Jump to content

Instrumenti priekš Jeep

parko
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Nezinu kā ar Wrangleru, bet ar metrisko pilno rindu praktiski nesakrīt tikai divas atslēgas. Starp 9 un desmit, un starp 14 un 15. Ja ļoti interesē, tad man jāpaskatās čemodānā kā tur tās daļas precīzi saucas.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Es tagad arī īsti nesaprotu, jo man teica, ka daudziem esot atslēga ar izm. 11 priekš bremžu atgaisošanas, kas atšķirās no vecajiem krievu standartiem. Jo principā visur citur der metriskās atslēgas..

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

11 jau nav colla! Klasisks izmērs degvielā un citus, kur kuram katram nav jālien. Nu un torki, seškanši arī klasika. Tas tā par instrumentiem vispār.

A biji cerējis ar 10, 12, 14, 17, 19 izstaipītām krievu radziņatslēgām iztikt? ;) 12, 14 vispār tikai japāņiem un dīvainās vietās.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Komplekti labi, tas gan. Dažos gan tirkšķis jānomaina pret klasi augstākiem, bet ar to visu rezultāts labs. :)

Un meiseļi man īpaši viņiem patika. Ne pa mīkstu, ne pa sausu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...