miksm Pievienots 22. novembris, 2010 Dalīties Pievienots 22. novembris, 2010 man taada probleema, ka auksta masina ar gazi iet loti slikti. nav jaudas, medz noslapt, tukshgaitaa riistaas. siltai mashinai viss ok.a braukat man maaja-darbs=5km, kas nozime ka mashina ir sasilusi tad kad jau esu galamerkii. taa nu es nesaprotu, vai ir jeega mainit/remontet kautko tai gazes iekartaa un vai ir iespejams sasniegt gaidito. biju atradit daziem meistariem, viens teica ka laikam jasprice vairak gazes aukstuma ieksha un bus ok, BET man jau taa paterins ir par 30-40% lielaks ka benzinam. tad tur pazud visa ekonomijas jega gaazei.taa nu nesaprotu, vai ir verts ieguldit naudu tai gazes padarisana un vai ir iespejams panakt ka ar normalu paterinu mashina brauc uz gaazi pie zemas motora temperaturas.mashina ir 4.7L V8 grand cherokee, gazes iekarta ar kompi, kuru neviens meistars nemak parprogrammet. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MarisK Rakstīts 22. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 22. novembris, 2010 Pēc manas pieredzes ar 3.3 t&c gāze rada vairāk problēmas kā jēgu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
vladislavsu Rakstīts 22. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 22. novembris, 2010 Man ar bij tāds gāzes kompis, kurš neregulējas, aizmetu pa gaisu un uzliku jaunu kuru var regulēt un nav nekādu problēmu tagad. Parasti gāzinieki noregulē, ka gāzes inžektors ieslēdzas automātiski, kad dzinēja dzeses šķidruma temp. ir 30-40 grādu. Šādu ieguldījumu, kā kompja maiņu ir jāizvērtē, cik ilgi vēl plāno braukt ar vāģi, jo summa ir apm. puse no visas iekārtas cenas ! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
miksm Rakstīts 23. novembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 23. novembris, 2010 man gaaze pati sleedzas pie 40C iekshaa, bet, atkariba no garastavokla masina ristas tuksgaitaa lidz kadiem 80C. pec manas saprashanas tas tikpat labi var but vainigs *reduktors kursh sudigi uzsilst *sprauslas aizlipushas*nepareizs degmaisijums no kompja-un tad sanak visu mest ara un likt pa jaunu. tapec ari jautajums, vai gaze vispar medz stradat normali pie tiempasiem 40-60C ? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
vladislavsu Rakstīts 23. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 23. novembris, 2010 Nav jābūt nekādām problēmām ne pie 30 ne 60 ne 90, labāk aizbrauc pie sakarīga meistara un aprunājies kas un kā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Insekc Rakstīts 24. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2010 Inžektorgāzes iekārtām nevajadzētu tā uzvesties.Sprauslas diez vai vainīgas, jāiztīra reduktors, jāpārprogrammē kompis...DodgeGrandCaravan 3.8 ar BRC inžektoru un SubaruForester 2.5 ar Poļu iekārtu tādus brīnumus nerāda.Aizbrauc uz Raņķa dambi pie Uģa 29228075.InsekC Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
miksm Rakstīts 24. novembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2010 Esu bijis pie -Uģa-Heiriha-Vadimavisi pateica ka kompi viņi pārprogrammēt nevar (nav ar ko)Uģis pateica ka viss jamaina nah nostVadims pateica ka vismaz reduktors jaamainaHeinrihs pateica ka sprauslas+kompis jaamaina, reduktors jaatstajman pasham sak likties ka reduktora apsilde vnk sudigi straadaa Žēl ka nevar aizbraukt pie Jēzus vai vismaz zilā kalna Martas pakonsultētiesak, jaa aizmirsu piebilst, ka neviens no šiem "supermeistariem" tā arī nepiedāvāja iztīrīt filtrus un reduktoru, kaut es uzsvēru ka man nav zināms kad ir veikta apkope Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Insekc Rakstīts 24. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2010 Kas tad tā par iekārtu (kompis) un kur to lika?InsekC Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
vladislavsu Rakstīts 24. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2010 Esu bijis pie -Uģa-Heiriha-Vadimavisi pateica ka kompi viņi pārprogrammēt nevar (nav ar ko)Uģis pateica ka viss jamaina nah nostVadims pateica ka vismaz reduktors jaamainaHeinrihs pateica ka sprauslas+kompis jaamaina, reduktors jaatstajman pasham sak likties ka reduktora apsilde vnk sudigi straadaa Žēl ka nevar aizbraukt pie Jēzus vai vismaz zilā kalna Martas pakonsultētiesak, jaa aizmirsu piebilst, ka neviens no šiem "supermeistariem" tā arī nepiedāvāja iztīrīt filtrus un reduktoru, kaut es uzsvēru ka man nav zināms kad ir veikta apkopePilnīgai pieredzei aizbrauc arī pie šā : Jevgēnijs tel. 29638579 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MarisK Rakstīts 24. novembris, 2010 Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2010 Nu par Uģi man ir savs viedoklis... T&C gāzes iekārtu pārprogrammēja, bet tālāk neskatījās, lai arī gļuks izleca vēl no boxa neizbraucot. Tālāk neskatījās, jo ārā karsts, zvaigznes ne tā stāv un vēl hvz kas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
miksm Rakstīts 24. novembris, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 24. novembris, 2010 MarisK, attieksme izklausās ļoti līdzīga kā bij pret mani Insekc, iekarta likta deglava 60, bet tur es griezties nevelos, nemot vērā kā tā sistēma ir uzstādīta tos celtniekus pie sava auto es nelaidīšu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
mareens Rakstīts 4. janvāris, 2011 Dalīties Rakstīts 4. janvāris, 2011 Pirmais, ko izdari - Samaini sveces, svečvadus un sadales vāciņu ar rotoru. Pie reizes arī gaisa filtru!Gāze ir ļoti jūtīga pret šiem minētajiem. Ja kkas no tiem būs sūgīgāks, tad ar benzīnu nejutīs, bet gāze raustīsies, slāpsm nost, smirdēs pēc sapuvušām olām un +patēriņš. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
eipp Rakstīts 7. janvāris, 2011 Dalīties Rakstīts 7. janvāris, 2011 Tieši tāda pati problēma tika atrisināta, nomainot sveces un svečvadus, tikai arī uzsilis motors raustījās. Bija izbeidzies/pārdedzis viens vads - droši vien nobrauktie 25000 km... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
miksm Rakstīts 9. marts, 2011 Autors Dalīties Rakstīts 9. marts, 2011 ienacu atskaitities Pie heinriha uzliku jaunu kompi+reduktoru+sprauslas.Darbu izdarija zolidi. Tagad braukaju bēdu nezinādams. Nejūtu kad pārslēdzās uz gāzi un uz ko mašīna vispār darbojās. Nav kur piesieties Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
macho Rakstīts 10. marts, 2011 Dalīties Rakstīts 10. marts, 2011 ienacu atskaitities Pie heinriha uzliku jaunu kompi+reduktoru+sprauslas.Darbu izdarija zolidi. Tagad braukaju bēdu nezinādams. Nejūtu kad pārslēdzās uz gāzi un uz ko mašīna vispār darbojās. Nav kur piesieties Cik tev aiziet gāze uz 100km tagad?! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
miksm Rakstīts 17. marts, 2011 Autors Dalīties Rakstīts 17. marts, 2011 kompis rada pilseta 24(daudz braukaju ar aukstru motoru) arpus 14. cik ir patiesiba tagad meginu samerit Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.