Jump to content

Cadillac Escalade ''07- ''09 vs. Chevrolet Suburban

lielaisvecis
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveika auto tauta !!!!!!!!!!

mani ir pārņēmusi doma par Escalade iegādi, pērkot to izsolē USA caur kādu no mūsu firmām, naudas pietiks 08-09 gada auto iegādei, krievu forumus esmu izlasījies krustām šķērsām, saprotu, ka ar degvielas patēriņu ir jārēķinās, iespējams, ka pilsētas braukšanai ielikšu gāzi, visādi citādi no vizuālās puses tā ir mašīna, uz kuru skatoties gribās pieiet un to noglaudīt, nu dikti patīk :).
Jautājums - vai kādam no jums ir bijusi pieredze ar šiem auto, uz ko vairāk jāskatās pērkot auto, cik nu caur sludinājumiem un izsoļu aprakstiem var saprast :), un vispār ko tieksiet par šādu izvēli, pie šādām degvielas cenām ????
zinu, ka būs problēmas, bet... nu baigi gribās tādu auto, jo ikdienā taču vadāju pašu dārgāko - sevi :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

ir ir biki saistība ar copi :):), pat reiz braucu ar Grand Cheroke veco 2,7 dīzeli, plīst bieži, bet patīk auto, no Escalade brīnumus negaidu, man jau arī vairāk sanāk Eiropa un Krievija, garie gabali, dubļu ir salīdzinoši maz, bet gan jau kādu reizi , kaut vai intereses pēc būtu to 6,2 litri motoru dubļos jānorok : ):)

nauda.... nu pirkšu auto pa pēdējo, cik ir, jo taupīt nemāku un... negribu, pietam man dzīvesveids ir tāds, ka mašīnā pavadu ļoti daudz laika, man mašīna ir kas vairāk kā pārvietošanās līdzeklis, tāpēc arī skatos uz tādu auto, lai katru reizi to ieraugot dvēsele priecājas

• Upvote 3
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Šovasar gadījās pabraukt ar Ekskursiju - briesmīgi liels monstrs, kam vārdu dinamisks nu nekādi piedēvēt nespēju. Varbūt nebija tas jaunākais modelis (tāds pats kā video redzamais, tik zaļā krāsā un ar igauņu piederību), bet manuprāt kautkas ar viņu nebija īsti labi un diez vai tur vainojama igauņu izcelsme :) :) :) Escalade jau man ar dikti patīk, diemžēl nav īsti pa kabatai. Nodoklis vien cik liels ... Par tehniskajiem parametriem lai runā lielāki spečuki, es tikai atgādināšu, ka auto ir liels un tapēc nedrīkst aizmirst par garāžas izmēriem :) :) :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

ir vēl variants uz ko arī skatos, tas ir Chevrolet Suburban 07-09 gads, patreiz vācu naudu, lasu forumus un sapņoju par lielu auto, dikti jau gribētos pirms pirkšanas izbraukt ar līdzīgu auto, jo ir bijis, ka vizuāli patīk, bet pabraucot pāris kilometrus doma par pirkšanu tiek atmesta uz visiem laikiem, tā man bija ar Jeep Commandor un ar Jeep Wrangler četrdurvju Saharu, no skata patīk, bet gaitā kaut kas nē, tā kā es mašīnā pavadu ļoti daudz laika, tad tas ir svarīgi, pagaidām Jeep Grand Cheroke, lai arī vecs, tomēr dikti patīk :):):)

Escalades pie mums vēl pa ka'dai var sastapt, bet Suburbani ir maz un tad tur sēž tādi ģīmji, kuriem apsajautāties par mašīnas gaitu utt pavisam negribās, vai tiešām man arī gī'mis tā izmainīsies, ja s'\akšu braukt ar tādu auto ???:):):):):)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Visus šos skaistuļus var labi apskatīt amerikāņu auto cienītāju saietos. Piemēram Hāpsalā - tur nu var dabūt apskatīt, aptaustīt gandrīz jebkādu autiņu un iztaujāt saimnieku arī var . Latvijā kautkā nav tauta kritusi tik ļoti uz amerikāņiem kā igauņi, tapēc šeit arī ir visai mazas iespējas tā uzreiz atrast kādu ar tādu auto. Diemžēl šī sezona ir beigusies un nākamā vasara ir patālu. Ja kas, viens tāds suburbanis stāv katru dienu Republikas laukuma stāvvietā pretī jaunajai Citadeles ēkai pie Ernst&Young biroja. Gan ar leišu numuriem, bet pieļauju, ka tas ir nodokļu dēļ, jo vīrietis, kas ar viņu brauc, katru dienu brauc ar viņu uz darbu. Par cik sakrīt darba laiki, katru dienu eju viņam garām un siekalojos :) :) :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 7 mēnešiem...

nu re, kādu laiku atpakaļ sapņoju, ka kādreiz tikšu pie sava lielauto :) un nu jau mēnesi braucu ar Chevrolet Suburban....., cilvēka gribēšanai ir liels spēks un domas reizēm materializējas :):) ....

pirmie iespaidi par mašīnu ir dalīti, auto man ir 2008. gada, 5,3 motors, Z71 modelis, apetīte vidējais rādītājs ir 17 litri gazes, kas ir ļoti ok, taisnajos, tālajos  gabalos pie 110 kompis rāda 10-11 litrus, dinamika super, mašīnas izmērs ideāls :),'braukt kaifs  

nepatīk vai precīzāk jāpierod vai jāizlabo tas, ka mašīna ir pacieta, lielos nelīdzenumus smuki izšūpo, bet bruģis, aku vāki u.t.t. ar Grand Cheroki nebija jūtami, tagad visus tos izjūtu :), izbrīna riepu spiediens 4 atmosfēras, šajā sakarā arī ir jautājums 

vai  mainot amortizatorus vai kaut ko citu var padarīt mašīnu "mīkstāku" vai tomēr vienkārši jāpierod pie tā, ka bruģis ir jūtams :), ka aku vāki ir jāapbrauc u.t.t., no tā biju atradinājies braucot ar Grandu

• Upvote 2
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Apsveicu ar pirkumu. Tikko vienā no pasākumiem kā reiz apspriedām auto ietilpības un pats lielākais (pēc izmēra) man zināmais amerikāņu auto cienītājs izteicās, ka Escalade esot šaura un viņš tajā neietilpstot, citādi jau sen būtu nopircis. Patreiz viņš brauc ar Expedition, bet pirms tam bija Tahoe. Tā kā pirkums domāju labs. Ceram ieraudzīt kādā kluba pasākumā.

• Upvote 1
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

par cietu braukšanu

ja ir oriģinālie riteņi un riepas, tad 4 cm3 ir krietni par daudz - šitam pietiek ar 2.6-2.8

ja uzlikti pimpmyride stila ripuči ar vismaz 20'' riepām, tad ir ok, bet nav jābrīnās par diskomfortu

Ritošajā neko nevajag mainīt, ja viss ir oriģināls - ja šis auto ir bijis kaut kur vāczemē vai tml, tad varbūt ir uzlikti cietāki amortizatori, lai var gāzt pa autobāni. Tas arī būtu viss...

• Upvote 1
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 4 mēnešiem...

mēneši 4  , ap 15 000 km, ir nobraukti, varu atkal atskaitīties kā ripo mans Suburbānis...

pa šo laiku servisā biju 2 reizes, dega dzeltenā motora lampiņa, bija jānomina kaut kāds tur 'bākas ventilācijas štrunts, kurš gan maksāja 117 lati (Atlas motors), bet lampiņa nodzisa :), nestrādāja kruīzkontrole, nobeidzies bija kaut kāds slēdzītis pa 16 ls, viss pārējais ļoooooti ok :):), apmierināts esmu ar auto ļoooooti,

gazes apetīte pilsētā ir ap 9-10ls\100km, bet man jau arī patīk aiziet pirmajam no luksofora :) un vispār braucu diezgan .... nu tāpat kā brauktu ar bembi :),

gazes balons 75 litri, zem mašīnas, (vismaz tik reizēm var ieliet ), bija doma, ka jāliek salonā lielāks, bet izbraucu Varšavu un secināju, ka garajos gabalos apetīte sarūk ļoti patīkami, izbraucu Varšavu degvielā zem 100 ls, tāpēc papildus balonu nelikšu, vakar intereses pēc parēķināju patēŗiņu un biju ļoti patīkami pārsteigts, jo šestdienas rītā ielēju degvielu pa 28 latiem, divas reizes izbraucu Salacgrīvu (115-120km viens gals) un atpakaļ uz Purvciemu un tikai atgriežoties Rīgā atskanēja signals, ka gaze beidzās, rupji rēķinot sanāk ap 6,5 ls\100 km, kas mašīnai ar pilnu masu 3350kg ir super, lai gan sākotnējā doma nebiaj pirkt ekanomisku mašīnu, tads fakts nevar nepriecēt :)

Nopērkot sūdzējos par mašīnas cietību, klausot jūsu ieteikumiem spiedienu riepās no 4 atmosfērām nolaidu uz 2,8 un mašīna kļuva daudz mīkstāka, tagad esmu jau pieradis un vispār liekās ideāli

priekšā stāv ziema, jau nopirku, bet neuzliku naglotās riepas, it kā tā 4*4 sistēma šai mašīnai ir tāda simboliska, bet pagaidām pa dubļiem uz smiltīm problem nav bijis, skatīsimies kā būs uz ledus un sniegos

Katrā gadījumā esmu ļooooti priecīgs, ka tiku pie šīs mašīnas, ir doma to vēl nopūst ar to grubuļaino LINE-X material, ielikt kādu diode šur tur, vispār būs monstrīga konfekte, ne mašīna :):):)

turpinājums sekos ....

• Upvote 3
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

:):):) pārdot Suburbāni ????? ....., Tu esi optimists  :):), ar to rēķinos, ka nopirku mašīnu, kuru pārdot nevarēšu, pietam, ja viņa mani izturēs 4-5 gadus (neviena vēl tik daudz nav izturējusi :) ), tad tur pārdot vairs nebūs ko :)

par to LINE-X daudz esmu domājis, viņiem pašiem ir nopūsti 3 pikapi, arī lielais Dodge, ir jau tīri ok, kamēr tīrs :):),

mašīnas 10 dažādas esmu redzējis nopūstas, man patika, un miera jau nebūs tik un tā :),

ja tāda doma ir galvā iemetusies, tad ir jāpūš :), tiesa ap pusotru tūkstoti tas prieks maksās gan ...,

man auto pat reiz tāds ķiršu sarkans, ir šādi tādi skrāpējumi, tik un tā būtu jāpiekrāso,

bija doma ar plēvi aplīmēt, bet... biki nobijos, jo braukāju pa visādiem brikšņiem, sniegiem, lediem , saskrāpēšu da jebko,

tāpēc paliku pie pūšanas ar LINE-X , tur jebkuru skrāpējumu var vienkārši aizpūst un ir ok

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 9 mēnešiem...

nu ko, ir atkal laiks pagājis un varu padalītes ar saviem iespaidiem par savu Suburbāni :), braucu ar viņu jau tur pat pusotru gadu, kas priecēja, ka skati izgāju gandrīz ar pirmo :), bija ieķērusies stāvbremze vienam ratam, bet es viņu arī ne reizi nebiju lietojis, par visu citu piezīmju nebija :). Pa šo laiku ar mašīnīti esmu pabijis I Beļģijā, I Zviedrijā, I Baltkrievijā I Krievijā, vidējais patēriņš pēc kompja ir 19,5 litri, rēķinu, ka ar gāzi braucot man sanāk ap 11-12 eiro 100 km, kas priekš tiem gabarītiem un komforta ir pat ļoti ok, .... tas ir ar visu to, ka es ikdienā 70% braucu pa pilsētu un man patīk no luksofora aiziet pirmajam, tiesa ne vienmēr tas izdodas, bet tik un tā ir ok.

pa šo laiku esmu mainījis ..... bremžu diskus  priekšā un kalotkas, cena uz pusi lētāka kā Jeep un bija uz vietas Rīgā  ..., pāris lampiņas nomainīju..., āāā  klimatkontrolei bija truba pārberzējusies, to bija jāmetina un tas laikam arī viss...., tas ir pie tā, ka man mašīnai noskrējiens ir jau biki virs 200 000

pēc murga ar Jeep Gran Cheroke 2,7 dīzeli šī mašīna man ir kā atpestīšana no grēkiem, reizēm iebraucu servisā pie pukiem un saku, ka pilnīgi prasās kaut ko nomainīt :):), bet šie nemaina :)

tā, ka  tikai tos labākos vārdus varu teikt par savu Suburbānīti  un visiem iesaku :)

• Upvote 1
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...