galvotajs Pievienots 29. novembris, 2010 Dalīties Pievienots 29. novembris, 2010 sveiki!iepatikaas loti man stratusins,iegaadaajos tacu diezgan beediigaa staavoklii taapeec prassiisu jums paliidzeet,jebkaads info buus noderiigs,jo pagaidaam ar so auto esmu uz" JUUS"1.pieskaroties gaazes pedaalim ,motora apgriezieni uzlec lidz 2000 apgr,min un leeni leeni nokriitas atpakal liidz normaalai tuksgaitai,tas pats notiek arii braucot,paarsleedzot atrumus vai iznemot neitraalajaa ??????2.tuksgaitaa darbinot auto, pagriezot stuuri pa labi vai kreisi arii leekaa apgriezieni no 900 uz 1.200 apg/min ??????3.iesleedzot pakaleejaa stikla apsildi motorins gandriiz noslaapst apgriezieni 450-500apg/min peec tam atkal darbojas normaali. ??????4.motors uzsilis liidz darba temperatuurai,bet salonaa auksts,siltums iepluust salonaa tikai tad,kad pagaazee?????5.orginaalais radio,????nosedies bija akuciitis,atradu servisa graamatinaa kodu,bet to nenem pretii,vai arii nemaaku to ievadiit, varbuut kaads knifs veel jaadara,tiesaam nezinu,pie kaa veersties ar taadu probleemu.6.normaali paarvietojoties viss ok,tikliidz gribas assak SLIID sajuugs,vins tur reguleejas,vai jaamaina ????saprotu ka bez servisa te neiztikt,tacu buusu pateiciigs par info ar ko man jaareekinaaas.paldies jau iepriekss. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
galvotajs Rakstīts 29. novembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 29. novembris, 2010 auto,96.gads 2.0 manuaalis. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
PiepZz Rakstīts 30. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 30. novembris, 2010 atslēgu jāpagroza un kodi no paneļa jānolasa iesākumam Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
galvotajs Rakstīts 1. decembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 1. decembris, 2010 sveiks!!!vai vari aprakstiit siikaak so kodu nolasiisanu,kas un kaa??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
wala Rakstīts 6. decembris, 2010 Dalīties Rakstīts 6. decembris, 2010 ...2.tuksgaitaa darbinot auto, pagriezot stuuri pa labi vai kreisi arii leekaa apgriezieni no 900 uz 1.200 apg/min ??????Šis varētu būt ari pilnīgi normāli, jo stūres pastiprinātaja sūknis griežot stūri rada slodzi motoram, un lai auto nenoslāptu vadības bloks automātiski "piedod gāzi". Bet vienalga servisā var uzprasīt lai pārbauda, nu vai arī sabazarēt tikšanos ar kādu citu Stratusa saimnieku un pastīties kā viņējais uzvedas. ...4.motors uzsilis liidz darba temperatuurai,bet salonaa auksts,siltums iepluust salonaa tikai tad,kad pagaazee?????...Šī problēma man ļoti atgādina manējo uz koyota, kad dzeses šķidrums bija par mazu. Kad uzgāzē tad pat var dzirdēt kā "tosols" žļurkājas pa mazo loku, un protams kas praktiski nesilda salonu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
wala Rakstīts 6. decembris, 2010 Dalīties Rakstīts 6. decembris, 2010 Par sajūgu, tā kā tas ir 96 gada auto es teiktu ka ļoti ticams ka sajūgs ir izdilis un jāmaina. Regulēties gan zināmās robežās tas pasākums regulējas vairumam auto, bet nedomāju ka tas šoreiz līdzēs. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
galvotajs Rakstīts 7. decembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 7. decembris, 2010 sveiki,salasijos tepat forumaa par to,ka melo degvielas dačiks,un kas jaadara.lieta man ir skaidra,bet pasakiet luudzu kur mekleet degvielas suukni,no apaksas es vinu neredzu,bet salonaa vinu atrast nevaru???paldies jau ieprieks?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
galvotajs Rakstīts 7. decembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 7. decembris, 2010 ...2.tuksgaitaa darbinot auto, pagriezot stuuri pa labi vai kreisi arii leekaa apgriezieni no 900 uz 1.200 apg/min ??????Šis varētu būt ari pilnīgi normāli, jo stūres pastiprinātaja sūknis griežot stūri rada slodzi motoram, un lai auto nenoslāptu vadības bloks automātiski "piedod gāzi". Bet vienalga servisā var uzprasīt lai pārbauda, nu vai arī sabazarēt tikšanos ar kādu citu Stratusa saimnieku un pastīties kā viņējais uzvedas. ...4.motors uzsilis liidz darba temperatuurai,bet salonaa auksts,siltums iepluust salonaa tikai tad,kad pagaazee?????...Šī problēma man ļoti atgādina manējo uz koyota, kad dzeses šķidrums bija par mazu. Kad uzgāzē tad pat var dzirdēt kā "tosols" žļurkājas pa mazo loku, un protams kas praktiski nesilda salonu.tosola liimenis MAX liimenii ;( Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kekss Rakstīts 8. decembris, 2010 Dalīties Rakstīts 8. decembris, 2010 sveiks!!!vai vari aprakstiit siikaak so kodu nolasiisanu,kas un kaa???aizdedzes atslēgu trīs (laikam) reizes pagrozi- ieslēgt, izslēgt aizdedzi, tad odometra lodziņā parādīsies riņķojošas svītriņas un pēc tam viens pēc otra kodi visām nelaimēm, ko mašīnas kompis būs atradis.. beigās done un, ja nepaspēji visus piefiksēt sāc no jauna kodi atšifrēti tavējam varetu būt atrodami (ja nemaldos, bet te kaut kur tā adrese diskusijās cirkulēja) oskin.ru manuāļos... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 8. decembris, 2010 Dalīties Rakstīts 8. decembris, 2010 viewtopic.php?f=13&t=969 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
wala Rakstīts 8. decembris, 2010 Dalīties Rakstīts 8. decembris, 2010 sveiki,salasijos tepat forumaa par to,ka melo degvielas dačiks,un kas jaadara.lieta man ir skaidra,bet pasakiet luudzu kur mekleet degvielas suukni,no apaksas es vinu neredzu,bet salonaa vinu atrast nevaru???paldies jau ieprieks??Nezinu tieši kur Stratusam atrodas bāka, bet lielākajai daļai zem aizmugures benķa. Un vienmēr tas sūknis skrūvējas bākā iekšā no augšpuses, jo tā vienkārši ir drošākā vieta kur tam atrasties !!! Un piekļūt arī tad tiem kam bāka zem pakaļbeņķa var noņemot pakaļas benķi - tam ir speciāls caurums salona "grīdā". Protams dzīve vienmēr ir vieglāka ja remonta manuāļis pie rokas, tad nav jāmin - tad uzreiz visu apskaties un tad ķeries klāt. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
galvotajs Rakstīts 8. decembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 8. decembris, 2010 sveiks!!!vai vari aprakstiit siikaak so kodu nolasiisanu,kas un kaa???aizdedzes atslēgu trīs (laikam) reizes pagrozi- ieslēgt, izslēgt aizdedzi, tad odometra lodziņā parādīsies riņķojošas svītriņas un pēc tam viens pēc otra kodi visām nelaimēm, ko mašīnas kompis būs atradis.. beigās done un, ja nepaspēji visus piefiksēt sāc no jauna kodi atšifrēti tavējam varetu būt atrodami (ja nemaldos, bet te kaut kur tā adrese diskusijās cirkulēja) oskin.ru manuāļos... sveiks!atradu netaa pat video,kaa viss jaadara tacu man neizdodas,nekas neparaadas.vieniigais kas straadaa taa ir instrumenta panela paarbaude. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kekss Rakstīts 9. decembris, 2010 Dalīties Rakstīts 9. decembris, 2010 sveiki,salasijos tepat forumaa par to,ka melo degvielas dačiks,un kas jaadara.lieta man ir skaidra,bet pasakiet luudzu kur mekleet degvielas suukni,no apaksas es vinu neredzu,bet salonaa vinu atrast nevaru???paldies jau ieprieks??ja nekas nenotiek, tad skumji... vēl ir varianti, ka kodu izmet nevis uz kilomtru rādītāja, bet midžinoša lampiņa...par degvielas sūkņa atrašanos, arī par visu ko citu- atsevišķu mezglu uzbūvi, atrašanos u tml informāciju var atrast pa skaisto elcats.ru bilde, katras detaļas angliskais nosaukums un kodszem kraislera birkas tur apakšā ir arī visi dodži. Savulaik braucot uz apskati paņēmu līdzi izdrukātas hadenes, bremžu sistēmas un stūres iekārtas uzbūves bildes, un uz vietas tajās atzīmēju beigtās detaļas.. Pēc tam nebija galva jālauž, ko man steidzīgi jānopērk Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
galvotajs Rakstīts 9. decembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 9. decembris, 2010 kekss paldies par info,loti noderiiga adrese,tiesaam tur viss pa skaisto. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.