Jump to content

Jeep aizdedze!!!..

TKO
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Tēks...PROBĻEMA:

nelec Zirgs!

Vadi, kas iet uz spoli nes strāvu, a no pašas spoles uz sadalītāju nekādas strāvas NAV!***********tj

Ar testeri elektriķis(kāds nu bija klāt) spoli izbakstīja, teica, ka īssavienojuma nav.

Akumulators bija uzlādēts, grieza teicami, bet strāvu no spoles ārā dabūt tā arī neizdevās.

Kādas idejas?

cip help...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Holla devējs atrodas sadalītājā. Vienkāršākais veids kā pārbaudīt:

centrālo svečvadu uz masu, pie sadalītāja štekeri nost un signāla vadu (parasti vidējais) īslacīgi uz masu, ja ir dzirksts, tad bojāts Holla devējs.

Protams vispirms noņem sadalītāja vāciņu un paskaties vai startējot vispār viņš griežas.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

domaaju, ka HOLA datchiks ir ok, jo nesen viss straadaaja. tieshi no induktiivaas spoles nenaak straava - ja es pameegjinaashu piesleegt parasto induktiivo spoli (da jebkuru), diez buus ok?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

domaaju, ka HOLA datchiks ir ok, jo nesen viss straadaaja. tieshi no induktiivaas spoles nenaak straava - ja es pameegjinaashu piesleegt parasto induktiivo spoli (da jebkuru), diez buus ok?

Tikai neaizmirsti to ka Tev ir japieliek bezkontaktu indukkene - kontaktniece neder!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Tikai neaizmirsti to ka Tev ir japieliek bezkontaktu indukkene - kontaktniece neder!

Taa...kaa atshkjirt bezkontaktu indukjeni no kontaktu?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ehh..buus jau vien jaapaeksperimentee...bezkontaktu spoli atrast ir pagruuti, bet kontaktu - varot spraagt(pastaastiija 1 servisa vecis iz pieredzes). Hvz..jaameklee spolju ducis un ...:D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ehh..buus jau vien jaapaeksperimentee...bezkontaktu spoli atrast ir pagruuti, bet kontaktu - varot spraagt(pastaastiija 1 servisa vecis iz pieredzes). Hvz..jaameklee spolju ducis un ...:D

Nu jau gan - kur tad ir gruuti atrast bezkontakta spoli?????!!!!!!!!!!!!!

Ja pareizi atcerot tad firmas autiniem kontaktu aizdedzes tika uzstadiitas 80 gadu sakumaa , krievu autinniem nevaru iisti pateikt , jo tiem jau bija visadi varianti - vienlaiciigi razoja gan ar kontaktu aizdedzem gan elektroniskaas!

P.s- taka aizskrien lidz srotam un pannem jebkuru spoli no audi, vai forda, vai opel- un probee kas sanak!!!

:))))))))))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu nav gan...

Biju shoriit Elkshnjos, tur to bezkontaktu ir pilni plaukti!

Laimiigaa kaartaa atradu pat iisto spoli, kaadu man vajag. Parastaa bezkontaktniece nederees, jo tai neesot komutatora. Nopirku savu spoli pa 5 ls:), shii izraadaas identiska Renault autinjiem (visi numuri sakriit).

Atliek tikai skruuveet kopaa un ruucinaat maajup!:)

Povezlo zhe svinje!:D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Blinj..ne vella, nochakareejos 2h un nekaa. Izpiipeejaam, ka komutators nestraadaa, kas dod tos impulsus...a shie naak no hvz kurienes, iespeejams no kontroles modulja jeb kompa(ja taads vispaar ir), tas ljoti pat ir iespeejams, jo autinjsh staaveejis visu ziemu un pavasari...mitrums ar bijis un siltums klaat...

Varbuut kas zin, ku lai meklee to komutatoru vai vnk atkal aizbizot uz shrotu taadam pakalj..teiksim panjemt no kaada Audi klana?

Nu nez...auto elektriiba ar mani nedraudzeejas, maaku salikt vadus uz iiso, nonjemt/uzlikt akjim klemmes, un tamliidziigus atbildiigus darbus...bet salabot savam Zirgam AIZDEDZI...(!)...ka mani buutu vells raavis - nevaru!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu es veel nepadoshos tik aatri..vnk dusma uznaaca. Neturu krunku:D

Shoriit raushu aaraa to ECM. Bet, protams, piezvaniishu tam super elektriskajam cilveekam:). Paldies par atbalstu!

P.S. Kad tikshu galā, visu smalki apstaastiishu!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Viss, probleema atrisinaata.

Izraadiijaas, ka vadu magjistraalju kontakti ir hermetizeeti ar kaut kaadu pikji, kas saulē un dzinēja siltuma deelj ir izkusis, taadeejaadi kontakti ir/nav..ir/nav.

Naacaas tiiriit aaraa ar smalku skruuvjgriezi un mazgaat ar petroleju.

Izteereetas kaadas 3-4 dienas, 10l petrolejas, 2kg lupatu un daudz nervu shuuninju:).

Toties lec ZIRGS...LEC!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Bet vai tas ir normaali, ka tajos lielajos kontaktos kaut kaads vell vinj zin pikjis iekshaa? Vai vnk ieprieksheejais saimnieks ir paruupeejies tos pasargaat no mitruma:D

Tas ir normali - viniem jau tas nak no ruupniicas!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...