Jump to content

Pār ūdeni bagāžniekā.

Pepija
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Man te jau ieteica, ka varētu būt bojāts blīvējums lukturiem, bet varbūt ir kāds kam var piezvanīt, kurš ir ar to jau ņēmies, un vai vispār ir vērts pašam to darīt (vai nav pārāk sarežģīti) + tur pie tiem lukturiem ir tādas lūciņas ar gumijas bklīvīti varbūt caur tām tas ūdens iekļūst. Pieļauju, ka no tā mitruma (bagāžniekā) arī salonā ir mitrs.

P.s. nezinu vai esmu pareizajā sadaļā ar savu tēmu, tapēc tie kas to kontrolē var droši norādīt īsto vietu.

Aigars.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu es tur atradu vietu no kuras tek tas uudenis, bet kas attiecas uz tiem lukturiem, tad vinjiem vispār nav paredzēta blīvgumija (starp lukturi un korpusu).

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Uzliku to silikonu (parasto ko lieto celtniecībā), bet viņš no saules karstuma tāds pavisam mīksts (var teikt ka izkusis, ja neaiztiek tad turas) , moš bija kāds speciālais - mašīnām domātais jālieto???

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...