Gundarsons Pievienots 8. augusts, 2005 Dalīties Pievienots 8. augusts, 2005 Pec vareniem izbraucieniem pa peļķi, motora iekļuva udens un sardija visu uz nebēdu. Taurus 1997 gada. VAi kādam nemētājās pagūltē gadijumā. Motors (3.0 V6 16 varsti). Cik zinu šo motoru mantoja vel no ieriekšējā modeļa. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Paga - kaut kur man taads dzineejs bija. Paskatiishos un doshu zinju.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Motorolers Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Es varbūt kaut ko nesaprotu, bet kā V6 var būt 16 vārsti? Man vienam kolēģim bija 3L taurus, zinu, ka mētējās ilgu laiku vārtrūmē...apjautāšos... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gundarsons Rakstīts 8. augusts, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Ja, kādam ir - dodiet ziņu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
laimis Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Vienu Ford Taurus ķiršu krāsā agrāk maniju Incukalna auto kapsētā, kuzavs vēl tagad pie sētas stāv par motoru nezinu, vari pazvanīt un pajautāt Roberts 9419898. Ir redzēts Siguldā, Kaķīškalna autokapsētā arī viens Ford Taurus, telefonu nezinu tur. Autiņam bija sists viss sāns, izjauca, bet varbūt motors palicis. Ceru ka palīdzēju Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Redmax Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Siguldaa Kakishos tel 9283292Tauruss tur tochna bija pats tur neemu pak spaarnu un durvis, bet par motoru nezinu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gundarsons Rakstīts 8. augusts, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Visi pagaidām ieteiktie varianti ir pārdoti.. Bet paldies par palīdzību anyway... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Ir man taads dzineejs - cena 230 Ls.Ja vajag - var zvaniit. 9284134Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
laimis Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Paklau, tu vienkarsi noperc lielo krievu reklamu un zvani un meklē pēc tās, tur visu visu var atrast, man tā liekas. Pazvani uz Ogres raj. auto kapsēta ELKŠŅI tur man liekas arī viens Taurus bija, kādu laiciņu atpakaļ, bet parliecināts neesmu. Telefona numurs ELKŠŅIEM man nav, bet pajautā 118, tur jāzina. Varbūt tagad palīdzēju Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
laimis Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Baiga cena dzinējam, vai viņi vienkārši tā maksā, es jau nezinu tapēc arī brīnos. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Loms Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Baiga cena dzinējam, vai viņi vienkārši tā maksā, es jau nezinu tapēc arī brīnos. http://market.autopartsfair.com/ford-ca ... talog.htmlKapitālais remonts varētu sākt maksāt ar kādiem 400.- Ls... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 Baiga cena dzinējam, vai viņi vienkārši tā maksā, es jau nezinu tapēc arī brīnos.Normals cenniks - nu ssitais jau nemaksaas kaa Golfam - 80 ls!!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
osscar Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 cipars pat ir ljoti ok ja njem veraa jaunu detalju cenas taurusa hadenes remonts maxaa 3 daargaak Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 cipars pat ir ljoti ok ja njem veraa jaunu detalju cenas taurusa hadenes remonts maxaa 3 daargaak Kas taadas muljkiibas ir teicis?Un kas tieshi ir tas daargais tajaa hadenee?Tikai ATM ir daargs pasaakums,paareejais ir normas robezaas.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
osscar Rakstīts 8. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 8. augusts, 2005 nu 2 amiishi + atb.gultnji ~200 rata gultnis ar stupicu ~70stures pirksti ~30+ veel darbs ~ 60reekjini patsplus veel jamaina sharenes un stiepnji (nebija uz vietas - buus japasuuta) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 un tu gribi teikt, ka apm 95-97g BMW vai Mersim lētāk?......:P:P:P Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
osscar Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 nebreecu jau ka pa daargu ceeru ka detaljas vismaz kalpos godam Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 nu 2 amiishi + atb.gultnji ~200 rata gultnis ar stupicu ~70stures pirksti ~30+ veel darbs ~ 60reekjini patsplus veel jamaina sharenes un stiepnji (nebija uz vietas - buus japasuuta)Taas laikam ir AA cenas ja? Tad nav briinums.Man bija leetaak,iznjemot gultni; tikai gultnji ir daargaaki nekaa EU auto.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
osscar Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 nebija aa - par tiem man savs viedolis vinji taurusam ieleeja sinteetiku un veel krietni virs max.atziimes no comments.shiis detaljas bija no AM. Buss kaut kad shonedeelj atkal japasponsoree tas kantoris Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 nebija aa - par tiem man savs viedolis vinji taurusam ieleeja sinteetiku un veel krietni virs max.atziimes no comments.shiis detaljas bija no AM. Buss kaut kad shonedeelj atkal japasponsoree tas kantoris nu bagats dziivo ka grib!!prieskam 97 gada autinnam ir vajadziiga sinteetiska ella???janu vieniigais vinnam noskrejiens ir 20 000 km!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
osscar Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 par to jau runa ka priekshkam! es jau domaju ka vinji zin kaada jalej bet izradaas ka ne. paludzu nomainit elju, jo zinu ka tur naka kaut kada 5w30 mineralene kura ir tikai amiishu servisos. ne jau es prasiju to sintetiku. bet nu ielieta bij ko ta vairs......bet tas bij sen, bet viedoklis ir radies. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 par to jau runa ka priekshkam! es jau domaju ka vinji zin kaada jalej bet izradaas ka ne. paludzu nomainit elju, jo zinu ka tur naka kaut kada 5w30 mineralene kura ir tikai amiishu servisos. ne jau es prasiju to sintetiku. bet nu ielieta bij ko ta vairs......bet tas bij sen, bet viedoklis ir radies.Nu diemzzel dazos servjos lej ieksa to ko saka klients - vini pieiet peec principa "klients maksaa , tad arii vinnss pasuuta muuziku"! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Colibris Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 par to jau runa ka priekshkam! es jau domaju ka vinji zin kaada jalej bet izradaas ka ne. paludzu nomainit elju, jo zinu ka tur naka kaut kada 5w30 mineralene kura ir tikai amiishu servisos. ne jau es prasiju to sintetiku. bet nu ielieta bij ko ta vairs......bet tas bij sen, bet viedoklis ir radies.Vai tad no taa ka mainot ellju ielieta sinteetika var rasties kaadas probleemas? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 var gan!!Pirmkart var sakt dziit ellu gar sallnnikiem!!!, Mottors var sakt eest ellu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 radīsies sabiezējumi un iemetīs kādu trombu kādā maģistrālē....dzenis klāt kā likts Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.