Pepija Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Man te jau ieteica, ka varētu būt bojāts blīvējums lukturiem, bet varbūt ir kāds kam var piezvanīt, kurš ir ar to jau ņēmies, un vai vispār ir vērts pašam to darīt (vai nav pārāk sarežģīti) + tur pie tiem lukturiem ir tādas lūciņas ar gumijas bklīvīti varbūt caur tām tas ūdens iekļūst. Pieļauju, ka no tā mitruma (bagāžniekā) arī salonā ir mitrs. P.s. nezinu vai esmu pareizajā sadaļā ar savu tēmu, tapēc tie kas to kontrolē var droši norādīt īsto vietu.Aigars. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V8 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 iznjemaas lukturi un bliivgumijaam uzspiezh santehnisko silikonu-rezultaats ideaals Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepija Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Paldies, pamēģināšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepija Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Nu es tur atradu vietu no kuras tek tas uudenis, bet kas attiecas uz tiem lukturiem, tad vinjiem vispār nav paredzēta blīvgumija (starp lukturi un korpusu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepija Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Uzliku to silikonu (parasto ko lieto celtniecībā), bet viņš no saules karstuma tāds pavisam mīksts (var teikt ka izkusis, ja neaiztiek tad turas) , moš bija kāds speciālais - mašīnām domātais jālieto??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V8 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 bija celtniecības veikalos tāds melns gumijas-silikona maisījums jau gatavā veidā sarullēts desā uz papīra pamatnes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts