Jump to content

Chevrolet Blazer S 10 automātiskā kārbas remonts?

McJanis
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Help!!! Nu ir ziepes man sanakušas.... Palienot zem auto, secinaju, ka suucas eļļa no a/karbas. Droshi vien kaads saļņiks laiž garām. Piezvanot savam meistaram, kurš gan vairs nestrādā Atlasā, bet gan Grossā, dabūju zināt, ka šāda defekta novēršanai vajagot vismaz 100.- Ls!!! Salīdzinot iepriekšējās remontizmaksas manam pepelacam, liekas šaušalīgi liels cipars.... Varbūt kāds var ieteikt, kur ar šo probzu varētu griezties, lai pa kupri neiezveļ ar taadu summu? Jeb arī, šī ir adekvāta cena saļņika nomainīšanai? Būšu pateicīgs par jebkura veida informāciju!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies, TKO! Mēģināšu sazvanīt to meistaru.

Loms: tad jau sanāk, ka cena tomēr adekvāta! Varbūt vari ieteikt, ko būtu vēlams pie reizes pārbaudīt/izdarīt, ja jau kārba būs norauta? Vai ir jēga vēl kaut ko mainīt, vai arī gaidīt kamēr nobeidzās dabīgā ceļā? Cik noprotu, tad tur ir ne viens vienīgais saļņiks, varbūt pie viena jāmaina visi?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

tev 4L60E kārba (taisnstūrainais padons, ja nemaldos) ja viņa slēdzas bez sitieniem, negļukoja, tad, lai nomaina tos blīvslēgus un miers...

te var apskatīties, kas lācītim vēderā...:

http://foto.inbox.lv/gnoms777/S10/4l60e.jpg

P.S. ar tavu auto var braukt par ļoti s****iem ceļiem, var vilkt citus auto un treiļus, bet nekad necenties kādu vilkt ārā no kaut kurienes... to kladzina visās saitēs...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu ta tas ir - karbas nonnemssana ir ir saakot no 30 un uzliksana arii tapatas . nu un + sallnniks . Nu tad ta cena iznak aptuveni + - 100.

Ta dura jau ir baigi smagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies, un sapratu. Sazvaniiju TKO ieteikto puisi, laikam tur buus leetaak, nekaa Atlasaa...:((( Baigi jau man nepatiik mainiit remontvietas. Bet ja rublis spiezh, tad jaasaak santiimpi**ju teelot! :) Atlasaa aptuveni uz 160.-Ls sanaaca....

Varētu jau es Tev vinu nomainiit - vieniigasi pasvaki man ar tiem laikiem tagad ir!!!!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tev , Gati, sanaaktu zem tiem 160.- Ls palīst? Man jau nav steidzami.... Es jaunnedeelj aarpus LV, un peectam saakshu tik funktieri reaali biidiit par to remontu. Pagaidaam tikai suucaas, bet protams, ka var jebkuraa briidii paraut vaļā... Man jau arii it kaa nav liikas rokas, tikai nav vietas kur to vareetu izdariit.:(((

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu ta tas ir - karbas nonnemssana ir ir saakot no 30 un uzliksana arii tapatas . nu un + sallnniks . Nu tad ta cena iznak aptuveni + - 100.

Ta dura jau ir baigi smagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

no 30.- noņemšana AR uzlikšanu...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Help!!! Nu ir ziepes man sanakušas.... Palienot zem auto, secinaju, ka suucas eļļa no a/karbas. Droshi vien kaads saļņiks laiž garām. Piezvanot savam meistaram, kurš gan vairs nestrādā Atlasā, bet gan Grossā, dabūju zināt, ka šāda defekta novēršanai vajagot vismaz 100.- Ls!!! Salīdzinot iepriekšējās remontizmaksas manam pepelacam, liekas šaušalīgi liels cipars.... Varbūt kāds var ieteikt, kur ar šo probzu varētu griezties, lai pa kupri neiezveļ ar taadu summu? Jeb arī, šī ir adekvāta cena saļņika nomainīšanai? Būšu pateicīgs par jebkura veida informāciju!!!

paprovee "Alkor", Šmerļa 3, 7801145, tur mainiiju a/k ellju.

Vispaar palika iespaids ka par amerikaanjiem zinaataaji un dariitaaji lieli, elektrikjis arii labs

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

esmu dzirdeejis par to kantori, bet neesmu tur iegriezies-vajadzeetu pachekot un varbuut kaut ko var sarunaat kluba labaa, ja tieshaam tur viss ok

es tur biju, jo man to kantori ieteica no viena limuziinu servisa (shie tur saveejos amerikaanjus uzturot), runaa gan visi kaiminjvalsts valodaa, bet par kvalitaati, zinaashanaam utt man iespaids palika tieshaam labs. Detaljas arii suutot utt.

Domaaju ka kluba biedriem tur vareetu dabuut kaadu labumu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

esmu dzirdeejis par to kantori, bet neesmu tur iegriezies-vajadzeetu pachekot un varbuut kaut ko var sarunaat kluba labaa, ja tieshaam tur viss ok

es tur biju, jo man to kantori ieteica no viena limuziinu servisa (shie tur saveejos amerikaanjus uzturot), runaa gan visi kaiminjvalsts valodaa, bet par kvalitaati, zinaashanaam utt man iespaids palika tieshaam labs. Detaljas arii suutot utt.

Paldies!!! Sazvaniiju. Runaaju latviski. :) Cenas super! Palienu zem 100.- ar visu darbu un detaljaam/eļļām!!! Par labumiem painteresēšos... Par kvalitaati zinjoshu....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Paldies!!! Sazvaniiju. Runaaju latviski. :) Cenas super! Palienu zem 100.- ar visu darbu un detaljaam/eļļām!!! Par labumiem painteresēšos... Par kvalitaati zinjoshu....

prieks dzirdeet

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 4 mēnešiem...

Eh, McJaani.Sasoliiji, bet nenozinjoji. Tautai tachu interesanti!:D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu vienkaarshi vechiem speeka daudz...taa tik liekas, ka krustinju skruuves shausmiigi jaapievelk, lai neatskruuveejas..iisteniibaa maz tur vajag. Ar parasto mazo atsleedzinju es savam Zirgam biju paarvilcis un nolauzis 2 gab...un saprotu Tevi. Tur vajag maigi..kaa ar sievieti:))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...