Masers Pievienots 20. jūlijs, 2005 Dalīties Pievienots 20. jūlijs, 2005 UZduros iauto uz sada raksta: http://www.iauto.lv/art/9009/35varbut vel kadam ir intrese. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 ideja laba - tikai skatieties ka jusu ieguldijums tiek pienaaciigi noveerteets!ieprieksheejaa pieredze raada to ka ne viss soliitais iekriit makaa Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Masers Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Tad jau redzes kur tas notiks un cik bus gatavi ziedot par to. Iauto lasiju ka Rhino jau esot it ka runajis un tomer neesot ipasi vilinoss piedavajums. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Pats ar Vilks studio neesu runaajis! Bet protams ka infa ir par sho pasaakumu, cena mashinai uz diennakti ir visiem viena - pilniigi vienalga vai taas ir kaazas vai beeres vai Kirkorova klips vai Praata Veetras klips!Tikai nelaime ir tada ka pasaakums ilgst 4 dienas ( vel nav skaidrs kur! ) tatad ja piekritam kautkaadai summai ir jadomaa vai shii summa nosegs degvielu, amortizaaciju, eshanu, guleshanu, un to naudu ko pa shiim chetraam dienaam jus buutu vareejushi nopelniit dirnot savaas garazhaas vai birojos! Protams Reklamas agjentuuras nekadi nav speejigas saprast ka Amerikāņu auto klubs uz shii pasaakuma reekina netaisaas ne kapeiku nopelniit! Takaa luzu izveertejiet pashi - un nesakiet ka nebriidinaaju! Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Motorolers Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 KO viņi piedāvā par piedalīšanos??? Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Piezvani:Sīkākai informācijai - 9743191 Inese, "Vilks studio"un uzzinaasi Pectam pastaasti ko saka Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 ....piena upes ķīseļa krastos.....pa faxsu....)))))))))) Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 nu kads piezvaniis un pastaastiis ko shie sola? Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Piezvaniiju....))))))) Dins esot par visu lietas kursaa.... Gan jau , tad jau, vish arii izstaastiis kas ko un kaa.... Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 tu ko teici ka no uscariem zvaniji ??????????? Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Nee, es teicu, ka man IR uscars.... Un tad shie jautaaja, vai nav sakara ar klubu, uz ko es godiigi atbildeeju, ka esmu par taadu dzirdeejis, uz ko es dabuuju atbildi, ka ar Dinu un veel paaris biedriem jau ir runaajushi par sho.... Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Liidz jautaajumam, cik belashus pieshkjirs par atbraukshanu, es netiku....:DDDDD Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Domaaju ka vinji ir dusmiigi uz mums - nu uz mani jau nu tochna Bet, es veelejos kluba biedrus un citus USCARU ipashniekus laicigi pabriidinaat par to kaa straadaa reklaamas agjentuuras! Ceru ka nonaaksim lidz kautkaadam kopsauceejam un skaidriibai. Protams man buutu liels prieks redzeet vai visus kluba autinjus jaunaa muzikas klipaa, bet man negribas dzirdeet karteejaas storijas ka samaksa knapi atsver degvielas cenu un par paarejo kautriigs paldies Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Rhino! Tu esi malacis, ka briidini, jo man piemeeram ar to nav bijis nekaada sakara, un Tavs info tieshaam ir objektiivs un par lietu. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 PALDIES Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Motorolers Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Tikko aprunājos ar to sievieti, šī teica, ka šoferis nav vajadzīgs, vajadzīgs ir tikai auto, jo pašam sēdēt klāt nav jēgas, būšot baigi jānīkst...dodot garantiju, ka ar mašīnu viss būšot ok., tik nezinu, kā viņi to nodrošinās, jo atslēgas tač arī jādod līdzi, līdz ar to Casko nestrādā, apsargās viņas tai laikā, kad nefilmēs. Segšot degvielas izdevumus un varot vienoties par samaksu, cik saprotu, tā ir neliela, skatoties, kāda mašīna...Laikam par balvu ir jāuzskata tas, ka viņa būs redzama tai klipā...Es savējo toč nedošu:DJa būtu lieka mašīna, tad varbūt padomātu... Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Paldies Motorollerim par spiegoshanu! Pirms 20 gadiem bija savaadaak visi bija prieciigi savas mashiinas iedot lai filmaa tiktu - turklaat labi samaksaaja Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 20. jūlijs, 2005 Ar Vilks studiju esiet uzmanīgi! Lai gan domāju,ka tā ir ar visām aģentūrām! Viņi negrib maxāt! Un mašīnu savu es nekad neatstātu nevienam,jo katrai mašīnai ir savas nianses kas un kā jādara! Saka,lai nav jānīkst, tas tāpēc,lai nebūtu iemesla normāli samaxāt! Sak, kas ta tur bija, mašīna pastāvēja laukumā un viss! Moš ar viņu vizinājās klipam turp un atpakaļ! Zinu kā ir,kad jāfilmē vairākas reizes viens un tas pats! Žēl noskatīties,kā mašīna jādricilē vienā un tajā pašā vietā dēļ aktieriem,kas nepaskatās kamerā laikā vai aizbrauc garām kamerai par ātru vai lēnu! Tiesa lielu lomu spēlē režisors! Kā zināms režisori ir ļoti cimperlīgi! Vēlu veixmi tam,kas paraxtīsies! Galvenais turaties pie cenas! Ja negrib,lai meklē tālāk! :D:D Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Kaapeec vajadziigas mashiinas bez vadiitaajiem? No neoficiaaliem avotiem tika dariits zinaams, ka klipaa filmees amerikaanju auto kapseetu..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
GEORGE Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Čau UScaristi!Man ir piedāvājums, lai mūs uzpriekšu nevarētu čakarēt pavienam visādas slīpās kompānijas kārtot tādus jautājumus tikai caur klubu, (mēs tačššš esam kluba biedri tātad arī kluba PATRIOTI!!!!) Tie kas sagādā šadus pasūtījumus vai citus iespējamos peļņas avotus tiek atbrīvoti no biedrunaudām un tiks summināti ari kā citādi gada beigu tusiņā (parto padomās mūsu kluba vecaju saietā) Tā mēs uzliktu savu preisu, bet ne viņi mums stāstītu cik sūdīgi viņi dzīvo un kā viņus moka sirdsapziņa kad jāmaksā kādam. Labums būs klubam un uscara īpašniekam, jo klubs ir juridiska iestāde kuru nevar tik viegli čakarēt ka privāt personu. Piemērs: pajautājiet jebkuram ASV dzīvojošam vai viņš ir lepns ka dzīvo šajā valstī? Atbidi Jūs visi jau zinat tāpēc nerakstīšu. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Masers Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Atstat auto es ari negribu, ka neka tad jau jarada visiem ka vinu piedarbinat un ko es darisu ar vinu atbildibu ja kads man izbliezis lukturi. Varesu pec tam paris menesus gaidit kamer atnaks jauns. Isak sakot cik saprotu tas summas tiesam ir niecigas un ja parekina cetru dienu algu tad jau laikam vini tiesam to nevares atlauties. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Situācija jau tāda arī ir! - Parasti man vai V8 zvana no visādām vietām un prasa vai var dabūt to un šito. Biežāk kāzām, retāk kādai reklāmai. Un tā kā mēs esam klubs shitādos gadijumos mēs jau uzņemamies šefību par kluba biedriem kas tiek angažēti un turam roku uz pulsa. Sākotnēja runa par PV klipu notika ar kluba prezidentu, tika piedāvāti autinji un nosauktas cenas, cik noprotu daži auto tika nofraktēti, bet ar naudām izskatas ka ir problēmas! Tapēc jau R/A meklē citus variantus un publicē savu reklāmu IAUTO portālā cerot atrast individuālus uscaru īpashniekus kurus varētu pa sviestmaizi noīrēt! Tapēc arī citiem uscaru ipašniekiem kuri vel nav klubā tika paskaidrota situācija, ka mēs kā klubs neiebilstam pret filmēšanos visādos klipos bet, vēlamies adekvātu samaksu par patērēto laiku un iegūldītajiem līdzekljiem.Uz ko anonīmais viesis atklāja savas kārtis, citāts no IAUTO:"173216. viesis 20.07.2005 12:00Jā, protams, laiki mainās. Kādreiz amerikāņu šrotu īpašnieki darīja visu, lai tikai varētu pazīmēties - kaut par velti. Stiepa vrakus uz izstādēm, autošoviem utt. Tagad - prasa piķi. Bargu piķi. Da iemarinējiet savas benzīna kapsētas, gan jau bez jums atradīsies normāli automobiļi ar saimniekiem, kam nav sakāpis galvā."un turpināja ar vel banālākiem uzbraucieniem, citāts ni IAUTO "173268. viesis 20.07.2005 13:46Cik juus muuziku esat nokachaajushi bez maksas i-netaa? Tikai nesakiet, ka to neesat dariijushi! Par muuziku maksaat negribat, bet te uzreiz jautaajumi par to, cik maksaas... "Pēc šiem un citiem izteicieniem var saprast to ka R/A ir pamatīgi nokļūdijusies ar tāmes sastādīšanu, neapzinoties tirgus cenas un mēģina meklēt muļķus kā arī apelēt pie iespējas nonākt videoklipā Turpmākā situācija ir vienkārša - ja nu kādam gribās ievērtēt statista likteni tad lai viņš to dara. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Pasmaidu par to anonīmo textotāju! Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Dainic Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Situācija jau tāda arī ir! - Parasti man vai V8 zvana no visādām vietām un prasa vai var dabūt to un šito. Biežāk kāzām, retāk kādai reklāmai. Un tā kā mēs esam klubs shitādos gadijumos mēs jau uzņemamies šefību par kluba biedriem kas tiek angažēti un turam roku uz pulsa. Sākotnēja runa par PV klipu notika ar kluba prezidentu, tika piedāvāti autinji un nosauktas cenas, cik noprotu daži auto tika nofraktēti, bet ar naudām izskatas ka ir problēmas! Tapēc jau R/A meklē citus variantus un publicē savu reklāmu IAUTO portālā cerot atrast individuālus uscaru īpashniekus kurus varētu pa sviestmaizi noīrēt! Tapēc arī citiem uscaru ipašniekiem kuri vel nav klubā tika paskaidrota situācija, ka mēs kā klubs neiebilstam pret filmēšanos visādos klipos bet, vēlamies adekvātu samaksu par patērēto laiku un iegūldītajiem līdzekljiem.Uz ko anonīmais viesis atklāja savas kārtis, citāts no IAUTO:"173216. viesis 20.07.2005 12:00Jā, protams, laiki mainās. Kādreiz amerikāņu šrotu īpašnieki darīja visu, lai tikai varētu pazīmēties - kaut par velti. Stiepa vrakus uz izstādēm, autošoviem utt. Tagad - prasa piķi. Bargu piķi. Da iemarinējiet savas benzīna kapsētas, gan jau bez jums atradīsies normāli automobiļi ar saimniekiem, kam nav sakāpis galvā."un turpināja ar vel banālākiem uzbraucieniem, citāts ni IAUTO "173268. viesis 20.07.2005 13:46Cik juus muuziku esat nokachaajushi bez maksas i-netaa? Tikai nesakiet, ka to neesat dariijushi! Par muuziku maksaat negribat, bet te uzreiz jautaajumi par to, cik maksaas... "Pēc šiem un citiem izteicieniem var saprast to ka R/A ir pamatīgi nokļūdijusies ar tāmes sastādīšanu, neapzinoties tirgus cenas un mēģina meklēt muļķus kā arī apelēt pie iespējas nonākt videoklipā Turpmākā situācija ir vienkārša - ja nu kādam gribās ievērtēt statista likteni tad lai viņš to dara. Par cik man ir nācies piedalīties 4 klipu filmēšanā (un filmēties ) tad no pieredzes varu teikt ka par sīknaudu es to nedarīšu un savu UScaru nečakarēšu un par statistu pat bomzis bez krutkas neies..............! Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
GEORGE Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Dalīties Rakstīts 21. jūlijs, 2005 Prieks lasīt par mūsu vienprātību, bet tie anonīmie smadzeņu čakarētāji ir izgāzušies, viņu tekstā jūtams apakšteksts(bļin cik žēl ka neizdevās piečakarēt tāds piķis garām) Viņiem nav ar ko to klipu klipot!!!! Bet par tām benzīna kapsētām viņi vēl maksās un kāāāā vēl maksās! Domājiet ko runājiet eiroskārdnieki. Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas