ram Pievienots 1. augusts, 2005 Dalīties Pievienots 1. augusts, 2005 sveiki kungi.vai kaads luuudzu nevareeetu pastaaastiiit par automasiiinas kraasas mainjas proceduuuru csdd.vai ir kaaadi speciaaali nosaciiijumi? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Uggga Rakstīts 1. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 1. augusts, 2005 Man viens paziņa savu Mercury pārkrāsoja no zaļa uz ķiršu krāsu, bet TA to pat neskatījās. Nezinu vai arī turpmāk viņam tas ies cauri, bet patreiz vēl vizinās.Paskaties CSDD lapā, tur var diezgan daudz info salasīties. Ja neatrodi, var arī uzzvanīt - pēdējā laikā man tur ir trāpījušies diezgan atsaucīgi cilvēki, kas visu paskadro. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Redmax Rakstīts 2. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 2. augusts, 2005 nokraso, brauc uz csdd uz numuru salidzinashanu un iznem jaunu teh. pasi! tas arii viss! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 2. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 2. augusts, 2005 Redmax- pilniigi pareizi - nekadas problemas , vieniigais tas ka nummuru sverkaa japarada masina lai konstate kada ir ssii jauna krasa un tad ej pakall jaunai teh.pasei! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 2. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 2. augusts, 2005 Kaut kaada nodeva par kraasas mainju nebij jaamaksaa?Man praataa staav, ka bija 5 Ls+Tehniskaa pase Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 2. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 2. augusts, 2005 Nē, tikai teh.pase~12Ls Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 3. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 3. augusts, 2005 Nē, tikai teh.pase~12Lspie nosacījuma, ka nomaksāts ceļa nodoklis pa tekošo gadu... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 3. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 3. augusts, 2005 Un apdossinasana arii veel ir deriiga!!!!!!!!!)))))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mizx Rakstīts 24. novembris, 2005 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2005 Šodien nepatīkams joks -- vienmēr biju klausījies stāstus par jauniem puikiņām TA stacijās, kas neko nejēdz kā tikai piekasīties. Un šodien tādu sastapu... jau iebraucot angārā man uzprasīja tehnisko pasi, papētīja un teica, ka jāmaina. Jo krāsa neatbilstot -- esot pārkrāsots... Pēc pārkrāsošanas jau 4 apskates ietas, nekādu problēmu nav bijis, bet te pēkšņi šim nepatīk norādītā tumši zaļā krāsa, jo vajagot norādīt, ka tas ir hameleons (Tiem, kas nezina -- konkrētais auto ir Mercedes Benz W123 280TE "zaļš" hameleons...). Reģistrējot par to speciāli jautājām un precizējām, lai ieraksta krāsu un formulē tā, lai problēmu nav, jo bija jau pieredze ar šādām autokrāsām, bet rezultāts... Atgādina papildus naudas kāšanu gluži kā prasība pārreģistrējot mašīnu taisīt jaunos ES numurus, kaut numura zīmes ir un ir derīgas lietošanai!!! Saucu maiņas vecāko, sanāca vesels bars pētīt un sajūsmināties par krāsu, bet slēdziens -- lai braucot uz numuru salīdzināšanu, kas ir bezmaksas, tur arī noteiks krāsu un, ja norādīšot to pašu, tad jaunu pasi nebūs jātaisa. Uz to arī ceru, kaut ieraksts par mainīgiem krāsas toņiem tehniskajā pasē protams izskatās "kruta"... Domāju, ka nākamgad izdomās atjaunot pilnu modeļa apzīmējumu un tad man atkal pase būs jāmaina (Pirmo pasi saņemot kaut kad apmēram 1997. gadā modelis bija "280 TE", 2003. gadā noīsināja uz tikai "280" -- jo vairs "nevajagot")...Bet mans secinājums ir tāds, ka attiecīgā iestāde sākusi pelnīt naudiņu uz šādām formalitātēm, jo pēdējās 4 reizes, kad ar kādu automašīnu tur ir būts, vienmēr ir bijušas prasības atstāt naudiņu par "pakalpojumiem", bez kuriem var iztikt -- derīga tehniskā pase, kas daudzus gadus ir atbildusi automašīnai, satiksmei derīgas valsts numura zīmes, kas arī pēkšņi vienā reizē nez kāpēc jāmaina. Ja pēkšņi, mainoties normatīvajiem aktiem, tiešām tā pase vai numura zīmes ir jāmaina, tad tas būtu jādara par viņu, ne manu naudu, jo man viss ir bijis kārtībā un derīgs satiksmei kā Latvijā, tā ārvalstīs... Minu, ka trāpot uz citu "pārbaudītāju" tā pase vēl gadiem "būtu derējusi"...P.S. Ja ne prasība par pases maiņu, tad apskate būtu izieta, tagad nekā... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 24. novembris, 2005 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2005 Pēdējā laikā TA ne tādi vien brīnumi uzpeld.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 24. novembris, 2005 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2005 Pēdējā laikā TA ne tādi vien brīnumi uzpeld....Sarunā Mizx laiku un palīdzi to lietu nokārtot )) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 24. novembris, 2005 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2005 Pēdējā laikā TA ne tādi vien brīnumi uzpeld....Sarunā Mizx laiku un palīdzi to lietu nokārtot ))mizx zin kur sameklēt...jāredz tas monstrs Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 25. novembris, 2005 Dalīties Rakstīts 25. novembris, 2005 Mjā Mizx! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mizx Rakstīts 25. novembris, 2005 Dalīties Rakstīts 25. novembris, 2005 Būs jau OK, galvenais, lai krāsu salīdzināšanā neizdomā, ka zaļais tonis ir nobalējis un palicis tikai kas no lillīgi zilā un brūnā. Vai varbūt pelēkā, kā domāja maiņas vecākais...Paspēju šajos iepaidos padalīties un atradās vēl daži pēdējos mēnešos cietušie, kam pēkšņi reģistrācijas apliecība bija jāmaina, jo nebija laminēta (senos laikos nelaminēja, ...bet ielaminēti dokumenti daudzviet tiek uzskatīti par nederīgiem, jo nav pārbaudāma iespējamība tos viltot...), pagājušajā mēnesī arī paziņa mainīja pasi, jo "esot pārāk nobružāta", ko lai dara, ka gadu panēsā bikšu kabatā un tā tehniskā pase ieguvusi vienu ielocījumu... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.