sausais Pievienots 13. oktobris, 2012 Dalīties Pievienots 13. oktobris, 2012 sveikiraxtu tada sakara ka ir doma iegadaties so autobet lieta tada ka es isti neko pa to nezinuvarbut kads var padalities domas uz ko tiesi man ir japievers uzmaniba ta vairakun ka isti ir ar to 5.7l dzineju? cik patiesiba tere?liels paldies jau ieprieks Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 13. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 13. oktobris, 2012 Nu lētāks par dzīvokli Rīgā noteikti sanāks! Ja pērk kā māju ,tad tas 5.7 stāvot uz vietas nepatērē neko, izņemot ziemas - regulāri kurinot būs ļoti dārgi. Un nedod dievs atkal pavasaris- fasāde būs jāpārkrāso!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 22. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 22. oktobris, 2012 un ka ar detalam ??un uz ko japievers uzmaniba pirksanas bridi??kadas ir karbas?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 23. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 23. oktobris, 2012 rūsa, eļļas tecēšana, pakaļējais tilts, ...citādi jau nekas...138 ls gadā nodoklis...cerams, ka gribi pirkt tādu, kas jau šeit reģistrēts....citādi ievedot nodokļi sanāk ne visai iepriecinoši... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 23. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 23. oktobris, 2012 es biju domajis ka tas nodoklis bus daudz lielaks bet nav ne vainases tepat Latvija atradu vienu kurs mani uzrunajataga tik jabrauc skatities vismaz zinasu ka jaapskata lai ella netekjo rusa esot bet ta nav problema to noversisua kas tiesi ar pakalejo tiltu?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 25. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 25. oktobris, 2012 Pusasu gultņi un reduktora gaudošana....nu un sulojas arī bieži Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 25. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 25. oktobris, 2012 skaidrsliels paldies par infoman doma ir pirkt so http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chevrolet/chevyvan/hkecn.htmlvarbut kadam jau ir bijusi darisana tiesi ar so??bet nesen atradu loti labu polijacik apmeram izmaksatu visa registracija utt ??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 Kādam no Valmieras ļoti paveiksies! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 nu tas no SS nav tik traks....normāls. Polijā? nu nez....1.reģistrācijas izmaksas apm Ls 1100 robežēs motora tilpuma dēļ...ja vien nav vecāks par 25 gadiem... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 26. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 tatad atliek tikai Latvijas variantsbet uz gazi jau vins tik daudz need ta ka es domaju ka normali Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 sausais, es tevi nesaprotu. Kāds mērķis iegādei? Ja nu vienīgi benzinu no Krievijas ievest! Noskrējienu skatījies? 500 tūkstoši+gāze, padoma pats. Nu ja vienigi tev ir lieki 2000 Ls un nezini kur tos izmantot ,tad uz priekšu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 26. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 (labots) neesot vinam 500k nobraukums esot sajaucis ar juras judzi un pareizinajis istais ir kkads 300uz csdd aizsutisu sms uzjautasu cik ir patiesibaman vajag dot sportistiem uz iri bet kkadu transportieri vai vito negribta ka izvele krita uz soun pasam ar patik amerikani Labots 26. oktobris, 2012, laboja sausais Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 bet tu skatijiesCSDD datus? Ir 4 mīnusi:Priekšējais tilts. Nedaudz palielināta brīvkustība sviru sailentblokos.Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.Nepietiekama stāvbremzes sviras gājiena rezerve, bet stāvbremzes spēks pietiekošsNenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)Cik saprotu ar šādiem parametriem normālā csdd kantorī tevi izraiditu, ja nu vienīgi viņam ir paziņas vai maģiskais 30Ls . Bet rēķinies ka pēc pus gada būz auzas! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 Izskati arī Igauņu piedāvājumu. Viņiem šie ir ārkārtīgi populāri un izplatīti. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 nevajag sūtīt sms , es redzu ka vinam ir 232850km ,tas bij 26.06.2012 , domāju ka tas ir judzes. Pārrēķini uz km ,tāpat nav diez ko labi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 26. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 (labots) es ceru ka man sanaks ar vinu nopelnit tik daudz lai nejustu uz savas adas remontuskorozija nav problema to pats visu sacinisustavbremze ar domaju ka nekas tadsbet tas tilts un ella gan man nepatik374736 km nobraukums sanak jo ar vinu degvielu veda nav mazbet te uz vietas vairak ari nav nekas tadsjo forda un dodge busi man vizuali nepatiksitas ir vienigais kas mani uzrunaigaunija skatijos nekas tads Labots 26. oktobris, 2012, laboja sausais Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 Uz cik pasažieriem vajag? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 es ceru ka man sanaks ar vinu nopelnit tik daudz lai nejustu uz savas adas remontuskorozija nav problema to pats visu sacinisustavbremze ar domaju ka nekas tadsbet tas tilts un ella gan man nepatik374736 km nobraukums sanak jo ar vinu degvielu veda nav mazbet te uz vietas vairak ari nav nekas tadsjo forda un dodge busi man vizuali nepatiksitas ir vienigais kas mani uzrunaigaunija skatijos nekas tadsPuis! Korozija ir viena no lielākājām problēmam visiem auto, ja nu vienīgi tu sataisi ar līmlentu un putām līdz TA un netaisies braukt ilgāk par 1 gadu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 26. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 man vajag uz 6 vai 7 cilvekiemman bija audi 100un katru gadu pec ziemas taisiju rusas vietasnav tik trakitik krasa jaieperk uzreiz ta vairak 1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 Bet kāpēc nemeklēt vienkāršāku variantu Chrysler Grand Voyager? Lētāks uzturēšnā, lielāka izvēle, un varēs vieglāk velāk pārdot! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 26. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 man draugam ir tas grand voyagerta jau vins ir labs bet vietas tur ir pamazun sitam chevroletam ta gulta aizmugure ir loti laba lietas kas ir vajadziga Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mario1 Rakstīts 26. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 Nu ja vajag tikai uz kādu gadu ,tad nem ,bet patēriņš tevi pārsteigs tik un tā. ja gribi uz ilgāku laiku.... tad rēķinies ar izdevumiem!Es tikai nevaru saprast, kāpēc japerk tik vecs auto ar problēmām .no kura pec tam nevarēsi tikt vaļa ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sausais Rakstīts 26. oktobris, 2012 Autors Dalīties Rakstīts 26. oktobris, 2012 visticamaka ka benzinu izmantosu tikai iedarbinasanai un brauksu tikai uz gazijo man taga ir chrysler cirrus 2.5 un videjais varetu but 11ta ka plus minuss sanak gandriz tas pats kas tam busam ar gazi esmu pieradis pie paterinavisticamak ja vinu nopirksu ta jau taa ari paliks pie manis un beigas uz dalamun ceresu ka tehniski viss kalposka motors vai karba neparsteigs maniperku tapec ka cena patik jo man nav garantija ka tiesam 100% tie sportisti man vinu ta loti iresja pirksu kko dargaku ka express vai jaunaku dodgu tad varu iebraukt lielos minusosun tapec izvele krita uz sito Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 29. oktobris, 2012 Dalīties Rakstīts 29. oktobris, 2012 nu priekš īres tā bīstami...gan vecums, gan apetīte....īres topā ir VW un mercedesi.. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TKO Rakstīts 30. janvāris, 2013 Dalīties Rakstīts 30. janvāris, 2013 Patiks:- braukt ar šo, jo ērtāks dīvāns var būt tikai no marshmellow`iem Nepatiks:- pildīties, jo apetīte liela;- šķirties no tā, jo liksies, ka šķiries no tuva cilvēka :S 2 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.