Mar4ix Pievienots 22. augusts, 2010 Dalīties Pievienots 22. augusts, 2010 Sveiki, man jautājums sakarā ar priekšējām darba bremzēm. Man ar tēvu neliels strīds, kā priekšējās bremžu kluči atiet no bremžu diska ... es saku kad palaiž bremžu pedāli, priekšējo bremžu suporta cilindri atrauj bremžu klučus no cilindra par 1 mm., tēvs atkal apgalvo, ka ratam jābūt ļuftam , uz kādu 1 vai 2 mm., kad atlaiž bremžu pedāli, tas ļufts par 1 mm pastumj atpakaļ bremžu klučus. Kā tur īsti ir ??Vnk esu nopircis jaunus priekšējos diskus ar visiem supurtiem un bremžu klučiem, un tagad ka pabrauc, biki karst tie bremžu diski .. Kā arī servisā kad mainīja, meistari saka ka priekšējie gultņi tādi kā pasausi, un stipri aprūsējuši .. no mazas braukāšanas ar Jeep , nu tā tas ir, viņš pa gadu labi ja 2-3 tk. km. nobrauc. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kekss Rakstīts 31. augusts, 2010 Dalīties Rakstīts 31. augusts, 2010 Varbūt kādreiz gazikiem tā bija, bet tagad gan tā nav.. to ļoti labi ir novērot bez bremžu diska. piespiežot bremzes un atlaižot, virzulis panāk uz āru un pēc tam ču ču atpakaļ.. tas, ka pabraucot drusku silst, ir normāla parādība, jo ja pabrauc, tad arī pabremzē, bet bremzes faktiski ir berze starp kluci un disku, bet kur ir berze, tur ir jābūt temperatūrai. Ja ir uzlikti jauni kluči, tad, lai panāktu to pašu bremzēšanas efektu, kas jau ar piedilušiem klučiem būtu, spēks uz tiem ir nepieciešams lielāks un līdz ar to, arī temperatūra var būt nedaudz augstāka nekā parastos apstākļos. njā.. un 2 mm rata "ļufts" pie suporta, būs izaudzis līdz vienam centimetram pie protektora, bet ar tava izmēra ratiem varbūt pat 1,5 cm.rūsa gultņos- tas gan nav normāli.. arī grūti aptverami... nevajadzētu tur rūsai būt.. hmmm. protams, ja netiek braukāts pa jūru līdz durvīm... ja nav vēl beigti, tad jāizmazgā un jāiesmērē ar kādu molibdēnu saturošu smērvielu Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.