Jump to content

Jeep krustinji

TKO
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Njeemos remonteejot rokasbremzi, atklaaju, ka aizmugureejam "kardannajam valam" aizmugureejaa "krestovina" ir beigta, tachu nonjemt no taa kardaana nejeedzu.

Help.

P.S. A cik shaads krustinjsh maksaatu(ja kaads zin)?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Īsts US krustiņš ASV maksā $10 un uz to tiešām nav vērts taupīt. Ja nu galīgi sabrūk, tad es varu piešķirt krustiņu no sava vecā kardāna. Liku jaunu priekšējo kardānu un tam jau līdzi nāca jauni krustiņi. Vecajam krustus tikai pagājušajā gadā mainīju. Cik zinu, tad Jeep kardāna krustiņu izmēri wrangleram un radniecīgiem auto nav mainījušies vismaz kopš 1960 gada.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

tur ir vai nu aareej, vai ieksheejie sprosti!

Jaa, ārējos sprostus nonjeemu, bet kaa jaukt taalaak. Zem sprostiem atradaas labs ruusas slaanis un es to krustinju kopaa ar kardaanu pa nakti petrolejaa, lai noeed:D. Kaa jauc taalaak, lai krustu nonjem no kardaana?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vēl šomēnes dažādas Jeep daļas sāks savu ceļu no US uz LV, droši vien, ka var iemest arī krustiņu - 1,2,3... Citiem auto nekas netiek piedāvāts

Krustinjus vairs nevajag. Cik ilgi naak taas detaljas?

Vajag:

1.Stabilizatora atsaites bukses http://jeep.auto.ru/Cherokee/chassis/fr ... er_bar.gif (bildee ar uzraxtu STOIKA) ja leeti, tad abas puses.vajag labo.

2. Veejstiklu.87.gads.

Un cenas, cenas cenas!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

TKO - vai tad Imantam veikalaa taadas atsaites nebija?

Vai arii es ne tur skatiijos...

Alv.

Bija, tachu es skatiijos kaadu meenesi atpakalj piektdienaa un shis teica, ka liidz sestdienai, ja nepanjemshu - buus prom...es taa arii nepanjeemu, bet tagad vajag:((. Buus jau jaazvana, bet man kaa jau bezbiksim - baudas ta zheel:D... Ai, nu taas atsaites buutu siikums...man tas veejstikls svariigaaks tagad:D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Detaļas no US pa gaisu nonāk nedēļas laikā.

Atsaites mēdz būt dažādas, atkarībā no tā, ko ar to Jeep dara. Standarta atsaite iztur standarta braukšanu, nestandartam vajag ko niknāku. Man bija labas atsaites, kas nāca kopā ar Rancho liftkit, bet pat tās neizturēja nežēlīgu ekspluatāciju. Tika tjūnētas tepat LV un tagad cerams kādu brīdi ies. Pakonsultējies pie večiem, kas nestandarta džipus remontē, varbūt no tavas vecās atsaites var ko labu vēl uztaisīt.

Stiklu no US sūtīt nav vērts, izņemot gadījumu, ja ņem speciālo, ar akmeņiem nesasitamo vējstiklu. Tāds tiek piedāvāts Speed Glas Windshield par $300. Vienīgi, ja ugunsdzēsēji pēc crash gribēs kādu caur priekšējo stiklu izvilkt - tas nebūs tik viegli izdarāms :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...