MartinsT Pievienots 13. septembris, 2005 Dalīties Pievienots 13. septembris, 2005 ir radusies intrese par 97-00 gada Sebringu (Dodge tas laikam saucās Avanger, vai ne?). intresē potenciālās remontizmaksas, gaitas īpašības, plusi un mīnusi.vēl izskatu domu par Stratus/Cirrus alternatīvu.Paldies jau iepriekš par atsuksmēm:)Martins, pagaidām ar Audi 90.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 13. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 13. septembris, 2005 agrāk braucu ar tādu Sebring Cabrio, 2.5... cik man teica, tad parastās problēmas esot:1. dzinēja spilveni2. Priekšējie gultņiBet ja tev mašīna ir bijusi daudzīta un jāmaina stūres iekārta, jo ir brīvgaita par lielu, tad var nākties šķirties no ļoti lielas summas...JA elektronika ir kārtībā un dzinējs darbojas nevainojami tad ņemt var un brauksi ilgi un skaisti! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MartinsT Rakstīts 13. septembris, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 13. septembris, 2005 Pa ausu galam dzirdēju, ka rezerves daļas derot no Michubisi Eclipse, tad sanāk ka tas ir pa pusei japāņu auto???motors un ātrumkārba jau ir tā pati kas Stratus, vai ne? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 13. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 13. septembris, 2005 ja nemaldos, tad dzinējs ir Mitsubishi... bet hadene gan viņam ir sava...Pajautā tehniķiem no TC Motors! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 13. septembris, 2005 Dalīties Rakstīts 13. septembris, 2005 Viganta Cabrio JX bija būvēts uz Cirrus/Stratus bāzes.Sebring/Avenger sedani ir būvēti uz Mitsubishi Galant bāzes. Par Cirrus/Stratus/Breeze šis ir par kapeiku lielāks. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis ZedWolf Rakstīts 29. janvāris, 2006 Dalīties Rakstīts 29. janvāris, 2006 Baigi interesanti. Es arii esmu ljot ieintereseets Chrysler Sebring 2.5 L V6 99-2000 iegaadee. Baigi patiik shis auto, tachu aptruukaas nedaudz naudas un naacaas njemt Chevy Cavalier 1998. Daudz saka, ka tas ir sievieshu auto, bet es taa nedomaaju gan, tomeer agraak tas bija populaaraakais ASV dragreisu auto. Par taam Mitsubishi detaljaam arii esmu dzirdeejis un tas ka Chrysleriem biezhi nobirst kaads prieksheejais sailinbloks. Laikam, ka muusu celjiem vajag pirkt tanku, tad gan nekas nebirs. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 7. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 7. februāris, 2006 Stratusu un līdzīgos vairāk laikam ka nepirktu.Izplatīta problēma - kārbas pārkaršana un tad iziet no ierindas solenoīdu bloks un/vai kompis. Pie tam bieži vien nav iespējams pateikt, kas īsti - konkrētas kļūdas neuzrāda. Un daži mainot kompi ik pa gadam, piemēram. Iespējams, ka palīdz papildus radiatora uzstādīšana kārbas dzesēšanai, to laikam izveikšu, jo pārsvarā braukāju pa korķiem. Kārba slēdzas labi (nav lēna un domīga), bet diez ko ņiprs tas auto priekš 2.5 nav, toties rijīgs gan. Hadene puslīdz izturīga, vadās tīri ok. Ir dažas lietas, kas kaitina - aimugurē no stikla ziemā nokūst sniegs/ledus un sakrājas pie grabažnieka, veidojot tādu ledus slāni, iesaldējot bagažnieka vāku, vasarā, turot roku uz durvīm un iespiežot durvju pogu, var iespiest rokas ādu :> Pelnutrauks nelietojams, pie tam tikai vienā vietā - šoferim. Iebūvētā skaņa ir ok, vienīgi radio čerkst brīžiem - redzamu vainu nav, bet nu tas varbūt tikai man. Bet savādāk nekas. Ja neskaita, ka vakar gribot iepildīties, noskrūvējot korķi vairs neatradu bākas kaklu Bija aizgājis pastaigāties. Labi, ka caur podkriļņiku izdevās samakšķerēt un iepildīties. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 7. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 7. februāris, 2006 Par taam Mitsubishi detaljaam arii esmu dzirdeejis un tas ka Chrysleriem biezhi nobirst kaads prieksheejais sailinbloks. Laikam, ka muusu celjiem vajag pirkt tanku, tad gan nekas nebirs. Vajag braukt ar kadetu - tad toč nekas nebirs no hadenes Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 7. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 7. februāris, 2006 sebrings ir tāds dīvains mistrojums-citam viss ok, citam birst kā lapas rudenī.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 7. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 7. februāris, 2006 sebrings ir tāds dīvains mistrojums-citam viss ok, citam birst kā lapas rudenī......... un vēl jūties kā zaparā, viss dreb un uz priekšu neiet. (sebring 3.0) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
art Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 ..... un vēl jūties kā zaparā, viss dreb un uz priekšu neiet. (sebring 3.0)Izklausās, ka tev ir galīgi nojāts eksemplārs... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 ..... un vēl jūties kā zaparā, viss dreb un uz priekšu neiet. (sebring 3.0)Izklausās, ka tev ir galīgi nojāts eksemplārs...Piekrītu... tika mēģināts šeit iegādāts, braukts un pilnas komplektācija... foršs auto... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 ..... un vēl jūties kā zaparā, viss dreb un uz priekšu neiet. (sebring 3.0)Izklausās, ka tev ir galīgi nojāts eksemplārs...Piekrītu... tika mēģināts šeit iegādāts, braukts un pilnas komplektācija... foršs auto...Kas kuram ir foršs? dažam arī zapars ir foršs..... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
art Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 Kas kuram ir foršs? dažam arī zapars ir foršs.....Tu šobrīd neizcelies ar īpaši objektīvu viedokli... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 Kas kuram ir foršs? dažam arī zapars ir foršs.....Tu šobrīd neizcelies ar īpaši objektīvu viedokli...Piedod, ja kādu aizvainoju, bet tās ir tikai manas domas, un tikai!!! Man bija 2001 gada us sebrings, nebija nodzīts (93000 mi), bet check engine kļūdu meklēja mēnesi (TC), salona plastmasa un ritošā pa bruģi nebija izturama. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
art Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 Man jau vairāk kā gadu ir 99 gada avengers, un nekādu problēmu nav. Nobraukts gan ir tikai 25000mi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 8. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 8. februāris, 2006 Man jau vairāk kā gadu ir 99 gada avengers, un nekādu problēmu nav. Nobraukts gan ir tikai 25000mi.Varbūt tie jaunie modeļi ir pēdējie sū....... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
art Rakstīts 9. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2006 Pēc idejas vajadzētu būt tikai labākiem. Varbūt tavējais ir labu laiku stāvējis pirms nokļūšanas līdz LV, gumijas un plastmasas pakalta/pažuva... a uz mūsu ceļiem to visu izgrabināt nav māksla... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
firebird Rakstīts 9. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2006 Pēc idejas vajadzētu būt tikai labākiem. Varbūt tavējais ir labu laiku stāvējis pirms nokļūšanas līdz LV, gumijas un plastmasas pakalta/pažuva... a uz mūsu ceļiem to visu izgrabināt nav māksla...Tur tev taisnība, bet nu jau mani sen tas vairs neuztrauc, pārdevu par 11000 eirīšiem, lai citiem galva sāpētu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Arthur Rakstīts 9. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2006 A visiem sebring ir V6 motors? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
art Rakstīts 9. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 9. februāris, 2006 A visiem sebring ir V6 motors?Ir arī v4 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Arthur Rakstīts 10. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 10. februāris, 2006 es domaaju vai visiem sebring ir V veida motors? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 11. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 11. februāris, 2006 4 cilindru versijā ir rindenieks Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 13. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. februāris, 2006 A visiem sebring ir V6 motors?Ir arī v4Nu sitadu brinumu es neesmu redzeejis!!rindinieks ir gan , bet V4 - nav nacies sastapt...!)))))))0 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
art Rakstīts 13. februāris, 2006 Dalīties Rakstīts 13. februāris, 2006 Tu laikam esi šausmīgā sajūsmā par manu poustu, ka pat saņēmies atbildēt... drukas kļūd, kam negadās... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.