parko Pievienots 14. jūlijs, 2010 Dalīties Pievienots 14. jūlijs, 2010 Sakiet lūdzu vai priekš Jeep Wrnagler varētu būt nepieciešami speciliāli instrumenti, t.i., tie kas collās nevis cm? Paldies! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
bumbieris Rakstīts 14. jūlijs, 2010 Dalīties Rakstīts 14. jūlijs, 2010 Nezinu kā ar Wrangleru, bet ar metrisko pilno rindu praktiski nesakrīt tikai divas atslēgas. Starp 9 un desmit, un starp 14 un 15. Ja ļoti interesē, tad man jāpaskatās čemodānā kā tur tās daļas precīzi saucas. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
parko Rakstīts 15. jūlijs, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 15. jūlijs, 2010 Es tagad arī īsti nesaprotu, jo man teica, ka daudziem esot atslēga ar izm. 11 priekš bremžu atgaisošanas, kas atšķirās no vecajiem krievu standartiem. Jo principā visur citur der metriskās atslēgas.. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
bumbieris Rakstīts 15. jūlijs, 2010 Dalīties Rakstīts 15. jūlijs, 2010 11 jau nav colla! Klasisks izmērs degvielā un citus, kur kuram katram nav jālien. Nu un torki, seškanši arī klasika. Tas tā par instrumentiem vispār.A biji cerējis ar 10, 12, 14, 17, 19 izstaipītām krievu radziņatslēgām iztikt? 12, 14 vispār tikai japāņiem un dīvainās vietās. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 16. jūlijs, 2010 Dalīties Rakstīts 16. jūlijs, 2010 es jau sen lietoju šos komplektus- laba cena un kvalitāte...ir viss, ko vajaghttp://www.zrz.lv/lv/products/listall/k ... -equipment Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
bumbieris Rakstīts 16. jūlijs, 2010 Dalīties Rakstīts 16. jūlijs, 2010 Komplekti labi, tas gan. Dažos gan tirkšķis jānomaina pret klasi augstākiem, bet ar to visu rezultāts labs. Un meiseļi man īpaši viņiem patika. Ne pa mīkstu, ne pa sausu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.