kaitina - aimugurē no stikla ziemā nokūst sniegs/ledus un sakrājas pie grabažnieka, veidojot tādu ledus slāni, iesaldējot bagažnieka vāku, vasarā, turot roku uz durvīm un iespiežot durvju pogu, var iespiest rokas ādu :> Pelnutrauks nelietojams, pie tam tikai vienā vietā - šoferim. Iebūvētā skaņa ir ok, vienīgi radio čerkst brīžiem - redzamu vainu nav, bet nu tas varbūt tikai man. Bet savādāk nekas. Ja neskaita, ka vakar gribot iepildīties, noskrūvējot korķi vairs neatradu bākas kaklu :D Bija aizgājis pastaigāties. Labi, ka caur podkriļņiku izdevās samakšķerēt un iepildīties.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Par taam Mitsubishi detaljaam arii esmu dzirdeejis un tas ka Chrysleriem biezhi nobirst kaads prieksheejais sailinbloks. Laikam, ka muusu celjiem vajag pirkt tanku, tad gan nekas nebirs. :)

Vajag braukt ar kadetu - tad toč nekas nebirs no hadenes :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

..... un vēl jūties kā zaparā, viss dreb un uz priekšu neiet. (sebring 3.0)

Izklausās, ka tev ir galīgi nojāts eksemplārs...

Piekrītu... tika mēģināts šeit iegādāts, braukts un pilnas komplektācija... foršs auto...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

..... un vēl jūties kā zaparā, viss dreb un uz priekšu neiet. (sebring 3.0)

Izklausās, ka tev ir galīgi nojāts eksemplārs...

Piekrītu... tika mēģināts šeit iegādāts, braukts un pilnas komplektācija... foršs auto...

Kas kuram ir foršs? dažam arī zapars ir foršs.....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Kas kuram ir foršs? dažam arī zapars ir foršs.....

Tu šobrīd neizcelies ar īpaši objektīvu viedokli...

Piedod, ja kādu aizvainoju, bet tās ir tikai manas domas, un tikai!!! Man bija 2001 gada us sebrings, nebija nodzīts (93000 mi), bet check engine kļūdu meklēja mēnesi (TC), salona plastmasa un ritošā pa bruģi nebija izturama.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pēc idejas vajadzētu būt tikai labākiem. Varbūt tavējais ir labu laiku stāvējis pirms nokļūšanas līdz LV, gumijas un plastmasas pakalta/pažuva... a uz mūsu ceļiem to visu izgrabināt nav māksla...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pēc idejas vajadzētu būt tikai labākiem. Varbūt tavējais ir labu laiku stāvējis pirms nokļūšanas līdz LV, gumijas un plastmasas pakalta/pažuva... a uz mūsu ceļiem to visu izgrabināt nav māksla...
Tur tev taisnība, bet nu jau mani sen tas vairs neuztrauc, pārdevu par 11000 eirīšiem, lai citiem galva sāpētu
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...